Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna12

powiecie czy doradzicie mi martwie sie

Polecane posty

Gość katarzyna12
ale jak wyszedł negatywny to był robiony o 11 ale chyba błedu nie zrobiłam

Gość katarzyna12
ale mi sie bałam i znowu robic nie wiem ale szczesliwa byłam ze negatywny był i ulzyło ale nie wiadomo

Gość kwiatuszek_11
mam podobną sytuację. Ponad 2 miesiące temu uprawiałam petting z chłopakiem, ale nie doszło do wytrysku, też wtedy miałam dni płodne. Potem normalnie dostałam okres tylko że był on mało obfity i dłuższy niż zwykle, następnego miesiąca też dostałam okres może tydzień wcześniej ale był już taki jak zawsze. A w lutym już nie dostałam właściwie to spóźnia się już prawie 2 tygodnie. Podkreślę że od tamtego razu nie uprawiałam już pettingu z facetem a innej możliwości do zajścia nie było. I teraz boje się że jednak mogę być w ciąży. Co wy na to

Gość to zrób test
będziesz wiedziała..

a ja nadal nie mam okresu a juz cały miesiac minoł juz nastepny jest i nic . Zrobiłam test wyszedł negatywny wiec mysle ze sie nie martwic ale jak bym dostała okres lepiej bym sie poczuła :(

Gość katarzyna12
ja to nie mam od 17 stycznia do tej pory a test robiłam w srode i nic negatywny

Gość katarzyna12
tzn powinnam dostac 17 lutego i nie mam do tej pory

Gość katarzyna12
tzn powinnam dostac 17 lutego i nie mam do tej pory

Gość katarzyna12
tzn powinnam dostac 17 lutego i nic

Gość mmmmorela
Kasiu nie denerwuj się. Jesteś jeszcze młodziutka i wahania okresu się zdarzają. Ja też tak miałam, że przez 2 miesiące nie miałam, powiedziałam mamie i ona poszła ze mną do ginekologa. Nic takiego nie było lekarz mi powiedział, że zdarza się. Tobie tez radzę wizytę. Nie dlatego, że jesteś w ciąży bo to bardzo wątpliwe ale dlatego, że to nieprawidłowość i lepiej się przebadać. Lekarz powie Ci co i jak i pokieruje może da coś na regulację okresu. Bo my tu kochana wróżkami nie jesteśmy i nie wiemy co Ci dolega. Tylko się nie zamartwiaj bo to nie pomoże.

Gość Liliana3000
dlaczego nie idziesz do ginekologa?

Gość katarzyna12
Mysle ze moze poczekac ze jak test noegatywny to nie mam czym sie martwic ale mowia ze kłamia i nie wiem :(

Gość katarzyna12
ale czytałas na poczatku co pisałam ze moze cos przez takie cos sie stało ale wiesz test negatywny wiec nie mam co sie martwic

Gość mmmmorela
Nie wiem co co Ci chodzi więc tak po kolei. Jeśli chodzi Ci o petting to naprawdę bardzo mało możliwe żebyś była w ciąży. Przez majtki w ciążę zajść nie można. Nie wiadomo czy miałaś dni płodne. Nie wiesz czy w tym cyklu wogóle owulacja była. W tym płynie u chłopaka tez wcale nie musi być plemników (mogą ale nie muszą) a pozatym to nie terminatory, że pokonują każda barierę nawet majtki :) U zdrowych kobiet nawet jak dochodzi do wytrysku i jest owulacja nie zawsze jest ciążą. Jeśli chodzi Ci o test to owszem pierwszy może nie poszedł ale drugi zrobiłaś przecież dobrze :) Owszem mogą się mylić. Jak masz wątpliwości zrób jeszcze raz a najlepiej jakbyś poszła do lekarza. Czasem testy są pozytywne a ciąży nie ma bo kobieta ma torbiel na jajniku. Więc najlepiej jakby Cię zobaczył lekarz.

Gość katarzyna12
ale mi chodzi o ten sam test ze w tym samym za mało dałam moczu na poczatku i nic sie nie pokazało a potem wicej dodałam moczu i dopiero zaczeło sie rozlewac i po ok 3 minutach pokazało jedna kreske