Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoByToZmienilo

pasuje fizycznie tylko do niskich kobiet, które mają około 160cm

Polecane posty

Gość CoByToZmienilo

sęk w tym, że nawet te niskie wolą wysokich, którzy mają ponad 180 :( i odpadam u każdej kobiety :/ ja mam 172..

No cóż, do wysokich nie należysz ale też pierdzielisz farmazony;P Sorry, ale jak idę przez stolicę to widzę multum par w których laska-160-165, facet-165-175. No ja mam 185, a wole te dziewczyny z podanego wyżej przedziału;) więc nie ma reguły. Nie napinaj się tak;) jak jesteś odrobinę ładniejszy od diabła i masz coś pod kopułą to te 172 Cię nie przekreśla. Jeszcze jak dodasz do tego jakąś dobrą stylówę to już w ogóle będzie ekstra;)

Gość wefwefwef
Mi tam podobają się mężczyźni bez względu na wzrost. Inne względy są natomiast ważne, muszą być pewni siebie, opiekuńczy (nie mylić z protekcjonalnością), z poczuciem humoru, jakimiś zainteresowaniami... Prawie się rozmarzyłam i muszę się opanować bo mąż by się zdenerwował. ;P A sama mam 160 cm wzrostu.

Gość CoByToZmienilo
// Sorry, ale jak idę przez stolicę to widzę multum par w których laska-160-165, facet-165-175. // co nazywasz stolicą? bo ja takie pary w ogole nie widuję..

Gość IMO12356
CoByToZmienilo "co nazywasz stolicą?" Pewnie chodziło mu o Manilę. :classic_cool:

Taaak, bo to sami modele i modelki chodzą po wawie. Bez przesady. Oczywiscie jest duzo par gdzie facet jest wyzszy od dziewczyny ale bez przesady. Przewaznie facet mierzy te 180 i dziekuje. trafiaja sie goscie po 190 i wiecej ale jest ich zdecydowanie mniej niz tych do 180. A jak dziewczyna ma 160, a facet ponad 190 wyglada to troszke...zabawnie. Ale okej milosc nie wybiera. Autor mierzy te 172 ale dziewczyne 165 moze miec spokojnie, a i 170 czemu nie.

Gość mała kulka
Gdybyś poza mało imponującym wzrostem nie miał chociaż kompleksów na tym punkcie nie byłoby tak źle :D

"Gdybyś poza mało imponującym wzrostem nie miał chociaż kompleksów na tym punkcie nie byłoby tak źle " No to to jest najważniejsze:) Jeśli czujesz się dobrze ze soba to i dziewczyna to zauważ, a jak będziesz ubolewać, że nie masz tych kilku cm wiecej to bedzie kicha;] Nie przejmuj sie i polub siebie, a zobaczysz, ze to przyniesie efekty;]

Gość Supremus Dux
Ja mam 180cm wzrostu i uważam, że kobiety mojego wzrostu wyglądają jak kobyły albo wysuszone łodygi trzciny cukrowej, chwiejące się na wietrze.

Gość esmeralda z kurnika
A ja mam 1,55m i chyba wszyscy faceci jakich znam preferują dziewczyny w okolicach 1,7m :o