Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przytyć

Facet chce, żebym przytyła...

Polecane posty

Gość mam przytyć

Zazwyczaj chcą, żeby schudnąć, a mu mnie na odwrót, powinnam przytyć wg mojego faceta :O Niby to prawda, że mam niedowagę ale kurczę nie jestem deską, mam wszystko na swoim miejscu, mam piersi, więc nie rozumiem o co chodzi :(

Gość bnvbbc
a ile ważysz na jaki wzrost?

Gość mam przytyć
45 kg, 166cm

Gość simian raticus
JUŻ CZAS ZAŁAPAĆ TROCHĘ CYCEK I DOOPSKA!

Gość 1345134
Głupi jakiś. Ja mam 170 cm i 50 kg i jestem gruba. Zamierzam schudnąć do 45kg

Gość przy takiej wadze, to się nie
Przy takiej wadze ciała i takim wzroście, to się nie dziwię. U dorosłej kobiety to niedowaga, ale już chorobliwa. O ile jesteś dorosła tzn. masz już powyżej 21 lat. A jeśli masz piersi i tyłek i powyżej 21 lat, to skoro z 5 kilo co najmniej poszło na te części ciała, to reszta stanowi szkielet. 45, a piersi C i tyłek odstający to już chorobliwa niedowaga. Ja się wcale nie dziwię, że tak Tobie radzi. Powinnaś przytyć spokojnie do 50kg albo nawet ciut ponad 50kg - wtedy bedziesz nadal szczupła, ale z pewnością zdrowsza.

Może trochę powinaś przytyć. 46kg to chyba trochę za mało jak na twój wzrost. Ważne jest też to czy dobrze się czujesz z twoją wagą.

No co ty to za co będziemy w końcu łapać i co pieścić. Jeżeli wszystkie schudniecie z kości na ości. Nam potrzeba trochę krągłości i wypukłości.

Gość chuda jestes
jak szczapa ja wazac 49 przy wzroscie 160cm bylam chuda

Gość Lord Adam Z.
Koniecznie zmien faceta.Tylko prostaki lubuja sie grubych,chyba ,ze Ty lubujesz sie w prostakach.Jak dla mnie masz swietna figure,Nieznosze pasztetow.Wazne kraglosci to biust i moze b yc pupa.Jak Kobieta to ma naturalne nie potrzebuje tluszczu by nim nadrabiac braki .Reszta ma byc jak u łani,a nie swinki:) Pozdrawiam