Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IE nteligent

Panowie, wygląd czy charakter?

Polecane posty

Gość IE nteligent

co jest dla Was ważniejsze?

Jedno i drugie, ale wygląd ważniejszy. Najpierw widzimy więc nie podejdziemy do czegoś co się nam nie podoba :D

Gość najważniejsze żeby
miała duże cycki fajną cipkę i żeby była ciągle chętna. reszta się praktycznie nie liczy

Gość kubulm
wyglad to oczywiste charakter to dodatek do ladnej kobiety

Gość sdkgAHBGKVJvbg
tak, teraz to kazdy wymienia wyglad a jak laska jest ladna ale np. ma charakter zolzy to samce szybko od takiej uciekaja :(

Gość wygląd się dla nich liczy
kutasów tępych, są jak zwierzęta. a czasem jeszcze facet sam jest brzydki jak końska dupa a chciałby nie wiadomo jaką piękność i tylko pośmiewisko z siebie robi

Gość kubulm
kazdy mezczyzna chce miec ladna zadbana szczupla kobiete:o co w tym dziwnego?

Gość sdkgAHBGKVJvbg
dokladnie :)

Gość sdkgAHBGKVJvbg
ostatnio koles (calkiem sympatyczny) powiedzial mi cos takie (na pierwszym spotkaniu) " jestes piekna i masz naprawde piekne cialo ale jestes za bardzo szczera i taka z ciebie zolza"

Gość kubulm
aczkolwiek wiekszosc panow hmm.... tez tutaj jest wiele do zyczenia:p

Gość Gość
Hipokryta powie że charakter Mężczyzna jest wzrokowcem, tak stworzyła Nas natura. Inna sprawa że nawet najpiękniejsza kobieta musi mieć to coś i intelekt, bo inaczej staje się bezwartościowa.

Ja bym nie chciała faceta, który patrzyłby wyłącznie na mój wygląd. Taki kopnie cię w tyłek w chwili jak pojawią się pierwsze zmarszczki albo rozstępy, po co mi taki ktoś? 🖐️

Gość sdkgAHBGKVJvbg
koles mial racje :( Wiem, ze jestem bezposrednia zolza, znajaca wartosc swojej urody i figury i to czesto powoduje, ze odstraszam mezczyzn. Gdzie to mam? gleboko w zadku, hahahaha jak nie ten to inny, prawda??

Gość sdkgAHBGKVJvbg
męska rzecz - spoko ale na wstepie odp. na pytanie -w jakim jestes wieku bo za bardzo nie mam czasu na pisanie z przedszkolakami :)

jestes za bardzo szczera i taka z ciebie zolza szczerość to przecież dobra cecha, koleś był cieniasem pewnie zakompleksionym, znajdziesz normalnego to doceni szczerość i zołzowatość :) pewnie miał małego i bał się,że zamiast go chwalic i powiesz mu prosto z mostu że kikut nie penis :D

Gość sdkgAHBGKVJvbg
Majowa Panna..... a wiesz, skad faceci wiedza o celudku i roztepach??od kobiet, ktore gadaja w nieskonczonosc jakie to one sa be i tu za duzo a tam cos sie marszczy :/ Po co mowic mezczyznie o niedoskonalaosciach jak lepiej zadbac i wyeksponowac tylko i wylacznie atuty urody :)

Gość Gość
Majowa Panna..... nie rozumiesz Kiedy przychodzi uczucie prawdziwe nic go nie zniszczy zadna zmarsczka, ani dodatkowy kilogram

Chodzi mi o to, że chciałabym aby facet dostrzegł we mnie coś więcej, niż parę cycków :P Rozumiem że wygląd jest po prostu wabikiem, ale facet który patrzy wyłącznie na to, jest po prostu płytki. Ja nie byłabym z facetem który nie odpowiadałby mi pod względem charakteru, choćby miał wygląd modela.

Gość HMS..SVCS...Petard
80% charakter, 20- wygląd

taaak... tylko że te ''piękne'' to najwięcej ''tapety'' na buźkę nakładają. No to jak wolicie takie ''zajebiste'' laski to chce zobaczyć jak będziesz wyglądał jak każdy samiec będzie się na jej widok ślinił i podrywał ;P a takie '' ładne'' laski ro rajcuje i cieszy - dziecinada ;) i prędzej czy później będzie zdrada ;) (wiem jak kumpel mi o swojej ''pięknej'' ex opowiadał ) ;PP Osobista piękna nie jestem ;) (chociaż inni sądzą inaczej ) zasłaniam to charakterem ;P

Gość Tereska1234
sdkgAHBGKVJvbg ostatnio koles (calkiem sympatyczny) powiedzial mi cos takie (na pierwszym spotkaniu) " jestes piekna i masz naprawde piekne cialo ale jestes za bardzo szczera i taka z ciebie zolza" Ja mam to samo, tylko ja mam to w dupie bo wiem że to mięczaki i szukają posłusznych lasek nawet usłyszałam że za często mówię "NIE". A potem zamienił mnie na pannę co na kasę leci a taka wiadomo nie ma nic do powiedzenia albo udaje że nie ma.

Gość HMS..SVCS...Petard
Charakter to podstawa. Kobieta powinna potrafić otworzyć usta wtedy kiedy trzeba....i w dodatku na temat

Gość HMS..SVCS...Petard
hehhh. Piękno bardzo szybko przemija. Liczy się główka... ...reszta to tylko cycki i kawałek dupy. byleby nie maszkaron z ryjem jak kowadło...odpowiednie proporcje i jest ok