Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccoleeee

znajomy chce 5tys za zrobienie strony www:/

Polecane posty

Gość niccoleeee

znamy sie 8 lat miedzy nami kiedys cos bylo i dalej jest sympatia, przywiazanie i dziwna wiez. Teraz jes mi potrzebna strona www i potraktowal mnie jak zwykla klientke:/Co o tym mysicie kobietki:?:P lapy mnie opadly:/

Gość KaczkodziwaczKO
A jak miał Cię potraktować, jak NIEzwykłą klientkę? :) może to i tak okazyjna cena, może bierze więcej za strony? ja tam dałam za moją stronę 450zł, za drugą 550zł, i jestem zadowolona:)

Gość niccoleeee
nie nie zaproponowal mi znizek a jeszcze z racji ze pracuje we wloszech to w euro mi zaproponowal:P Szukam kogos do zrobienia strony www kobietki!

Swoją drogą, amatorko, podajesz nazwę swojej przyszłej strony. Nie wiesz, że ktoś w tym momencie może ci pomysł zwyczajnie ukraść?

Gość niccoleeee
to strona konkretnej firmy handlowej, layout zrobie sama bo jestem grafikiem, ale myslalam ze po starej znajomosci przynajmniiej wezmie tysiąc i tyle:P

Gość niccoleeee
tanio???!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaa on mnie chcial obedrzec z kasy, normalnie sie zawiodlam:P

Gość lippka
napisz na forum. 5 tys, on chyba zwariowal. nie daj sie nabrac. tyle nie kosztuje.

Gość ghjmk,lkjm
od 1000funtow to kosztuje w uk

Gość Juk bam
A wysrajcie sie tym uk. Ten jej koles siedzi w polsce i zaspiewal sobie 5 tysiecy zl ( i jeszcze jej dal cene w euro ) od dobrej kolezanki, tylko i wylacznie zeby z niej zedrzec kase, bo wie ze pewnie dobrze we wloszech zarabia- to takie typowe :/

Gość taka prawda........
jezeli to ma być jakaś szczególnie wypasiona strona ktorej stworzenie wymaga wiele czasu to niekoniecznie jest to drogo;) a jezeli to jakas zwykła prosta stronka to poszukaj ofert i zrobia ci ja znacznie taniej

Gość ależy co chciałaś na tej
stronie www. Jak CMS i dużo podstron, mapka, formularz kontaktowy, możliwość zakupu produktow online itp to taniocha. Za takie rzeczy 5 tys. to super oferta, ja bym zaczęła od 10tys. Roboty sporo, a potem z pewnością ''drobne'' poprawki.

Gość rghgh
ja mam do sprzedania sklep internetowy z bardzo prostym systemem dalismy za niego 4 tysiace chcemy sprzedac za 3 :) chesz?

Gość rghgh
ja mam do sprzedania sklep internetowy z bardzo prostym systemem dalismy za niego 4 tysiace chcemy sprzedac za 3 :) chesz?

Gość yuyf
programiści mają od chuja takich znajomych, którzy chcą "po znajomości" stronkę za darmola mieć. a to jest ich praca, za co mają jeść, jak taka cizia jedna z drugą zaczną mędzić o stronkę. a to nie jest robota na 5 min., zwłaszcza, że później takie mendy będą marudzić o poprawki i zmiany :O

Gość gość
Ja tam projektowalem swoja strone www dzieki www.biuroksiegowe.szczecin.pl i zapłaciłem bardzo bardzo Malo, a strona zrobiona porzadnie!

Gość mikujski
Ta cena to jest traki standard. Dwa lata temu dałem odrobinę Mniej co prawda jednak robiła mi agencja stronę, która od razu zajęła się pozycjonowaniem https://e-prom.com.pl/