Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wydranhol

Dominacja, lizanie ospermionej cipki

Polecane posty

Gość Wydranhol

Hej chciałbym tu napisać i zapytać o opinie innych, mam nietypową fantazje chciałbym uczestniczyć w trójkątach 2m+k jako ten uległy, żeby mi ta para rozkazywała, wyzywała i ośmieszała , ogólnie być ich niewolnikiem a na koniec wylizywać spermę samca alfa z jej cipki :) . Co o tym myślicie czy też macie takie fantazje oraz co wy jako kobiety myślicie o facetach jak ja i czy byłby byście chętne na taka zabawę??

Gość Jola z pralni
Lubie jak facet to robi. Sama tez to robilam :P

Gość Wydranhol
Najlepiej żeby jego kutas był większy od mojego :D

To są tylko fantazje. :O Każdemu roi się w głowie jakaś perwersja, która go psychicznie zniszczy i wyłuzda. Wcale nie znaczy że wprowadzi je w życie o ile jest emocjonalnie dojrzały.

Gość Wydranhol
ej nowy w mieście prawda ta perwersja mnie wyniszcza od jakiegoś czasu, i już mam jej dość ale pojawiła się ona od moich kompleksów taki mi się wydaje i chyba nawet bezpodstawnych ale nie potrafię sobie z nią poradzić ciągle wraca, a co najgorsza jest ona całkowicie sprzeczna z moim charakterem sam nie wiem co można z nią zrobić :/

Gość Wydranhol
nocny motyl a popiszemy na gg skoro lubisz uległych facetów???

Gość Wydranhol
dlaczego :) ??

Wyniszcza cię to chroniczny onanizm Wydranhol. :O Znajdź sobie jakąś dziewczynę, która wykracza poza standardy przyzwoitości i lubi postawić na swoim. :) Jak to nie pomoże, to warto porozmawiać z kimś kto spojrzy ci w oczy.

Gość bisex
co to jest "wyłuzda"?

Gość gość
Jest szybki sposob na to zeby szybko chociaz przyblizyc sie do spelnienia tej fantazji poprostu ic gdzie tirowka jakas stoji poczekaj az przeleci ja jakis facet i zanim sie wyplucze to zaplac jej za zrobienie jej minetki tirowka stojaca w poznaniu na lutyckiej bierze zato 30 zl wiem bo bylem ona stala ja kleczalem i jeszcze ją postopach wycalowalem i bylo super