Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

Co to za forum gdzie nie można uzyskać odpowiedzi na najprostsze pytanie?

Polecane posty

Gość DamnThing666
Szukam najprostszego sposobu, chcę znać opinie innych co o tej a innej metodzie sądzą. To normalne, że się pytam, bo po to to foum jest i po to jest temat "Uroda". A takiego problemu nie miałam, nagle mam, więc chcę znać sposoby, bo wszystk już przeczesałam, aż trafiłam i tu. Dzięki w każdym razie. Jak widać da się bez głupkowatych dogadywanek.

Gość lord stront+
Jakiś dziwny jesteś. Nietutejszy chyba..? To są właśnie interesujące odpowiedzi i ciekawe tematy. Mnie to odpowiada i dlatego tutaj sobie marnuję czas. A Ty po prostu się czepiasz

Zadałem pytanie o rzecz dla mnie obcą. Nie zapytałem o budowę teleskopu, wspł. nadmiaru powietrza w silniku iskrowym, ani stal stopową. Nie znam się na modzie.a to chyba kobiece forum. Proste.

Gość DamnThing666
Też miałam takie wrażenie, ale zmieniłam zdanie ;p

Gość lord stront+
Proste, gdy ktoś patrzy z perspektywy świata zewnętrznego, gdzie ludzie udają tzw: normalność. Tutaj pozbywamy się tego krępującego i fałszywego kostiumu i zbliżamy się do prawdy o sobie. A prawda, przecież nas wyzwoli

Zresztą. Dziękuję wszystkim w tym temacie za ciekawą rozmowę. Szanuję wasze zdanie i waszą krytykę. Pozdrawiam i Dobranoc

Gość lord stront+
Przedstawiłem druzgocące argumenty i proszę! Tchórz ucieka :classic_cool:

Gość lord stront+
To stań, podnieś przyłbicę! Praca nie może być ucieczką od spraw honorowych :classic_cool:

"Proste, gdy ktoś patrzy z perspektywy świata zewnętrznego, gdzie ludzie udają tzw: normalność. Tutaj pozbywamy się tego krępującego i fałszywego kostiumu i zbliżamy się do prawdy o sobie. A prawda, przecież nas wyzwoli" Skazani na Shawshank?