Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Play Game

POMYSŁ NA LOGO FIRMY - Pomoże ktoś ?

Polecane posty

Gość taki interes jest
masz ciekawe skrypty na stronie ale cala strona to porazka bo zero ergonomii. mnie sie podobaja proste sklepy zobacz jaki ma gierland. zrobil go sam na silniku kqs i ma sklep za 200zl do tego oplaca tylko hosting. jego sklep z tego co widze mial ponad ponad 120 tys.odslon a twoj ? 100 ? to wlasnie zasluga tego ze tam jest silnik pod pozycjonowanie a nie pod bajery graficzne bo co ci z bajer jesli twoj sklep pojawi sie na 50 stronie w wynikach wyszukiwania. http://www.gierland.kqs.pl/

Gość Play Game
to w sumie nie jest esklep , jak widzisz sa aukcje allegro a nie sklepu , i nie wiem dalej o co ci chodzi z tym regulaminem ..

Gość Play Game
podam maila play.game.rybnik@gmail.com

Gość taki interes jest
skoro nie wiesz to twoj problem nie moj. nie wiem czego oczekujesz ze napisze ci wszystko czego brakuje i tobie sie nie chce poswiecajac na to 2 czy 3 godziny ? skoro nie wiesz to zapytaj tych ktorzy sie znaja jesli bedzie ich kilkudziesieciu to kazdy cos napisze i moze cos z tego skleisz ja musialbym wszystko pisac sam bo raczej nikt inny w tym miejscu mi nie pomoze :D brakuje ci wszystkich regulacji pranych ktore musza byc podane. niewazne czy to jest sklep z hiperlaczami czy bez. do tego na allegro tez masz te same braki. zapytaj tam tam tez jest forum na pewno ci powiedza czego ci brakuje. kazdy majacy sklep internetowy czy aukcje to wie no moze nie kazdy ale 90% bedzie wiedzialo wiec ich zapytaj kazdy poswieci 5 minut i cos ci sie rozjasni. podalem ci link do strony gierlanda na dole jest regulamin przeczytaj co tam jest moze nie wszystko ale wiekszosc byc musi na kazdej stronie, tego jest kilka tysiecy znakow przepisywal nie bede. u ciebie nie ma NIC. gdyby bylo to moglbym wskazac czego brakuje ale ciezko analfabecie wskazac co zle czyta bo on nic nie czyta. ty jestes takim prawnym analfabeta wiec zacznij od poczatku a pozniej ew. zapytaj o weryfikacje tego co sam stworzysz bo za bledy tez sie placi ale nie tak jak za brak czegokolwiek.

Gość Play Game
słuchaj ja mam własna firme i własny regulamin kupujac u mnie kazdy jest zobowiazany by go przeczytac , piszesz tak haotycznie ze trudno cie zrozumiec o co wogole chodzi, pa

Gość aleee
posłałam ci na pocztę mój pomysł :P

logotyp jest spoko ale litery fatalne popros grafika o: a) nie rozmyty border liter, zaden, 1 px a najlepiej solid bo przez to caly napis wydaje sie nie ostry b) czcionka troche nie ten teges, sprobijcie inne, eventualnie zmiejszczie czionke, wsuncie game pod play is umiescie oba slowa po prawej stronie loga c) sprobowalabym takze pozbyc sie ostatniego bialego trojkata ze srodka logotypu

stronka zapowiada sie przyjemnie ale proponuje: w sekcji Nasze najnowsze aukcje podbadz sie tla z kazdego boxu, pierdzieli czytelnosc textu dodajcie wiecej paddingu zmiejszcze troche litery bialy border do okola kazdej kratki rozprasza nie robcie tego "w tabeli" - dodajcie odstep pomiedzy boxami

