Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość wyrzucania prześciera

myślicie, że jak podczas okresu w nocy

Polecane posty

założę sobie foliową reklamówkę na tyłek tylko porobie dziury na nogi to nie poplami mi się pościel krwią? ostatnio znów mi się poplamiła a że nie miałam akurat na zmianę to musiałam kilka nocy w takiej spać :/

Gość kajjfiefji
no jak ci sie srac zachce w nocy to tez wal smialo po co tracic czas i energie na droge do kibla;))

Gość aloniczka
A nie możesz uzyć tampona i dla pewnosci podpaski?

tampona się boję, podobno można nawet od niego umrzeć :/

Gość lkjhoiphpolipoi
smiertelne wypadki sie zdarzaly nawet od podpasek. znajomej kiedys zgnila podpaska bo zapomniala wyjac, dostala zakarzenia i po kobicie

Gość aloniczka
Od wszystkiego mozna umrzeć...dziecko drogie....Są podpaski maxi, np. bella kiedyś takie miała, tylko że one przynajmniej kilka lat temu były jak cegła...ale długie - w sam raz na noc. Ale w życiu nie wyobrażam sobie pierwszych dni okresu w nocy bez tampona...Nie spałabym tylko myslabym o ym jak lezeć żeby nie przeciekło... Pościel mozesz rano uprać a wieczorem załozyć...Co to za gadanie,że nie masz na zmianę... Jak mozna spać w brudnej

Gość fgyhgjh
To sobie załóż dwie podpaski :o Boże, spać w siatce na dupie... Ohyda, i jeszcze jak Ci przecieknie to co? Będzie tam pływać? Fuuuuuuuj :o Albo podłóż sobie ręcznik jak masz okres czy coś...

Gość asia...1986...
Taką reklamówką możesz sobie narobić kłopoty, odparzenia, infekcje, przez ok 8 godziń, to zdażyć się spocić, to wszystko bedzie się w tym ceple od ciała i kołderki psuć i smierdzieć...Tampony sa dla ludzi!

Gość jhgjkhl
ludzie czy wy nie widzicie ze sobie jaja robi ... sorry ale jestescie idiotami uwazajac ten topik za powazne pytanie

Gość buahahahahahahhahahahaah
boze co to za sredniowiecze panuje? ja już 7 lat używam tamponów i nie wyobrazam sobie podpasek bleeee podpachy to masakra :o

Gość unbelievable me
Trochę zabawny topik. Ale nie ze względu na problem, a na ten pomysł z reklamówką:P Jest teraz duży wybór podpasek, długich typowych na noc, bardzo chłonnych. Także też mi się nie chce wierzyć, że to nie rozwiązuje problemu. A co do tamponów, to dziewczyny sama mam 2 koleżanki, który się wypowiadają o nich w ten sposób i uważają je za zło w czystej postaci i nie dają się przekonać.

Gość jezuu jakie jaja sobie robi
małolata !!!!:D :D a wy sie podniecacie :D

Gość emileczka123321
mnie od tamponow brzuch boli w nocy. Ale 2 podpaski maxi zaloze i noc spokojna... wiec Mala moze zaloz ze 3