Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

Co to za forum gdzie nie można uzyskać odpowiedzi na najprostsze pytanie?

Polecane posty

Zadałem banalny temat: Zapytałem co to takiego spodnie rurki i kto i dlaczego je nosi? Otrzymałem odpowiedź, że to wąskie spodenki noszone przez pedałów. .................no dobra Na moje następne pytanie dotyczące obuwia: Czym różnią się botki od butów? Nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Za to temat innego usera pt: „zbudziłam się o 3 w nocy o treści: Zbudziłam się siedząc na łóżku. Wiedziałam, że jest trzecia. Dziwne uczucie. ...był tak fascynujący, że powyrywał z butów 40 osób:D Syf, kiła, mogiła....i totalne dno Płycej się nie da. Banda tłuków, matołów i towarzystwa wzajemnej adoracji. Plejada zapapranych bebili z płatem czołowym podpiętym do cewki moczowej. Korowód ociemniałych matołów z dziwnym uczuciem o 3 nad ranem.

Gość nana olana
to jest kafeteria:D buty to...buty:P botki to pólbuty dla kobiet,sięgają za kostkę:)

Gość sdnjkvjd
welcome to kafeteria

Gość zyeb2
bo taka jest kafeteria ośle jebany !

Gość Mska..
spodziewasz sie normalnej odpowiedzi na forum dla idiotów,debili i podszywaczy?

23:05 Jesteś dla mnie zbyt mały:D - ty artystyczna, szemrana nędzo Jesteś taki tyci, tyci. Samo dno, poziom "0"

Gość nana olana
a ja ci odpowiedzialam na pytanie i masz mnie w dupie:O

Powiem więcej- zgrajo patałachów... Nie nadajecie się do niczego więcej jak tylko do lizania własnych dup w tematach nieistotnych, niepotrzebnych i bladych jak wyblakłe plastikowe korale. Banda niedouczonych, pustych lalek i zakompleksionych półgłówków z przerostem formy nad treścią, kisząca się w swoich mądrościach i licytująca się na racje Adios

Gość wMoimOgrodzie
autorze współczuję, że musisz zadawać tak mądre pytania takim tępakom:P:P:P

Gość botki to nie pólbuty
tylko wyzsze buty z cholewką,w kazdym razie za kostke. Spodnie rurki to wąskie obciskajace noge spodnie, nosi , kto chce , dlatego,ze taka moda, albo lubi. Zadowolony?

Gość 24816
po co ktos mialby sobie tym zawracać głowe:o równie dobrze możesz zapytać co to są kapcie i sie oburzać że nikt nie chce na to wspaniałe pytanie odpowiadać:D w sumie bardziej rozumiem ludzi co gadaja na temat w stylu "obudzilam sie o 3" niz osobe co pyta o rzeczy które w sekunde znajdzie google

Gość chujogrom
to chciałeś usłyszeć?

chciałeś uchodzić za inteligenta, ale niestety nie wyszło a kto ci tak powiedział matole?

obudzenie się o 3 rano jest fascynującym uczuciem zwłaszcza kiedy położyło się spać dopiero o 4 widać w tym z miejsca oddziaływanie kosmosu na sen budzącego się. A ty nicku HMS.. musisz być intelektualnie być na poziomie pantofelka albo najwyżej pierwotniaka skoro nie wiesz co to botki i spodnie rurki. o to wstyd pytać.

Gość 24816
jasne że znajdziesz wyjasnienie co to sa rurki:o no chyba że szukasz jednoznacznej i obiektywnej odpowiedzi na pytania typu czemu ludzie noszą jakiś ciuch, ale tego i na wspaniałym kafe ci nie napisza:)

Gość DamnThing666
HMS. Ja się z Tobą zgadzam. Co do tego to hołota jakiś zboczuchów. Zadałam proste pytanie, co zrobić gdy ma się opuchnięte oczy, a tutaj mi lecą odpowiedzi o wytryskach, gównach, zdjęcia jakiś obrzydliwych jąder ( nie każdego to rajcuje. Fuj) Pytam normalnie, proszę o radę, a tutaj takie chamstwo. Jeszcze mi się pode mnie podszyto Opanujcie się co niektórzy.

Gość hhhjjhjhhj
co innego prosic o rade a co innego pytać co to są jakieś buty:o

a ja sie ciebie damn.... pytam jak można nie wiedzieć co się robi z opuchniętymi oczami ? to po prostu ludzie wiedzą. Pytasz o banał a zboki piszą o jądrach i wytryskach, to prawie śmieszne. Na ślepia dobra torebka z herbatą ekspresową, zawiera garbnikii i działa ściągająco. Jak masz ślepia opuchnięte np. o piąchy to tylko lód jako okład. A jesli ze zmęczenia to najlepiej idź spać. tyle moich rad i odpowiedzi i o jądrach nie piszę ani o gównie.

Autorze..ale to tylko na ogolnym taka zwierzyna siedzi...ale zgadzam sie. kiedys wkleiłam linka o ciezko poparzonej kobiecie..(z pieknej dziewczyny stała sie istota,która nie przypominała człowieka..) ..ale co tam pojechli po mnie. Woleli udzielac sie w tematach typu: wale sobie konia,autorstwa zjeba albo besztac Dzenusie za niezbyt ładna łazienke...