Gość Co za ignorant
słuchaj ja mam własna firme i własny regulamin kupujac u mnie kazdy jest zobowiazany by go przeczytac , piszesz tak haotycznie ze trudno cie zrozumiec o co wogole chodzi, pa - Ty zwyczajnie jesteś głupi. Regulaminu na stronie nie posiadasz, a opcja wysyłka i płatność prowadzi do strony z grą. Cytuję : "Jest wiele ustaw w których są określone jakie zapisy muszą być zawarte w Regulaminie. Inne przepisy wspominają o tym jakie mogą być, a z innych można korzystać "prosto" z kodeksu. Nie jest jednak tak, że ustawodawca nie określa takich rzeczy. Za braki w Regulaminie UOKiK może nałożyć do karę do 10 % przychodów osiągniętym w roku poprzedzającym nałożenie kary. Oczywiście nie sposób, aby UOKiK wszystkich sprawdzał, ale reaguje na zgłoszenia i niezadowolony klient może z tego skorzystać. Jest instytucją właśnie do m.in. do tego spraw stworzona. Osobiście często sporządzam na zlecenie sklepów internetowych regulaminy świadczenia usług, niestety zazwyczaj nie mają oni pojęcia co powinny zawierać albo robią to błędnie. Oprócz regulaminów ważna jest też praktyka jego stosowania (jej zapisów). " Autor : Colder Źródło : http://forumprawne.org/prawa-konsumenta/231409-wezwanie-do-zaprzestania-stosowania-klauzul-niedozwolonych-19.html U Ciebie - brak. Później tacy sklepikarze płaczą. Do tego płaczu zostały wklejone linki, a Ty nadal zajmujesz się zmianą logo mimo tak poważnych braków. Żal patrzeć na ludzką głupotę.

Gość dla niewiedzacego
masz tu fragment wyroku w takiej sprawie "Prezes UOKIK ustalił, e na stronie sklepu internetowego danti.pl brak jest niektórych zapisów, regulujących prawa i obowiązki stron umowy, które są wymagane obowiązującymi przepisami prawa oraz na naruszeniu obowiązku udzielania konsumentom rzetelnej, prawdziwej i pełnej informacji, tj.: 1. w zakładce „KONTAKT brak jest informacji w postaci pełnej nazwy przedsiębiorcy (brak imienia i nazwiska), co stanowi naruszenie art. 5 ust. 2 pkt 2 ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204) oraz art. 9 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz. U. Nr 22, poz. 271) w związku z art. 434 Kodeksu cywilnego; 2. w zakładce „KONTAKT brak jest prawidłowej informacji w postaci nazwy organu rejestrującego. Na stronie danti.pl wskazano numer wpisu w ewidencji działalności gospodarczej jako numeru wpisu w Krajowym Rejestrze Sądowym „KRS 5177 co stanowi naruszenie art. 9 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz. U. Nr 22, poz. 271); 3. w zakładce „KONTAKT nieprawdziwie wskazano siedzibę.... .....4. Prezes UOKIK stwierdził ponadto brak na stronie sklepu internetowego danti.pl informacji dotyczących procedury rozpatrywania reklamacji, co stanowi naruszenie art. 9 ust. 1 pkt 10 w związku z art. 11 ust. 2. ustawy z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr 22, poz. 271) oraz art. 8 ust. 3 pkt 4 ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204)..... ......nakłada się na F.H.U. „DANTI Krzysztof Kusz z siedzibą w Łańcucie, karę pienięną w wysokości: 1. 2.939 zł (słownie: dwa tysiące dziewięćset trzydzieści dziewięć złotych), płatną do budetu państwa z tytułu naruszenia zakazu określonego w art. 24 ust. 1 i ust 2 pkt 1 w/w ustawy w zakresie opisanym w pkt I niniejszej decyzji 2. 8.817 zł (słownie: osiem tysięcy osiemset siedemnaście złotych), płatną do budetu państwa z tytułu naruszenia zakazu określonego w art. 24 ust. 1 i ust 2 pkt 2 w/w ustawy w zakresie opisanym w pkt II niniejszej decyzji," :D

Gość gość
Napisz do www.awante.pl na pewno pomogą ;)