Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medalista

Czy można być zazdrosnym o lesbijke????

Polecane posty

Gość medalista

Witam, mam pytanie... Otóż jedna z najlepszych przyjaciółek mojej kobiety jest lesbijka i jej zycie uczuciowe nie jest uslane różami. Obie mieszkaja w internacie poniewaz jeszcze ucza sie w technikum. Wiec co za tym idzie widuja sie codziennie!!! Ostatnio z ust mojej kobiety nic nie slysze tylko Magda to... Magda tamto... Ta laska zaczyna sie wpieprzac w nasz zwiazek i to w bardzo brudnych butach.... A za 3 lata nasze wesele za rok slub cywilny. Kurde nie wiem co jest grane- denerwuje sie bardzo jak tylko o niej slysze... :( Czy to normalne ze jestem zazdrosny???

Gość gryws
oczywiscie ze jest to normalne- popatrz... gdybys Ty miał przyjaciela "geja", to nie znam laski ktora by sie o to nie denerwowala... wiec uszy do gory, to normalny symptom. A jesli laska Cie kocha, to bedzie z Toba to proste :D

Gość mióóóóóóóóóóóóóóóóóóóód
jasne ze to normalne... potwierdzam wypowiedz grywsa. Nie przejmuj sie bedzie ok :D

Gość to zalezy jaki jest twoj
normalne bo kazda kobieta jest biseksualna a widac ze twoja panna jest juz nia zauroczona nawet mohery sa biseksualne, taka praswda, ze kazda kobieta jest, tylko niektore przez religie, jakies tam swoje "wartosci" pisowskie tego nigdy nie okaza

Gość medalista
a macie jakies pomysly jak to zmienic??????????????

Gość gocha999999999
ja mialam to samo, tez mialam taka kumpele. Moj facet zerwal ze mna. Nie rob tego chlopie skoro kochasz ta panne

Gość dziwny sen
ale masz fajnie, ja bym ją zaprosil i oglądal jak sie pieprzą, super

Gość Delgado
Z 10 % kobiet jest homo i bi. Nie wciskaj ciemnoty, że każda.

Gość modliskavipa
haha kobeita w techniku plany slubu coz za zycie ulozone ...uwazma ze przesadzasz zapewne masz obnizone poczucie wlasnej wartosci..byc zazdrosnym o dziewczyne neidlugo ebdziesz zazdrosny o jej rodzicow..wez sie ogarnij i dja na wstrzymanie

Gość medalista
fakt... jestem zazdrosny o moja kobiete bo bardzo ja kocham. Mialem tez powody do tego by faktycznie byz zazdrosnym.... ja slysze non stop o tej lasce... bo ona to bo ona tamto... kurwa ilez mozna?????????

Kazda jest z biologicznego punktu widzenia ale sa ograniczone przez kk, wmawianie im ze to be itd, wiem z wlasnego doswiadczenia :p ona ja w sobie rozkocha przez swoj charakter itd i w koncu pojda do lozka bo kobieta pojdzie z milosci do lozka nawet z druga kobieta :p

medalista jesli slyszysz o niej ciagle to on a juz jest zauroczona ale moze sobie sprawy nie zdaje :p nie wiem jak to mozesz zmienic, jako facet wiadomo ze w relacji psychologicznej i emocjonalnej nie masz szans bo ona jej bedzie niedlugo blizsza, jesli juz nie jest. a twoja panna wie ze to lesbijka? skad ty wiesz?

Gość medalista
no oczywiscie ze wie... bo jej mowila. A ja wiem bo mi to mowila moja panna... a co do tego czy ona jest dla niej wazniejsza to juz nie raz mialem takie odczucia... i moja panna pare razy sie tak zachowywala. Dopiero jak nie wytrzymalem i powiedzialem jej co mysle to sie zmienilo, a ona i tak uwaza ze przesadzam i niepotrzebnie sie zloszcze. I nadal jest na kazde jej zawolanie :(

Gość modliskavipa
ej przez swoje narzekanie to mozesz ja stracic..jezli zobaczy ze czpeiasz sie nawet o jej kontakty z dziewczynami to jakas smieszna historia powstaje...

