Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Play Game

POMYSŁ NA LOGO FIRMY - Pomoże ktoś ?

Polecane posty

Gość Play Game

Szukam pomysłu na logo firmy zajmującej sie sprzedaja gier i konsol , weny brak , pomysłu takze :( Pomoze ktos ?

Gość wefwe
A jak się ta firma będzie nazywać?

Gość Play Game
Play Game logo ma takze pasowac do strony - strona jest w trakcie budowy - te logo co jest średnio mi sie podoba ... www.play-game.com.pl

Gość taki interes jest
nieopłacalny ceny gier np. na allegro są niższe niż u dystrybutora. chyba że zamierzasz sprzedawać używane. strona lepiej wyłącz do czasu uzupełnienia danych takich jak informacja o możliwości odstąpienia od umowy, danych firmy i innych potrzebnych. towarzystwo prawne lexus tylko czeka na taka stronę. poszukaj w sieci czym się zajmują. za taką stronę jak twoje zarobią ponad tysiąc w przypadku ugody.

Gość Play Game
sprzedaje tylko uzywane i to id kilku lat , boznes idzie niezle teraz chce sie bardziej rozwinąć

Gość Play Game
DAMAbezŁASICZKI dzięki ;)

Heh, wlasnie moj kumpel chce zalozyc firme o tej tematyce i robie mu logo i grafiki na strone ;)

Gość Play Game
Przeciez pisze ze biznes ma cie roraz lepiej , czas na wieksza reklamę , nie jestem poczatkujcy w tym co robie , firme prowadze przeszło 3 lata a gry sprzedaje odkad pamietam

Gość aleee
to logo bardziej pasuje do odtwarzacza filmów :P

Gość Play Game
a co powiecie o stronce ? co byscie w niej dodali / zmienili ? ? Wasze uwagi beda dla mnie bardzo cenne ;)

Gość Play Game
niestety nie jestem programistą ani grafikiem nie znam sie na tym kompletnie moge jedynie wasze uwagi zgłosić facetowi ktory sie tym zajmuje zeby poproawił, dlatego pytam się was o jakies sugestie , pomysły ;)

Gość aleee
ja mam fajny pomysł, ale musiałabym to sama opracować hehe

Gość Play Game
calluna - masz jakis pomysł ?:) bede wdzieczny ;)

Gość Wooly
zajrzyj na : www.vistaprint.pl tam mozna samemu stworzyc logo.

Gość taki interes jest
strona jest całkowicie do bani. widze ze sprzedajesz na allegro tam szablon tez jest nieciekawy a do tego przestarzaly i dllugo sie laduje nie rekompensujac tego jakoscia. kup na allegro gotowy sklep KQS jesli jestes rozgarniety to sam go zaintalujesz a bedzie 100 razy lepszy do tego. ten sklep ma podstawowa zalete swietnie sie pozycjonuje. ma tez wade na pomoc od autora nie licz ale na forum KQS ludzie ci pomoga. to co masz teraz to wyrzucanie kasy za hosting w bloto bo po 5 sekundach nie chce sie tam przebywac. z tymi danymi to nie zarty zainteresuj sie tym bo to grube tysiace moze kosztowac. na allegro masz te same braki.

Gość Play Game
nie dołuj mnie , płace kolesiowi naprawde duzo pieniedzy , teraz juz za pozno by zrezygnmowac moge jedynie wpowadzac poprawki, a szablon allegro bedzie takze zmieniony

Gość Play Game
nie rozumiem o co chodzi z tymi danymi , dlaczego miałbym płacic ???

mozesz uzyc czcionki imitujacej piksele, w sumie wszystko zalezy od czcionki, ja nie bardzo mam czas grzebac za free, ale pokombinuj z czyms prostszym http://zapodaj.net/20c4ef20289c.jpg.html to tez nie jest jakies dobre, bo kojarzy sie bardziej z kompem niz konkretnie z grami, ale mozesz isc w ta strone

A strona nie jest az taka zla. Mnie tez zeby bola jak na nia patrze, ale juz mi kumpel wytlumaczyl ze strony z grami rzadza sie swoimi prawami i ma byc bardzo kolorasnie :)

Gość aleee
a to mój pomysł na logo :P Bierzesz zdj pada dualshock3 (ma chyba najlepszy kształt do tego) dodajesz dwie krechy u góry tak żeby z niego zrobić literkę A i dopisujesz pozostałe litery już normalną czcionką mniejszą :P Mam nadzieję że dobrze opisałam moją wizję :P

Gość Play Game
allegro bedzie zmienione , zopstało zrobione bardzo dawno temu ..

Gość Play Game
alleee nie za bardzo umiem sobie t wyobrazic ? mozesz to w paincie jakos to narysowac ?:P

Gość aleee
Właśnie nie :D Pasuje na A tylko trzeba górę dorobić :D

Gość taki interes jest
kazdy blad w regulaminie to 360zl jesli umiescisz w nim klauzule zakazana w stylu "reklamacje mozna skladac tylko z protokolem szkody" "nie odpowiadam za termin realizacji zamowienia" "sprawe rozstrzyga sad w ...." ty regulaminu nie masz wcale wiec za brak kazdej wymaganej ustawa informacji grozi kara. sa towarzystwa jak lexus ktore na tej niewiedzy zeruja nie chce mi sie internetu przepisywac zamiast zajmowac sie duperelami w stylu logo poczytaj dane ci podalem. masz np. tu http://www.goldenline.pl/forum/2477936/kancelaria-p-tomasza-bilskiego-probuje-legalnie-wyciagnac-pieniadze-od-wlascieli-e-sklepow http://www.wykop.pl/link/805717/jak-kancelaria-e-sklepy-chce-oskubac/ http://olgierd.bblog.pl/wpis,stowarzyszenie;lexus;i;jego;prokonsumenckie,29128.html http://forumprawne.org/prawa-konsumenta/231409-wezwanie-do-zaprzestania-stosowania-klauzul-niedozwolonych.html co ma byc podane na stronie poczytaj w necie mnie sie nie chce tego pisac bo to masa informacji. musisz znalezc jakiegos innego altruiste.to tez swiadczy o autorze twojego pseudo sklepu ze o tym zapomnial to amator. nie wiem jakim cudem przez 3 lata konkurencja czy ktos inny nie trafil na ten sklep i nie podkablowal. moze dlatego ze rynek uzywanych gier nie jest tak nasycony jak inne. sklep kqs kosztuje ok. 300zl to jednorazowa oplata hostingu nie potrzebujesz na razie wiec oplata minimalna wiec nie wiem za co ty duzo placisz. ten sklep to nieporozumienie. poczytaj opinie w sieci. ja ten sklep znalazlem wlasnie na allegro tam go polecali. popros o ocene swojego to suchej nitki na nim nie zostawia ci ktorzy sie na tym znaja a nie kobiety na tym forum, ktore moga ocenic ktory blyszczyk ladniejszy.

Gość aleee
mogę tylko nie wiem jak sie tu zdj wkleja albo daj maila