Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperadka

mam sie wyprowadzic z domu

Polecane posty

Gość desperadka

mam się wyprowadzic z domu i usamodzielnic. jestem zalamana. mam zbyt maly dochod. nie starczy mi na wynajecie nawet kawalerki. mam 22 lata, pracy nigdzie nie ma, jak jest to wymagają doswiadczenie. co ja mam zrobic. skoncze pod mostem:(

Gość poranny kac
znajdź sobie chłopaka i się do niego wprowadź :P sponsorów nie szukaj bo wpadniesz w bagno

Gość desperadka
co ja teraz zrobie...... powiedzieli mi ze jestem juz dorosla i musze sie usamodzielnic . jestem w szoku. jak mogli mi tak powiedziec. wyganiają mnie z domu.

Gość desperadka
zebym chociaz prace miala:(

Gość martunikaa
masz 22 lata i nie masz stałego faceta?

Gość felicjana
no to jak roboty do 30 nie znajdziesz to będizesz ciagle rodzicom na głowie siedzieć ?

Gość felicjana
i przecież nie masz siechyba spakować w 15 min , tylko jakiś czas ci dali ?

Gość desperadka
szukam pracy ale nie ma@ nie rozumiecie tego?

Gość desperadka
mam czas 3 miesiace

Gość felicjana
bzdura - praca jakakolwiek zawsze jest , ale jak ty chcesz na prezesa od razu startować ....

Gość felicjana
przez 3 misiace to można diabłu łeb urwać ,ale ty jak widze najchętniej siedziałabyś na doopei

Gość khjhjk
podaj gg

Gość desperadka
nie zależy mi na pracy prezesa ale bez przesady, nie będę sprzątać czy na kasie siedzieć :O

Dobrze zrobili :P poco pasożyta w domu trzymać :) wszystkich po 18 powinni z domu wypieprzyć siedzą takie mendy w domu do nie wiadomo kiedy a potem dwie lewe ręce do życia achh aż krew zalega ile ja tego w życiu spotkałem a i jeszcze taka menda achh szkoda marnować tuszu na pisanie ...

Dobrze zrobili :P poco pasożyta w domu trzymać :) wszystkich po 18 powinni z domu wypieprzyć siedzą takie mendy w domu do nie wiadomo kiedy a potem dwie lewe ręce do życia achh aż krew zalega ile ja tego w życiu spotkałem a i jeszcze taka menda achh szkoda marnować tuszu na pisanie ...

Gość felicjana
czyli - nie studiujesz , nie uczysz sie i nie pracujesz . To co ty robisz po całych dnach ?

Gość desperadka
jestescie nienormalni! umiecie sie tylko wyzywac na ludziach! weszlam na kafe to zaraz piszecie ze na dupie siedze. od miesiaca aktywnie poszukuje pracy. myslicie ze w poludniowej wielkopolsce jest praca? ze pracodawcy chca takich ludzi bez doswiadczenia? i co to znaczy ze chce byc na sanowisku prezesa. nawet mi to przez mysl nie przeszlo. mam srednie wyksztalcenie, mature. nie studia.

a co sprzątanie to jakaś gorsza robota czy siedzenie na kasie ?? a masz jakieś doświadczenie że chcesz iść gdzieś wyżej ?? co ty potrafisz robić w wieku 22 lat ?? jak ci się wydaje tak to będziesz siedzieć bez pieniędzy

Gość desperadka
jestescie nienormalni! umiecie sie tylko wyzywac na ludziach! weszlam na kafe to zaraz piszecie ze na dupie siedze. od miesiaca aktywnie poszukuje pracy. myslicie ze w poludniowej wielkopolsce jest praca? ze pracodawcy chca takich ludzi bez doswiadczenia? i co to znaczy ze chce byc na sanowisku prezesa. nawet mi to przez mysl nie przeszlo. mam srednie wyksztalcenie, mature. nie studia. pracuje na czarno - dorywczo. mam 500zl na miesiac 300 daje na jedzenie. i oczywiscie juz sie jakies swinie podszywaja pod moj nick.

Gość ramtata
Nie mogą Cię wyrzucić z domu jeżeli jesteś zameldowana. Bo jesteś prawda? Jeśli każą Ci się wynosić to z prawnego punktu widzenia muszą Cię wymeldować, lub eksmitować. Jak chodzi o eksmisję to najpierw musieliby wystąpić z wnioskiem do sądu, ale rodzice nie maja prawa pozbawić dziecka dachu nad głową, nawet pełnoletniego, które się uczy, jak się uczysz to mają obowiązek alimentacyjny, czyli np muszą dostarczać środków utrzymania (wyżywienia, ubrania, wypoczynku, rekreacji, rozwijania zainteresowań), zapewnić mieszkanie,obowiązki alimentacyjne względem dzieci regulują przepisy kodeksu rodzinnego i opiekuńczego. Przepisy nie przewidują co prawda granicy wieku, do której rodzice są obowiązani do wypełniania świadczeń alimentacyjnych na dzieci, ale w świetle art. 133 kro, rodzice obowiązani są do świadczeń alimentacyjnych względem dziecka, które nie jest jeszcze w stanie utrzymać się samodzielnie, chyba, że dochody z majątku dziecka wystarczają na pokrycie kosztów jego utrzymania i wychowania.

Gość felicjana
no tak , średnie wykształcenie , 22 lata , bez dośiadczenia i żadnego konkretnego zawodu - masz racje nap rezesa sie nie nadajesz :) Ale na wice prezesa jak najbardziej :) boszsz , co za tępota . Dziewucho durna , myślisz ,że nawet pracę sprżataczki tak łatwo dostać i siew niej utrzmyać ?

Gość desperadka
ten tamten jak bym cie dorwala to bym ci ryja obila! nie masz pojecia co robie, jak zyje a juz komentujesz ze jestem pasozytem i prezesem bym chciala byc.

Gość ramtata
ojej, jak to pisałam to jeszcze nie powiedziałaś, że nie studiujesz.

Gość khjhjk
podaj gg,moze bede mogl jakos pomoc

Gość ramtata
ale i tak muszą najpierw złożyć o eksmisję. Nie mogą tak po prostu cię wyrzucić z domu.

Gość desperadka
18:37 [zgłoś do usunięcia] desperadka nie zależy mi na pracy prezesa ale bez przesady, nie będę sprzątać czy na kasie siedzieć ka tego nie pisalam rozumiesz?