Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evi...

Wczesna ciąża

Polecane posty

Gość i jak
evi sie czujesz?

Gość Evi...
a dziękuje, czuję się całkiem nieźle.poranne mdłości powoli zaczynam poznawać:) czuję się ciągle zmęczona i ziewam jak głupia:) jedyne co bardzo meczy to jakiś dziwny ból głowy od 3 dni:)ale podobno nic w tym dziwnego:) tak jak pisałam wcześniej cieszę się swoim stanem i żadne dolegliwości mi tego nie popsują:)

Gość Evi...
witajcie dziewczyny mam pewien problem a może to nie jest problem(mam nadzieje) wczoraj wieczorem pojawił się dziwny ból w boku nad jajnikiem coś podobne do kolki albo może naciągnięcie.po godzinie bolalo juz z obu stron, poszłam spać żeby się nie zamartwiać rano bylo ok a teraz znów kłucie się pojawia...czy to jest ok?

Gość i0i0i0
wiązadła, naturalny ból, przyzwyczajaj się.

Gość Evi...
gdzies juz takie cos czytalam ale nie bylam pewna i wolalam popytać. dziekuje za szybką odpowiedz. no to jestem juz spokojna. a czy mozliwe ze woy bol jest jednostronny?

Gość ciemnoniebieska
take bóle są możliwe, nawet jednostronne dopoki nie krwawisz i nie plamisz jest wszystko ok :) chyba że ból byłby bardzo duży to skonsultuj się z lekarzem. masz jakieś objawy ciążowe ? :)

Gość Evi...
częste oddawanie moczu, podwyzszona temperatura, momentami okropne samopoczucie. czesto czuje sie jak na gigantycznym kacu:) wrażliwe sutki mam i wciąż mnie naciąga na wymioty. zapach z lodówki mnie miażdży normalnie...mąż od tygodnia nia operuje a ja tam nawet nie zagladam

Gość czytel
Evi mialaś już wizyte u lekarza, masz potwierdzoną ciążę?

Gość Evi...
Byłam dwa tygodnie temu u lekarza i był pęcherzyk ciążowy. a następne usg mam w środę...nie mogę się już doczekać ale jestem cierpliwa i dobrej myśli.

Gość czytel
napewno wszystko bedzie dobrze :)

Gość czytel
odezwij sie jak tam po usg :)

Gość Evi...
Odezwę się na pewno...już odliczam godziny.jestem dobrej myśli:)

Gość Evi...
Wróciłam z wizyty u lekarza. moje maleństwo ma się dobrze co oznacza z JEST:)

Gość czytel
jak tam? :)

Gość Evi...
Oj jest pięknie...powoli czuję się coraz lepiej. wczoraj byliśmy na badaniu prenatalnym. dzidzia nie chciała dać się badać i tylko fikała koziołki. Mąż był zachwycony.

witajcie ja jetstem prawdopodobnie w 3 tyg ciazy bylam u ginekologa ale nie mogl potwierdzic ciazy ale tez nie zaprzeczyl cos tam widzial wiec mam sie zglosic 3 lipca wtedy powie cos wiece skoro test wyszedl pozytywnie a @ niema.piersi jak balony bola i wrazliwe jak nigdy wzmozony apetyt i jakos tak inaczej osłabienia itd.mam nadzieje ze dzidzia juz sie kluje hehe bardzo jej chce.pozdrawiam