Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kossau

ODDALAMY SIĘ OD SIEBIE

Polecane posty

Oczekuję, że pomoże mi zrozumieć jakie błędy popełniłem i jak ich unikać. Skrót co Mi się przydarzyło: poznałem dziewczynę przypadkowo, spodobała Mi się ale nie jej w ogólnym słowa (jest ładną dziewczyną) znaczeniu wyglądu, ale poczułem Coś do niej co można nazwać zauroczeniem jak ona to stwierdziła. Ma dwoje dzieci,jest babcią,rozwiedziona. Gdy ją poznałem była z swoim chłopakiem od 4 lat (razem spędzali czas na wycieczkach rowerowych) bardzo ją to zafascynowało i pokochała ten sposób spędzania czasu wszystko poświęcała nawet swój dom. Wracając do tematu, była z chłopakiem, była w nim bardzo zakochana,gdy jeszcze byli razem Ja i Ona spotykaliśmy się i nie tylko, nasze stosunki były bardzo przyjazne można było wyczuć ciepło, aż pewnego dnia On zerwał z Nią a moje kontakty zaczynają teraz przypominać wiersz o żurawiu i czapli, (odbiera źle moje rozmowy z jej koleżankami, a ja nie chce pokazać, że bardzo mi na niej zależy i ją kocham), zaczynamy spotykać się coraz mniej, chociaż przeprowadzamy długie rozmowy telefoniczne, ale nie chce się spotykać we dwoje.Pewnie popełniłem błędy mówiąc przy Niej do jej koleżanek, że ładnie wyglądają itp. co ona bardzo źle odebrała.Potrzebuje rady puki jeszcze jest czas jak postępować, żebyśmy znowu byli szczęśliwi i chcieli z sobą spędzać wolny czas, a nie tylko rozmowy telefoniczne jakby bała się spotkać ze Mną, może związane to jest z Jej rozstaniem z chłopakiem, gzie nie chce pokazać i być wyśmianą, że ma Mnie. Może chce w ten sposób powiedzieć innym, że nikogo nie ma.Myślę, że gdyby nasze stosunki były takie jak kilka miesięcy temu, kiedy ją poznałem, miałbym znowu chęci do wspaniałego życia, radości, szczęścia. Myślę, że w tej mojej wypowiedzi, odpowiedziałem na pytania które otrzymałem. Potrzebuję rady Ona jest tym na co się czeka całe życie.

za ciezki i zbyt powazny temat na taka pore dnia. Poczekaj i podtrzymaj topic do konca dnia. Moze ktos bardziej doswiadczony Ci doradzi ;)

Gość ke? dziewczyna jest babcią?
co to za bełkot?

Gość poproś kolegę niech
"Ma dwoje dzieci,jest babcią,rozwiedziona. Gdy ją poznałem była z swoim chłopakiem od 4 lat (razem spędzali czas na wycieczkach rowerowych) bardzo ją to zafascynowało i pokochała ten sposób spędzania czasu wszystko poświęcała nawet swój dom. Wracając do tematu, była z chłopakiem, była w nim bardzo zakochana,gdy jeszcze byli razem Ja i Ona spotykaliśmy się............." Jak jest babcią, to już nie jest dziewczyną, tylko starą kobietą, a po drugie, po chuj ci ten gips ?