Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedojedzona

Czy ktoś wie jak i gdzie robi się badania na choroby weneryczne?

Polecane posty

Witam. Chciałabym skorzystać z waszej wiedzy w tym temacie,ponieważ szukając przez internet nic konkretnego nie znalazłam.Postanowiłam przebadać się ale nie wiem jak się do tego zabrać.Chcę założyć rodzinę w niedługim czasie a ponieważ miałam kilku partnerów w życiu -chciałabym sprawdzić jak to jest ze mną.Nie podejrzewam niczego-ale takie badania dałyby mi pewność. Czy ktoś z was wie gdzie i jak takie badania przebiegają? pozdrawiam

Gość siarkofruit
w kosciele

Gość szalony doktorek
No ja to moge zrobic za darmo.

Gość siarkofruit
Ja pierdole-idziesz do przychodni i prosisz o lewatywe i wibrator z kolcami.Potem wsadza cie do cieklego azotu i jak zmienisz sie w lodowata bryle to rozbija cie mlotami do burzenia murow.

Gość W cipce
?

Pisałam,że przez internet nie mogę znalezc nic z sensem.. Dlaczego tu większość udaje światłych i oczytanych i ogólnie tak inteligentnych a nie potrafi zwyczajnie odpisać?

Gość Stawiam
że dwanaście max.

A ja stawiam, że ta osoba chciałaby wyciągnąć od użytkowników, na co chorowali:)

Teraz już pod swoim szyldem jestem. Jeśli kobieta "chce wkrótce założyć rodzinę" to chyba wie, że istnieje lekarz zwany ginekologiem. Nawet ja to wiem, choć nigdy u takowego nie byłem. (ups! Raz byłem z małżonką.) Taki lekarz potrafi dać mądrą odpowiedź na takie proste pytanie, przynajmniej tak myślę. I coś mi się wydaje, że chorób wenerycznych jest setki albo i tysiące. Że z głowy podam: AIDS, kiła, rzeżączka, opryszczka, chlamydia itp. itd.

mam 30 lat I nie interesuje mnie czy ktoś chorował tylko czy ktoś się orientuje,gdzie można takie badania wykonać.

Cieszę się,że poprawiam humor niektórym:) Jednak odpowiedzi jak nie było tak nie ma....a ponieważ mieszkam w małym miasteczku-jest to dla mnie istotne-jak to załatwić.

Z taką umiejętnością poruszania się w świecie, lepiej nie zakładaj rodziny.:P

Najlepiej skontaktować się z lekarzem pierwszego kontaktu. O ile uda ci się do niego dostać. :O Powinien cię skierować w odpowiednie miejsce. :) Wstyd mi że na erotycznym nie otrzymałaś wystarczającej informacji. :( Za to mogę ci powiedzieć jaki będzie modny kolor paznokci w sezonie wiosna/lato :O :O :O

Nocny Motyl..wybacz-ale Twoje zdanie w tej sprawie mnie akurat zupełnie nie interesuje:) Nowy w mieście..ten kolor to mi aktualnie naprawdę lata...;) a za resztę dziękuję:)

Trzeba pójść do laboratorium i poprosic o testy na pierwsze dwa podane przez Satyra (test na kiłę nazywa sie odczyn wassermanna) a kolejne trzy powinno załatwic badanie wymazu u ginekologa. A z chorób roznoszonych innymi drogami przez zaciążeniem polecam jeszcze badanie na toksoplazmozę

Proszę bardzo :) Myslę, że to mądra decyzja, lepiej sprawdzić niż narażać płód

Gość Daryll
od chorób wenerycznych jest chyba dermatolog? coś mi się wydaje że to przychodnia skórno - wenerologiczna?

niedojedzona jak się kładzie na fiolet to tak bywa. :O Nie pytaj skąd wiem Zdaję sobie sprawę że to tylko forume, ale proste pytanie i to jak najbardziej pasujące do erotycznego i są ogromne problemy z odpowiedzią. :O

Daryll daruj sobie przecież nie możliwe, żeby ktoś był tak głupi i tego nie wiedział:P Ten temat to nędzne prowo:)

Nowy w mieście... wiesz?tak może być z tym fioletem;) I też wydawało mi się ,że to najlepsze miejsce na tego typu pytania..a tu masz! Widocznie najlepiej dyskutuje się tu o rozmiarach, wymiarach i pozycjach...