Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sterniczka_30

Czy moge jej ufać?

Polecane posty

2 lata temu rozwiodlam sie z moim mezem. Jego rodzina nigdy mnie nie akceptowala, ale jak zaszlam w ciaze to musieli mnie tolerowac. Jak odeszlam to odwrocili sie do mnie plecami, ze zrobilam straszna rzecz. Nie brali pod uwage tego ze on mnie zdradzal, nie dbal o rodzine. Moj mąż nigdy nie interesowal sie naszym dzieckiem ani jak bylismy razem tym bardziej jak sie rozstalismy. Nie dostalam od niego ani grosza na dziecko. Teraz mi placi fundusz. Jego matka przez 2 lata nie znala wnuka. Dzis na facebooku dostalam od jego brata wiadomosc czy mam kontakt z moim bylym i czy placi mi alimenty. Napisalam ze nie. Wieczorem zadzwonila moja tesciowa i powiedziala ze nie chce znac jego ze zostawil wlasne dziecko. Plakala i przepraszala mnie o wybaczenie ze mnie tak skrzywdzila oskarzeniami. Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. Moze zobaczyla jaki jej syn jest naprawde albo ma w tym ukryty cel. Wypowiedzcie sie co o tym sadzicie bo mi jakos trudno uwierzyc ze po 2 latach zapalala miloscia do wnuka a wczesniej nie martwila sie czy mamy co jesc!

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz w zyciu przychodza rózne momenty i ludzie załuja różnych rzeczy, zobacz jak bedzie jej nadal zalezało na wnuczku i z czasem przekonasz sie czy warto aufac

Ona zawsze byla wyrachowana i dwulicowa. Zastanawiam sie co sie za tym wszystkim kryje, mój synek nie pamieta tamtej rodziny i nie wiem czy chce mu mieszac w glowie. A jak pozniej znowu cos im sie odwidzi?

myślę że możesz spróbować, jakby się im nagle odwidziało to Twoja córeczka jest na tyle mała że jeszcze zapomni :)

myslę synek a pisze córeczka - debilizm (przepraszam to ze zmęczenia...a nie chce mi sie iść do łożka bo Mój W zaraz wróci i chcę poczekac...)