Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba ta od jagii

Robilam dzis porzadek w torebcie i nie wierze...

Polecane posty

Gość sialallallalllala
do chujogrom Odruchowo zbieram jako oznaki jesieni a potem wywalam jak się robią suche i brzydkie:D PS masz zajeisty nick:d

Gość lena ##
O, a ja się martwiłam, że na bazjel w swojej torbie i jak czegoś szybko szukam, to trudno mi coś znależć :) Dodatkowo, mam małe dziecko, więc poza zwykłymi kobiecymi drobiazgami, dokumentami itd, zawsze mam drobizagi dziecka ;) Ps. Noszę jeszcze szczoteczkę do zębów - takie zboczenie.

w mojej :P - pioro - tel. -ipod - portfel - etui na karty - wazelina - chusteczki - krem do rak -ładowarka - organizer\notes - torba eco na zakupy - gumy do zucia - igla do szycia - kilka metrow bialej i czarnej nici - kilka guzikow - agrafka - klucze - cos do picia kiedyś nosiłam 5 cm gwoździe(znalezione na klatce schodowej), wkręty itd. :P:P:P

Gość mruffkavmala
klucze, klucze od firmy dwa pendrajwy (wolę fonetyczną nazwę) dwa długopisy (jeden może przestać pisać :P) kosmetyczka z podręcznym zestawem chusteczki wkładka na zapas telefon odtwarzacz MP3 okulary portfel drugi portfel z dokumentami i kartami w wewnętrznej przegródce mały flakon perfum kamyk z Krety szczotka z lusterkiem plik wydruków z banku (muszę to qurestwo w końcu pociąć w niszczarce) notes ależ ta torba ciężka...

to ja was zastrzelę! :D postanowiłam zajrzeć do torebki tak jak wy, a tam poza tymi wszystkimi niezbędnymi duperelami......... myszka bezprzewodowa z pracy (!) zarąbałam niechcący, może ją wzięłam za komórkę... :classic_cool: złodziejka ze mnie :(

Gość soniaczkowskaaaa
a ja ne mam nic co wy. chusteczek żadnych nigdy nie mam, długopisu tez nie, żadnego grzebienia czy zelu antybak, gum ani odś do ust, sa tam katy dokumenty jakieś, gazety, notatnki i reklamówki, a tego co zazwyczaj potrezbne nie ma:/