Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczkababci

normalnie gołymi rękami uduszę moją kuzynkę!!!!

Polecane posty

Gość wnuczkababci

W styczniu moim dziadkom stuknęło 50 lat, Złote Gody.Wymyśliliśmy z najbliższą rodziną, że nie będziemy kupować jakiś pierduł tylko zafundujemy jubilatom wycieczkę do kijowa. Nigdy nigdzie nie byli poza częstochową więc prezent sie udał, należało im się wychowali pięcioro dzieci. Moja kuzynka jedynaczka i królewna, w maju wycodzi za mąż. Tydzień po przyjęciu pojechała do dziadków i wydębiła od nich bilety na wycieczkę, bo biedna nigdzie nie jedzie w podróz poślubna, a po co dziadkowie mają się tłuc po świecie, podróż długa i wogóle. No i oczywiście żeby nikomu nie mówili bo się obrażą na nią a ona nie lubi się kłucić bo atak astmy ją łapie. Wszystko powiedziała mi babcia, która prosiła, zebysmy z męzem przyjeli ich na ten tydzień żeby nikt się nie dowiedział. Po prostu mowę mi odjęło. Jak ona mogła?! Wiadomo, że jak tam pojechała i zalała sie łzami to dziadkowie by jej wszystko oddali. No i co mam zrobić, babcia prosiła by nic nie mówić, ale nie wiem czy wytrzymam. A mój mąż jak sie dowie to na pewno zadzwoni do mojego brata bo on strasznie nie cierpi tej kuzynki. Powiedzielibyście czy nie?

Gość xzsxzss
powinnas OSTRO wobroty wziąśc pskudną ziewuche i awanture porządną narobic tak aby CALA rodzina o tym sie dowiedziala i nie tylko

Gość jam oto tu
szczyt chamstwa został osiągnięty... :/ współczuje takiej rodziny....

moglibyście inną wycieczkę ufundować, bo te do Kijowa to mordercza podróż , nie na zdrowie takich ludzi

Gość aaaaaaaaaaaa abc
ja nie wierzę, prowokacja :O

Gość j olb lo.;
Ja bym chyba pojechala do tego biura, gdzie kupiliscie voucher i dala lapowke, zeby tam powiedzieli, ze dane sie nie zgadzaja, to bilety imienne dla starszych osob, a dziadkom zamowili cos na inny termin :P

Gość ja też nie wierzę
że to prawda, nie wierzę że mogą być tak podli ludzie jak twoja kuzynka

Gość noe pewnie że zrób
aferę, ona może jescze gdzieś w w zyciu pojedzie a dziadkowie to mają marna szansę.

Gość pan. jan
oj, jak fajnie wymyslias, ja tez bym pojechał do biura i zmienił wycieczke, ale jaja, juz to widze jak kuzyneczka z waliza popierdala do autokaru

Gość oczywiscie ze
Powiedzieć! I kategorycznie zażądać zwrotu biletow albo innej wycieczki! Bezczelna baba :O

Gość jak najbardziej powinnaś
poinformować całą rodzinę,tę która składała się na ta wycieczkę,mają prawo wiedzieć.ja dodatkowo zbojkotowałabym jej ślub i wesele,niech się buja,raszpla jedna.

Gość minka-onkaaaa
szmacisko straszne z tej kuzynki. ja bym na Twoim miejscu zrobiła wszystko, żeby tak jej zepsuć reputację, żeby wszyscy z rodziny i bliskich ją wyklęli

Gość cospodobnego
Powiedz wszystko rodzinie, nie przyjdźcie na wesele a tą kasę która miała być dla kuzynki przeznaczcie na podróż dla dziadków...naje się wstydu dziewucha to może zmądrzeje...w ogóle co za wredota, niepojęte :O

ja bym porozmawiała z babcią, że nie po to rodzina się jej składała na wycieczkę żeby jakas gówniara na nią pojechała... i wraz z babcią poszłabym do biura w którym było to wykupowane i spytała czy da się zablokować tamte bilety i dać nowe lub zmienić termin wyjazdu. albo zadzwoniłabym do tamtej kuzynki i tak bym jej nagadała, zeby jej w pięty poszło... jak można być tak podłym???!!!

"ja na waszym miejscu poszłabym na wesele w kopertę włożyła kurtkę z życzeniami. "P.s. Prezent już od nas dostałaś. Upojnej podróży poślubnej." o ten pomysł mi się podoba :)

Gość bialy tylko dla panny mlodej
myslalam, ze ja mam kuzynki sepy, ale jak widac to wcale nie rzadkosc.. zal .. ehhh.. :/

Gość jkjoijoijoj
bezczelność ludzka nie zna granic, na pewno bym nie poszła do niej na wesele

Gość wnuczkababci
Piękny pomysł z tymi pustymi kopertami ale pewnie nie uda się bo za duzo osób i by sie wydało. W niedzielę jadę do rodziców i im powiem, niech zdecydują co zrobić. Powiem o kopertach i o zmianie terminu i miejsca wycieczki. Najbardziej szkoda mi ciotki i wuja ktorzy sie za nią wstydu najedzą.

Gość Rajska Pomaranczka
Daj znac jak poszlo!!

Gość a ja powieeem tak
ja bym zrobiła tak ja pisał(a) żal dupe ściska czy co :)

Gość tez bym tak zrobiła
mają z 80 lat, uważam, że to by była męczarnia dla nich

Gość masz google?
wcale nie mają po 80 lat, kiedyś wcześnie zakładało się rodziny, w szczególności na wsi. Dziś mają 69 i 67 lat, więc nie są jeszcze takimi staruszkami, dobrze się trzymają.

A duszenie w rękawiczkach nie byłby już czymś normalnym? :classic_cool:

miałam podobna syuacje w rodzinie - Jeżeli powiesz o tym całej rodzinie- zrobi się straszna awantura a najgorzej wyjdą na tym dziadkowie bo będą płakać że przez nich skłócona jest rodzina. idź do tej kuzynki i rozmów sie z nią żeby sama zrezygnowała bo dziadkowie stracą cała ochotę na wyjazd!!!!

Gość decbiwebcwi
wlasnie ze najlepiej by bylo zwolac cala rodzine, jakies przyjecie itd, i na przyjeciu poruszyc temat.

Gość i jak tam narada
rodzinna