Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaramycha28z

jakiej firmy buciki najczęściej kupujecie?

Polecane posty

Gość szaramycha28z

dla dziecka

Gość szaramycha28z
bo szukam dla syna i nie wiem co wybrać

Gość emilianna
geox jakos tak od zawsze

tylko Bartek - na butach nie oszczędzam a mieszkam blisko małego miasta i z lepszych sklepów z butami dla dzieci jest tylko Bartek niestety :( może w tym roku wybierzemy się na zakupy do Warszawy na wiosnę... :D chciałabym

Bartek, ecco i geox i ze wszystkich jestem zadowolona :) i nie chodzi tylko o moja dziecko, inne dzieci u nas w rodzinie też mają w większości z tych firm, czasem dziewczynki jakieś ze zwykłego CCC albo Daichmana też mają takie do sukienki.

Gość szaramycha28z
a ktoś już kupił na sezon wiosenny ?

Gość gość
Kupiłam kiedyś buciki Zetpol ale nie polecam wkładki mają badziewne ale polecam buciki Befado :)

Ja jeszcze nie, zawsze kupuję w ostatniej chwili, żeby zaraz nie wyrósł a na oko nie kupuję

do Bartka się zraziłam jakjednogo roku nam przemokły - na szybko dokupiłat wtedy kozaczki w CCC z Walky - i tak juz pozostało kolejny rok. od roku Syn zupełnie sam wybiera sobie buty - i są to zawsze CCC - z uwagi na serie Disneya - miałam adidaski, takiebardziej zabudowane sandałki i na zime kozaki - wszystko z ZygZakiem :( i przyznam ze byłam baardzo zaskoczona - Syn wyrosł a buty nadal są w dobram stanie, a za kazdym razem jak kupowałam to myslałam ze nie przetrwają sezonu :D

Gość najczęściej kupuje w ccc
Neliblue czy jakoś tak. Kupiłam kilka razy oryginalne droższe butki np primigi które się rozleciały szybciej niż te z ccc, a reklamacji mi nie uwzględniono. Stwierdziłam ze to bez sensu. Lepiej kupić buty do 50 zł i na sezon 4 pary niż jedne za 200 zł.

Gość najczęściej kupuje w ccc
Ja mam corkę i teraz seria disneya takie cuda ma w ccc ze nie wiedzialam ktore brac. http://ccc.eu/pl#/kids/disney/2 Wzięlam te wyzsze różowe z myszką minnie z niebieskimi sznurówkami. Córka jest nimi zachwycona i zobaczymy jak się spiszą.

Gość Marquitaa
Zawsze Bartki, czasem Ecco, na zimę Temary.

Gość te z ccc fatalne
Płytkie i na przylepce nie nadają się dla dzieci do 3 lat.

z Bartka, ale zimówki mamy ze Smyka teraz tenisówki widziałam fajne w Zarze, zobaczymy czy wejda na nogę młodego

Gość z ccc są fajne
wiadomo ze adidasy nie są dla maluszków ale można też kupić polbuciki bardzo fajne dla malego dziecka. Ja takie kupilam za 30 zł rozm 19 więc starcza za pewne na jakieś 2 miesiace a potem trzeba kupić już 20 i nie pogięlo mnie zeby wydawać na takie buty 150 zł.

Gość te z ccc fatalne
A mnie nie pogięło żeby wydawać 150 na ortopedę :P

Gość szaramycha28z
no ja nie wiem ,może podpowiecie jakieś modele :I(

Gość Nie rozumiem tego - sorry
Różnie - nie patrzę na markę, a na jakość. Jesienne miał geoxy i elefanten. Zimowe ma takie http://shopeu.ecco.com/pl/pl/obuwie-chlopiece#size=23 - te czarno - niebieskie. Teraz idę do deichmana, bo już powoli robi się za ciepło na zimowe i mam na oku takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/00006001081621/p%C3%B3%C5%82buty%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_size=212@23&st=PRODUCT&filter_cat=chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece

Gość mańka.dzik
tylko NEXT

Gość anka999999
bartek, ostatnio mialam polbuciki firmy emel super butki mieciutkie . kozaczki mielismy na zime firmy Kornecki tez super

Gość Megg24.
ja zimowe miałam z bartka a 2 z decathlonu. w tamtym roku w sezonie wioska-lato corka chodziła w butach z next i byłamzadowolona

Gość glownie kennedysko
geox, primigi.ostatnio kupilam elefanten i richter, wydaja sie tez calkiem fajne

Gość BabyGifts.pl
Ja przede wszystkim patrzę na wygodę,firma oraz cena mają drugorzędne znaczenie. Odpowiedni dobór obuwia jest bardzo wazny dla małego dziecka. Pozdrawiam www.BabyGifts.pl

Gość wefwefwef
Ja kupiłam nawet raz półbuciki Tisala, marki LeClerc, czyli po prostu buty z hipermarketu. Były świetne a po sezonie noszenia dzień w dzień, wydają się jak nowe. A wykonanie i szczegóły konstrukcji buta - jak jednej z najlepszych firm produkujących obuwie dla najmłodszych (Emel).

Gość Z sieciówek
Z siecówek.

Ja z ecco, a sportowe najczęściej adidasa. W tym roku przymierzałam się do półbutów z Jacka Wolfskina, ale chyba polegnę na cenie. :o