Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba ta od jagii

Robilam dzis porzadek w torebcie i nie wierze...

Polecane posty

Gość baba ta od jagii

ile mialam tam rzeczy:-D -kosmetyki kazdego rodzaju,tusz,puder,roz,podklad,szminka,pomadka,blyszczyk i 5 rodzajow pedzelkow. -lakier do paznokci,pilniczek. -podpaske -tampony -wkladki higieniczne -ibuprom,stoperan,smecte,apap,espumisan -lusterko -papierki po batonach,cukierki,pol snickersa:-D -ksiazeczke rumowska -jakies dokumenty stare,zaswiadczenia,swistki -zapalniczki z 4 sztuki -zapalki -stare bilety -chusteczki higieniczne,nawilzane do higieny intymnej i do twarzy. -bibulki matujace -okulary przeciwsloneczne dwie pary -jakis brelok gdzie ja to zmiescilam:-D

Gość AS26
Albo nosisz walizkę albo masz magiczny worek bez dna ;)

Gość nosem w kałuże
na chuj to piszesz, pominę fakt że fleja z Ciebie niezła

u mnie nie lepiej;) tylko papierków po słodyczach na pewno nie znajdę;)

witam w klubie 🖐️ mam małą cyfrówkę, której szukałam z 10 dni- okazało się,że noszę ją w torebce :o bez futerału i się jakoś zamotała w podszewkę :o

ja kiedyś całe mieszkanie przekopałam szukając pendriva....pogodziłam się z tym, że go zgubiłam. Po kilku miesiącach znalazłam w torebce w bocznej kieszonce;)

Gość baba ta od jagii
Nie no:-DMam duza torebke taka na A4:-D A wy co macie w torebkach?Bo u mnie to jest tak,ze nie robie w niej porzadku kilka mcy i tylko dorzucam cos ciagle:-D:-P

Gość baba ta od jagii
Osz kurde:-D Chcialabym cala wyplate znalezc w torebce:-D

Gość baba ta od jagii
I jeszcze -dwa opakowania zużytych prezerwatyw -trzy puste buteleczki po setkach żołądkówki -rolkę papieru toaletowego -perukę -śmierdzące stare majtki -biustonosz,którego szukałam od 2 lat

niewiele -portfel z dokumentami -odświeżacz do ust -lusterko -słuchawki do komórki -szminka -dwa błyszczyki -puder w kompakcie -gumy do żucia orbitki truskawkowe -klucze,telefon

Gość baba ta od jagii
Bez przesady podszywie:-D🖐️

Gość baba ta od jagii
Faceci to maja dobrze co?Zadnych torebek,tylko portfel w kieszeni i juz:-D

Gość baba ta od jagii
A kiedys wsiadam do auta z mezem i miala klucze w torbie,dalam mu ta torbe zeby otworzyl drzwi a sama poszlam do piekarnii jeszcze,jak wrocilam biedak dalej stal z ta torebka,a kluczy i tak nie znalazl:-D

Gość baba ta od jagii
Zapomniałam o wibratorze.

Gość helena z ratusza
moja znajoma w torebce nosi nawet pety i zużyte chusteczki... :o ohyda

Gość baba ta od jagii
Jak nie mogłam wytrzymać to zrobiłam kupę do swojej torebki. I co zdziwiona?

Gość do domu na piechotę
ja mam same niezbędne rzeczy w torebce :P -paczka fajek -4 zapalniczki i zapałki -bibułki ( bynajmniej nie chodzi mi o matujące do twarzy :classic_cool:) -klucze -szczotkę połączoną z lusterkiem -chusteczki -tampony -cukierki i gumę do żucia -portfel - matki :P

Gość baba ta od jagii
Ach podszywy jesli juz sie podszywacie zrobcie to tak aby bylo smieszne,bo to co piszecie jest raczej zalosne:-D

Gość baba ta od jagii
a coz to matki?:-D

Gość do domu na piechotę
pomyłka - majtki :P

Gość bądźcie ludzie...
Ah, podszywy nam schodzą na psy :/ ja robię przegląd torebki średnio raz na tydzień, ale nawet w tak krótkim czasie potrafię znaleźć tam rzeczy, które skazałam już na zatracenie albo o których zapomniałam że w ogóle takowe mam, totalny szał :o

Gość no to sie pytam
ja w każdej mojej torebce znajdę zawsze jakieś skarby:P

Gość chujogrom
Ja w swojej torebce tylko plemniki.

Gość sialallallalllala
u mnie też nieraz jest sajgon-jak dochodzi do tego ,ze nie mogę znaleźć książki to zaczynam sprzątanie Zazwyczaj są tam: zestaw standardowy: -tampony -chusteczki -tabletki przeciwbólowe, uspokajające -paczka fajek -parę pudełek zapałek -zapalniczka -szczotka do włosów -telefon -jakaś książka obowiązkowo -portfel -gumy do żucia -błyszczyk -mp3 +słuchawki, od których kabel przypomina jeden wielki supeł zestaw dodatkowy: -papiery po zjedznych słodyczach -mnóstwo starych biletów pociągowych i tramwajowych -zużyte chusteczki -zmięte, zagubione notatki z wykładów -woreczki śniadaniowe, reklamówki -opawkowania po tabletach -stare gumy do żucia, których nie mogłam znaleźć -ulotki -ołówki -kredki -jakieś szkice -gumki do mazania -jesienią kasztany:) -jakieś ładne znalezione kamyki, liście jednym słowem powinnam wozić ze sobą taki wózek jak mają złomiarze:D

Gość chujogrom
Co robisz z tymi kasztanami?

Gość Dziewucha zołza
Tak z ciekawosci weszlam na ten topik i od razu zajzalam do mojej torebki :) A wiec, mam w niej: - portfel +organizer+klucze+telefon - chusteczki (zwykle i nawilzajace) - torbe na zakupy (ekologiczna) - perfumy + pomadka + blyszczyk + krem do rak - zel dezynfekujacy + odswiezacz do ust - gumy do zucia + cukierki + tabletki - prezerwatywy cale opakowanie :) (tak, tak dziewczyny nie zartuje. I mimo, ze mam cale opakowanie to jako singielka nigdy nie wiem kiedy najaram sie na jakiegos kolesia )

Gość ja aktualnie mam w torebce
telefon klucze portfel chusteczki higieniczne chusteczki nawilżane 2 balsamy do ust lakier do paznokci perfumy zapalniczkę zapałki gumy do żucia tampony 5 długopisów notatnik słoiczek z kawą zbożową inką :D tabletki przeciwbólowe i na uspokojenie gaz łzawiący szczoteczkę do zębów lusterko grzebień i jeszcze mam w niej miejsce na parasol :D

- lusterko - długopis - klucze z pracy - pieczątka - słuchawki do tel. - żel antybakteryjny do rąk - dokumenty - portfel - szminka - dozymetr - zapałki - guma do żucia - organizer - chusteczki - inhalator - gumka do włosów - ibuprom