Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we,

Jak sobie pomysle ile trace przez wyglad to nic tylko sie zabic.

Polecane posty

Gość we,

Wiec od srody biore sie za zmiany,powaznie. Zaczynam cwiczyc,zeby schudnac z 15 kg do wakacji, zaczne nosic aparat na zeby, podlecze wlosy i zrobie sobie fajna fryzurke, ladniejszy makijaz, nieco korekcyjny(mam na mysli nos i okragla twarz) ktos ze mna??

Gość ja nie jestem z tobą niestety
ja powinnam schudnąć 20, zafundować sobie inwazyjną kuracje na trądzik i pójść do psychologa, ale tego nie zrobie, bo już nie mam motywacji. Raczej pomyśle o samobóju

Też się zbieram do ćwiczeń, ale ciągle coś mi wypada ;)

Gość we,
mi tez ale musze sie wziac w koncu nie chce byc w takiej sytuacji jak rok temu i wczesniej... moja droga wez sie za siebie wiem ze mi latwo niby mowic ale nie wiesz jak wygladam wiec prosze Cie,99% szans jest ze ty jestes ladniejsza a tradzik? do dermatologa pedz;p

Samobój to troche drastyczna opcja, koleżanka powyżej dobrze radzi

Gość Sylvia168
Hej autorko jak przeczytalam tytul Twojego tematu to tak jakbym swoje mysli zobaczyla. Niestety tez mam pelno kompleksow... Piszesz ze masz okragla buzie, to akurat zaleta, zazdroszcze Ci. A co jest nie tak z Twoim nosem? Nadwagi tez nie masz duzej w porownaniu do mnie. Ja mam ok 40 kilo wiecej, brzydka jasna cere, wysokie czolo, opadajace powieki...zalamac sie mozna...jest jeszcze wiele innych wad...a ile masz lat autorko?

dziewczyny tak narzekacie a jak byscie mnie zobaczyly to byscie bogu za swe ciala i twarze dziekowaly :O

Gość we,
okragla twarz to nie zaleta,szczegolnie ze mam duza twarz,meska szczeke,do tego zeza,krzywe zeby ale to strasznie, nos wyglada jak klamka od zakrystii,i ogolnie mam twarz jak smerf jakis..oczy male,chinskie..

Gość we,
mloda jestem.. nawet 20stki nie mam. jak widze dzierwczyny mlodsze a ladniejsze to na prawde zazdroszcze im szczerze i jestem pelna podziwu

Gość we,
kafetoster,a moglabys mi podeslac zdjecie na emaila? z ciekawosci chcialabym zobaczyc...

Eeech, ja też mam mocno krzywe zęby i chętnie bym coś z nimi zrobiła, ale co począć jak aparat orto taki drogi? Nie mogę się zmobilizować do oszczędzania, ciągle są jakieś wazniejsze wydatki... :(

o nie, sorry, nie rozsylam fot. ale uwierxz, ze jestm bardzo, bardzo brzydka i nieforemna.

Gość punktakowa
i tak to wam dziewczyny przeszkadza w zyciu??

Gość punktakowa
pytam o normalne zycie ....

Punktakowa: Kompleksy potrafią czasem naprawdę zatruć życie, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdzie taką wagę przywiązuje się do "opakowania" i zewsząd atakują cię wizerunki wyfotoszopowanych modelek ;)

Gość punktakowa
a moze nie jest tak, ze wy jesteście brzydkie, tylko po prostu brak wam wiary w siebie??

Gość we,
mi przeszkadza bo na pewno gdybym nie miala nic sobie do zarzucenia, to pozbylabym sie kompleksow i miala lepszy charakter,a poza tym nie wkrecalabym sobie na banke ze ciagle cos ktos o mnie mowi, obsesje na tym punkcie mam..

Ja też bym się tak nie przejmowała nierównymi zębami, gdyby to LUDZIE mi tak nie zwracali na nie uwagi, jakby to była moja wina, że krzywe :P

Gość we,
z rozpaczy nie wazylam sie pol roku wazylam 67 przy 167 wzrostu, teraz o wiele wiecej

Gość we,
mi akurat malo kto zwraca uwage, chyba z litosci jak widza ze nie tylko zeby mam krzywe:P

Jeśli tak ci to przeszkadza - spróbuj się zmienić. Jeśli nie możesz - musisz się zaakceptować, bo się wykończysz psychicznie. Może to banalne, ale fajną osobowością można naprawdę przyćmić nieciekawy wygląd.

@we, Czy wiesz, że masz idealna wagę? masz BMI = 24 "Gratulacje, Twoja waga jest w normie! Nie musisz podejmować żadnych kroków związanych z Twoją wagą. Zachęcamy jednak do zdrowego żywienia." Nie wzoruj się proszę na wychudzonych modelkach na wybiegu. To nie jest heteroseksulany model urody, to jest homoseksulany obraz kobiety ... nieprawdziwy.

JACEKJ: Wielu facetów tak właśnie pisuje po forach, ale na ulicy oglądają się za tymi chudymi, niekoniecznie dlatego że im się takie naprawdę podobają, ale po prostu taka jest MODA i taki wizerunek kobiety jest lansowany przez media. Ciężko w dzisiejszych czasach mieć cho kilka kilo nadwagi.

gdy czlowike czuje sie komfortowa ze sowja twarza i swoim cialem to nie ma tylu zahamowań jesli chodzi o normalne zycie, wiec jest ogolnie pewniejszy siebie, bardziej swiadomy swojej wartosci, moze bardziej pcha sie do celu...

A mi się wydaje, że ludzie o nieciekawym wyglądzie dają z siebie więcej w innych dziedzinach życia, np. zawodowym, żeby jakoś sobie zrekompensować kiepski wygląd.

Gość we,
ale ja czuje sie zle w takim ciele, nie chce byc chuda ale nie taka jak teraz wlasnie ja z siebie daje malo w kazdej dziedzinie bo czuje sie gorsza i to sie sprawdza, rok zawalilam,nie wiem co bd dalej. w podstawowce mialam wylane to i dobrze sie uczylam, bylam zywa a teraz? doslownie agonia

we: to akurat bardzo głupie postępowanie, bo to że jesteś niezadowolona z wyglądu, nie znaczy, że brak ci intelektu, talentów czy dobrych przymiotów charakteru. Nie daj sobie wmówić, że jesteś gorsza, bo ważysz kilka kilo więcej od normy!