Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

incognito99

co sądzicie o kosmetykach z firmy Ziaja ?

Polecane posty

Gość sdfghjkl
dla mnie kosmetyki ziaja to tak jak spożywka Biedronki

Gość kokkkoriiicee
Niektore kosmetyki są super ,lepsze niz drogich firm np seria Fizjoderm , ogolnie cala Ziaja Med jest fajna. To co jest w sklepie to zwykle kremiki ,tanie ,nawilżające to wszstko :) Biedronka w swiecie kosmetyków

Gość kkjk
używam kosmetyków Ziaji z serii PRO,do uzytku profesjonalnego np żel myjący antybakteryjny- bardzo dobry, doskonały codziennej pieleęgnacji twarzy i do demakijażu, wydajny, w wygodnym opakowaniu, nie wysusza skóry jak robia to inne żele do mycia twarzy dla cery problematycznej. Poza tym uzywam Maseczki Mikrodermabarzja z glinką zieloną, nie uczula, oczyszcza i odświeża cerę. Kremy do stóp są moim zdaniem średnie, ale ogólnie stweirdzam że jak za te pieniądze to warto uzywać kosmetyków z Ziaji. Długo szukałam kosmetyków odpowiednich i skutecznych dla mojej trądzikowej cery, dopiero ziaja mnie zadowoliła. Dodam jescze ze używam z Ziaji również zwykłego kremu półtlustego do twarzy i tez jest bardzo dobry, pod makijaż sie doskonale nadaje i co najwazniejsze cena i pojemnośc opakowań jest przystępna!! Polecam!!

jak dotąd testowałam wyłącznie kremy do rąk... nie zachwyciły mnie, nie nawilżają właściwie wcale, choć nie mam jakiejś wyjątkowo suchej skóry. nie, to zdecydowanie nie dla mnie, choć nie jestem zwolenniczką drogich kosmetyków.

Gość julkax25
ziaja antyprespirant bloker jest super !! najlepszy jaki do tej pory miALAm. i rzeczywiscia dziala . pachy suche !!

do twarzy nie moge stosować bo mnie uczula, ale do rąk sa świetne kremy...i balsam Sopot mi odpowiada

Gość jak już wszystkie superowe
kremy wymęcza moją wrażliwą buzię, to wracam do oliwkowej ziai albo masła kakaowego zwykłe proste wdzięczne kremiki

Gość jak już wszystkie superowe
aha i bardzo fajny jest teraz nowy krem sopot - opalizujący - nadaje ładny koloryt cerze

Gość dziś na pomarańczowo
ja używam mleczka oliwkowego i jest genialne. dość gęste, tłuste, świetnie nawilża suchą skórę. miałam też krem do rąk i u mnie się sprawdził. nie polecam za to płynów do demakijażu, zupełnie do niczego, nie zmywają nawet zwykłego tuszu, za to koszmarnie podrażniają oczy.

Gość hhkjhkjhjkhkhjlkjkl
peeleng enzymatyczny jest super, krem do ciała w dużym pudełku super nawilża, tak samo z resztą ja te mleczka do ciała z pompką. Nie jestem zadowolona z szamponów, szczególnie nie pasuje mi taki do włosów przetłuszczających się, do tego jest odżywka. Po zastosowaniu miałam masakrycznie obciążone i nieświeże włosy. W sumie nie wiem od czego to zależy bo moja siostra sobie tą serię do włosów chwali.

Gość Kasik-x90x
ja jestem ogromna fanką Ziaii :)) uzywam masla kakaowego do ciala i twarzy, mleczka do demakijazu do wrazliwej cery, kremu to stop i rąk, i tego kremu tintin : http://www.splendore.pl/Ziaja_TinTin_Krem_antybakteryjny__p6372.html jest poprsotu swietny wogole nie ma uczucia lepkosci rak a dlam nie to najwieksza wada wiekszosci kremow

Gość mi wiele kosmetyków ziaji
podchodzi seria kozie mleko, szampony i odżywki , nie bardzo tin tin , toniki do twarzy nagietkowy i aloesowy, kosmetyki do opalania

Gość a ja lubie bardzoooo
Szampony i kosmetyki do demakijazu to słabizna , podobnie jak plyn micelarny Sopot - w ogole nie myje twarzy ,szczypie w oczy ,zostawia cos lepkiego na skorze... ale są tez małe perełki jak krem z filtrem F25 i F30, kosztuje 8 zł a jest 1000x lepszy niz drogie Antheliosy La Roche posay - nie bieli mi twarzy , nie świece sie po nim , nie zatyka porów ;) żele myjące do twarzy ,seria antybakteryjna , oraz cała seria Ziaja med fizjoderm ( żel + balsam) ale ciezko to dostac :( antyperspirant Anty tez b.dobry ,troche słabszy niz Antidral i Etiaxil ale mi wystarczy ;)