Gość medalista
chodzilo mi o to ze czasem moja panna wolala tamta laske niz mnie... ja bylem na 2 planie jak nie dalej :((((

e tam. nie przesadzaj. moj chlopak zawsze z wielka checia wypytuje co u mojej kolezanki, ktora jest bi. ;) podoba mu sie jak opowiadam to i tamto. nie przeszkadzalo mu, ze kilka nocy przespalysmy razem w jednym lozku (nic nie robiac, ale on przeciez moze ufac tylko moim slowom..). wie, ze dziewczyny tez mi sie podobaja ALE wie tez, ze nigdy nie moglabym byc w zwiazku z zadna. Nie pusz sie, nie zabraniaj jej kontaktu. Z tego nie wyjdzie nic dobrego.

napisalam ci juz co mysle :p kobiety lubia byc adorowane nawet przez lesbijki a lesbijki maja w sobie to cos, rozumiesz przyjaciolka i kochanka w jednym

a tak btw. my mieszkamy z chlopakiem, ktory jest gejem. Powinnam zaczac sie bac? B. go bardzo lubi, ja go uwielbiam. Kazdy zna "swoje" miejsce. I tyle. Nie panikuj a raczej zareaguj pozytywnie. A moze Twoja "panne" kreci to, ze jestes zazdrosny o jej kolezanke? Tak, tak. Dziewczyny moga robic to z premedytacja, zimna krwia!

Gość medalista
zabronic nie zabronie... bez przesady. Zabronilem juz jej kontaktów z bylym i z takim smieciem z ktorym pisala na gg bedac ze mna. Ale nie zabronie kontaktu z przyjaciolka bez przesady. Moja panna tez mi opowiadala ze nie raz spaly razem nic nie robiac... nie mialem o to pretensji, chodzi o to ze ona coraz czesciej o niej mowi... i to w jaki sposob. A co do zaufania to jasne ze jej ufam i wiem ze nie zrobi nic glupiego.

Gość medalista
nieraz mowila mi ze to dobrze ze jestem zazdrosny tylko bez przesady. nigdy nie przypuszczalem ze bd zazdrosny o inna laske... :(((

Gość taaki jeden...
Czy ta sytuacja dzieje się w Olsztynie ?

zabronic nie zabronisz - wiec musisz zaakceptowac. I dla Twojego zdrowia lepiej bedzie jak calkowicie przestaniesz sie nia martwic. albo.. znajdz kolege geja :P

Gość medalista
no nawet nie mialem zamiaru jej tego zabraniac... a pisze otym bo na prawde jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie mam pojecia co robic. Jedno jest pewne nie chce stracic mojego skarba, bo za bardzo mi na niej zalezy. Bardzo ja kocham i jest dla mnie calym swiatem i najwazniejsza osoba w moim zyciu... dlatego prosze o rady :/

zazdrosny to bylbym jezeli nie moglbym sie dolaczyc do przyjemnosci :))

Gość medalista
nie ta sytuacja nie dzieje sie w olsztynie... :D

Gość Papayka
Pomyśl o trójkącie :) Raczej Cię dla niej nie zostawi, chyba że będziesz jej robił wyrzuty o kontakty z koleżanką.

Gość johny7676
a ja tam uwazam ze mozesz medalisto miec racje, bo przeciez nie jest tak ze tylko facet jest czegos winien w zwiazku z kobieta. Kobiety tez nie sa swiete i nie sa aniolkami, taka prawda. jedne sa wierne a inne nie i maja gdzies uczucia innych. A Tobie chlopie serdecznie wspolczuje tej sytuacji. Sam nie wiedzialbym jak sie zachowac na Twoim miejscu...

Gość alicja22.02.2012
no to raczej jest normalne... mazna byc zazdrosnym zarowno o faceta jak i o kobiete... tylko wez nie przesadzaj bo Twoja dziewczyna sie wkurzy i to bardzo

Gość nimfomannnnn
zapros swoja dziewczyne i jej kolezanke i idzcie do lozka... chlopie nie ma nic lepszego niz 2 cipki na raz :D

Gość medalista
nimfoman ty jestes jakis chory!!!!!!!!