Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówie prawde i tylko prawde

dlaczego do większośc facetów nie dociera taki jasny przekaz...?

Polecane posty

lepiej przed bo po facet raczej nie bedzie mial ochoty juz a jesli przed to kobieta moze nie miec juz ochoty w trakcie penetracji i tak nie bedzie miala orgazmu

ja wole po albo w trakcie ale przed też jest ok :) tylko przed raczej wole odpocząć niż kochac sie dalej, dlatego facet musi sie liczyc z przerwa. To już są kwestie do obgadania, ale jest wiele pozycji w których dostep do łechtaczki jest łatwy, a znowu nie trzeba jej tarmosić niewiadomo jak, mi wystraczy delikatna stymulacja podczas seksu i orgazm mam baaardzo szybko.

ale sama penetracja tez daje ci przyjemnosc wogole co wy kobiety czujecie w trakcie penetracji i w trakcie orgazmu?

penetracja daje ogromna przyjemnośc ale w przypadku moim i podobno wiekszości kobiet nie prowadzi do orgazmu. W trakcie penetracji czuje ciepło i napiecie w okolicach pochwy, coraz moczniejsze skurcze, chce jak najdokładniej czuć penisa a orgazm to już fale odprężenie rozchodzące sie po całym ciele. Pewnie kazdy czuje to inaczej

czym grubszy penis tym bardziej go czuc spotkalem sie z opinia ze dla kobiet ktore maja tylko orgazmy lechtaczkowe wielkosc penisa nie jest az tak wazna teraz widze ze to wclae tak nie musi byc i z moim 11cm cienkim penisem nie bede dobrym kochankiem

robi sie napewno większa i bardziej twarda, pęcznieje

czy to jest tak ze ty tych skurczow w zaden sposob nie mozesz kontrolowac? czy naprezasz stopy i palce u stóp?

moge sama napinac miesnie ale przed orgazmem pojawiaja sie skurcze których nie kontrolluje a sam orgazm to juz seria takich skurczy niekontorlowanych. Ja nie naprężam stóp :p A to czy facet jest dobrym kochankiem to kwestia jego podejścia do partnerki i zainteresowania czy jest jej dobrze, dużo daje szczera rozmowa i szukanie technik w których najprzyjemniej jest obu partnerom :)

no tak ale piszesz ze chcesz go jak najmocniej czuc a wiadomo ze malego 11cm i cienkiego bedzie slabiej czuc dlatego bede slaby w te klocki chcialbym miec 17cm i 14cm obwodu i miec 185cm wzrostu zamiast 170 przynajmniej moglbym byc wziety jako obiekt zainteresowania a tak czuje sie niechciany tak samo kazda kobieta chce sie podobac a ja chce zeby bylo jej dobrze i zeby chciala to ze mna wciaz robic zeby pragnela tego

nawet jak kiedys bede mial dziewczyne to ona pewnie i tak bedzie myslala o innym

wiadomo że każdy chciałby być jak najbardziej pożądanym kochankiem, ale weź pod uwagę że kobiety też róznią sie budową i nie wszystkie marzą o penetracji 20 cm penisem :o Powiem Ci szczerze że mi najlepiej w łózku z obecnym partnerem, chociaż wcale nie ma dużego sprzętu, natomiast fakt że go kocham działa na mnie niezwykle podniecajaco, zresztą wystarczą odpowiednie pozycje i czuje że wypełnia mnie całą i wiecej mi nie potrzeba :)

wlasnie tego bym chcial a nie mam ani odpowiedniego sprzetu ani odpowiedniego wygladu zeby ktos mogl sie we mnie zakochac

tym można ewentualnie kogoś zauroczyć, a uwierz mi gusta ludzie maja różne. Przeglądałam ten topik o szerokiej dupie i powiem Ci ze miałiam kiedys faceta z taka "przypadłościa" tzn on zwracał na to uwage a ja zaczęłam jak mi o tym ciągle mowił, oboje sie z tego smialismy i tyle :)

czego?

Dlatego ja polecam jasny przekaaz! Nie bójmy sie mowić wsprost czego chcemy:) Trzeba mówić o swoich potrzebach

Gość villemo1986r
a na pierwszej stronie ktoś napisał, ze faceci ni reagują na pieszczoty sutków a kobity tak, bo mają cośtam 'połaczone z łechtaczką' ..o_O to ciekawe bo mój Pan lubi lizanie sutków, a ja NIC tam nie czuję . musiałby bardzo mocno ssać i kąsać żebym coś poczuła o_O .. więc gdzie ten 'PEWNIK' mili państwo..?? ;P