Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwramam

Czy mogę tak się odzywiać?

Polecane posty

Gość wiwramam

Hej mam 19 lat, z racji tego ze studiuje, obiady jadam późno (około 18). Chciałabym abyście ocenili czy jeżeli będę tak się odzywiać do obiadu to schudnę, zaznaczając ze po obiedzie już nic nie jem: Rano 7- Małe kanapeczki z chlebkiem ziarnistym, sałatą i cienkim plasterkiem schabu nadziewanego śliwką + kawa z mlekiem i 2 łyżeczkami cukru. 11:00- danio waniliowe 14:30- te same kanapki co na śniadanie tylko bez sałaty (zabrakło) 16:30 - 3śliwki suszone I obiadek i dużo wody prze cały dzień. co sądzicie?

Gość lajshdg
moim zdaniem dlugo tak nie pociagniesz i rzucisz sie potem wczesniej czy pozniej na zarcie

Gość wwrrr
Nie wiemy, ile masz wzrostu, ile wazysz, ile masz dziennie ruchu, ile diet przebylas w przeszlosci. Do tego nie wiemy ile kanapeczek, ile obiadu i co na obiad, w ogle nie wiemy, ile czego. Mozesz schudnac albo nie.

Gość wiwramam
mam 158 cm 55 kg, chce mieć 50 kg. nie byłam nigdy wczesniej na żadnej diecie, no wiecie chyba że dietą nazwiemy nie jedzenie przez 2 dni słodyczy bo po 3 już nie wytrzymałam ;p Co dzień wieczorem ćwiczę około godzinki (rowerek stacjonarny + rozciągania i rowerek w powietrzu), gdyż zalezy mi głównie na nogach Co do tych kanapek to 2 na śniadanie i 2 o 14:30, ale to są kanapki z chlebka o wymiarach ( 6cm X 3 cm) Na obiad ziemniaki około 3 + taka potrawka do nich z karkówki, zaprawiona, taki gęsty sosik jakby ale niewiele tego + marchewka z groszkiem ugotowana i odpowiednio przyprawiona

Gość wiwramam
???????????

Gość pfdsag
ani bialka ani cieplego posilku , beznadzieja

Gość wiwramam
a obiad to niby na zimno jem?

Gość pfdsag
sorry ale patzrylam na 1 wpis i tam byly na obiad kanapki:P)

Gość pfdsag
bylo i obiadek ale nie bylo napisane co na obiadek ;) ale juz oki :)

Gość wiwramam
ok bynajmniej dzięki za odpowiedzi,jeżeli ktoś jeszcze mógłby ocenić byłabym wdzięczna

Gość Jadłospis jak jadłospis
Nic specjalnego. Na śniadanie mozesz zjesc wiecej bo i tak to spalisz w ciągu dnia. Jeżeli wczesniej jadlas dużo wiecej, to pewnie schudniesz.

Gość halazmodą
zero witamin i wartosci odzywczych w tej diecie:O:O jakis koszmar. gdzie warzywa, owoce? gdzie orzechy, zeby mozg przyswajal wiedze? )jestes studentka niby) gdzie bialko np. z ryb? :O:O Koszmar.