Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweterka Mocherka

Po jakim czasie, nowo poznany mężczyzna

Polecane posty

Gość Sweterka Mocherka

sie do Was odezwał? czyt. zadzwonil do Was :)

Gość GOLAS55555555555555555555
ja dzwonie zaraz po spotkaniu albo wcale nie dzwonie

Gość lo4le4czk4a
Do mnie facet poznany na baletach zadzwonil dopiero po miesiacu i jakby nic sie nie stalo, zaczą dyskusje :/

Gość lo4le4czk4a
u mojej koleżanki było odwrotnie, tzn. jeszcze nie zdazyla dojechac do domu a jej nowo poznany facet, zadzwonil do niej i podziekowal za tance :)

Gość ewelinkaaaa 87
widać kufffa nie ma reguły

Gość eeeeccccchhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa
co z tego, że zadzwoni od razu po spotkaniu, popisze coś tam coś tam skoro zaraz zamilknie i nie odzywa się parę dni albo i na zawsze bo nie wiem, co dalej będzie u mnie :o

Gość grubo po 40ce
moj mąż zadz. do mnie po 2 tyg. Wtedy nawet nie pamiętałam jak, gdzie i kiedy , stare czasy :D

Gość nie ma reguły
kiedy zadzwoni ale.......im wczesniej tym lepiej :)

Gość magda300
Dla osób, które mają problemy z nawiązaniem bliższej relacji z osobami płci przeciwnej bardzo dobrą metodą na przełamanie swoich oporów są indywidualne szkolenia z uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Jest to szkoła od lat obecna na polskim rynku, zbierają bardzo pozytywne opinie od uczestników swoich szkoleń. Ja dzięki mojemu osobistemu trenerowi Rafałowi nabrałam zupełnie innego spojrzenia na mężczyzn i uwodzenie, dzieki czemu osiągam znacznie lepsze efekty ;) jeśli jesteście zainteresowani taką formą szkoleń (co szczerze polecam) sprawdźcie ich ofertę na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl.

ja swojego mezczyzne poznalam na imprezie:D na ktora nawet nie mialam ochoty:D ale jakos kolezanki mnie wyciagnely:D napisal sms na drugi dzien, jak sie obudzilam mialam niespodzianke;) bylo slodko:D i tak jest do tej pory:D a to juz prawie 3 latka;)