Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperadka

mam sie wyprowadzic z domu

Polecane posty

ale jakiej rady ty się dziwczyno spodziwałaś ? Że ci ludzie napisża ,oj , jakaś ty biedna ? no i co by ci z tego przyszło ?

Gość desperadka
jak ja jestem kretynka to ty jestes debil

Gość desperadka
zadnej rady. dostalam to co chcialam - pocieszyli mnie. chyba po to jest to cale forum zeby moc sie wypisac na dany temat.

ach , jeśli tylko pogadać chciałaś - to ok . Myślałam ,ze chcesz cos zmienić , ale jeśli tylko sobie ponarzekać .... ok :)

Gość desperadka
na kafe moge zmienic jedynie czcionke.

Gość ksiegowa
nie mozesz wyjechac za granice i tam zarobic a pracodawca zalatwi ci zakwaterowanie np. jak troche dorobisz wrocisz do polski i czegos zaczniesz szukac majac na wynajem

ale tobie chodziło o zmiany na kafie czy w życiu ? :) bo jak na kafie - to daj sobie spokój :D

Gość pędzicielka
ja też pogoniłam syna z domu . 22 lat , pracuje a zachowuje sie jakby nie mieszkał w domu tylko w noclegowni . Przespać sie , najeść ,wykąpać i w nogi . Po nocach łazić ,marychę palić a póżniej samochodem jeździć . Ja już nie mam zdrowia do tego chłopaka , niech sobie robi co chce , ale na swoim .

Gość pędzicielka
wiele razy z nim rozmawialiśmy , aleo n zawsze jest mądrzejszy , długi za mandaty nie popłacone , lisy ze skarbówki przychodzą prawie co drugi dzień , ale księcia pana to nie obchodzi .

Gość desperadka
wyzalilam sie tylko jak wiele innych forumowiczow. i liczylam ze ktos mi napisze dobre slowo chociaz. a co bym miala na kafe zmieniac? co ja admin jestem?

Gość desperadka
pędzicielka dobrze ze go wygnalas

Gość pędzicielka
wiem ,zę dobrze . To mój syn i zawsze będę go kochać ale patrzecna jego wariactwa wcale nie muszę . Jeszcze żeby potrafił jakoś obyć z nami , z rodziną , coś pomoć , coś zrobić to nic . Tylko swoją dupę widzi i tyle . To siew końcu tak musialo skończyć.

Gość pędzicielka
i nawet nie wiem gdzie on tera mieszka ale on sobie krzywdy nie da zrobić , jak karaluch jest . Poczekam do niedzieli i zaprosze go na obiad :) rosół i pierogi , nie da rady odmówić:D

Gość desperadka
ciekawe gdzie jest, moze u jakiejs dziewczyny, nie okazuj mu skruchy. skoro nie umial sie zachowacd to ma za swoje, musi sie nauczyc.