Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ellas

ciąża a egzami, potrzebuję rady!

Polecane posty

Hej dziewczyny, proszę pomóżcie, co sądzicie o zdawaniu egzaminu (4 dni x 6 h) pod koniec 6 miesiąca ciąży??przy założeniu, że do tego egzaminu trzeba się uczyć przez 3 miesiące, tj. 4-6 miesiąc, czy w 6 miesiącu można usiedzieć 6 h? czy podchodzić czy nie?? muszę wiedzieć wcześniej, nie mogę tego uzależnić o tego jak się bede czuła :/ proszę poradźcie

to zależy tylko od Twojego organizmu. Nie jesteś w stanie wszystkiego przewidzieć ale możesz spróbować. Ja w 6 miesiącu pracowałam i nie było aż tak źle:)

dzięki za radę :) a miałaś duży brzuch w 6 miesiącu?

Gość fioletowe irysy
Moja siostra zdawała maturę w 9 miesiącu - ciąża była zagrożona, siostra leżała w szpitalu, a na kolejne egzaminy jeździła do szkoły prosto ze szpitala. Na szczęście dała radę. Później, po porodzie, zdawała jeszcze egzaminy zawodowe (technikum) i też świetnie dała radę, mimo, że nie miała zbytniej pomocy przy dziecku.

tak w połowie 5 dopiero coś zaczynało być widać za to jak nagle wywaliło :D zależy od Twojej budowy ale myślę że będzie już widać brzuszek ja się broniłam w ciąży także myślę, że dasz sobie radę :)

Gość żuuuravitt
ja w 7 miesiacu zdawalam ostatnia esje, a miesiac pozniej pod koniec 8 bronilam licencjat:) dasz rade:)

dziękuję Wam bardzo dziewczyny za rade!!!!!!chyba spróbuję :)