Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _/taliana\_

Przed chwilą ktoś założył temat że zabił psa

Polecane posty

Gość _/taliana\_

.. To był żart, ale u mnie stała się tragedia mój mąż sadystą który nigdy nie skrzywdził by człowieka ale za to jak on traktuje zwierzęta:(. Wczoraj zmasakrował dosłownie naszego pieska:O nie był jakiś rasowy, ale bardzo byłam do niego przywiązana. Zapytałam dlaczego to zrobił. Na co on odpowiedział że nie mógł wyjechać samochodem, bo ten mu właził pod koła:O Boże za kogo ja wyszłam. Jest młody ma 23lata jest dobrym człowiekiem.. Spodziewam się dziecka ale już się boję

Gość _/taliana\_
.. Przeczytałam co wy piszecie na tego typu ludzi to aż mi się słabo zrobiło:O

Gość przestańcie wreszcie zakładać
te głupie prowokacje o znęcaniu się nad zwierzętami! ILEŻ MOŻNA?!

Gość HMS..SVCS...Petard
To jeszcze nic. Rok temu samochód zabił mi doga niemieckiego. Zapakowałem trupa na taczkę i podwiozłem pod las żeby go zakopać. Przygotowałem wapno, wykopałem dół i już miałem psa pochować, kiedy nadbiegł sąsiad z flaszką wódki i zaproponował mi ją za psiego trupa. Na moje pytanie: na co ci to truchło? Odpowiedział że pies był duży i można by z niego natopić sporo sadła. Myślałem że chuja zabije łopatą

Gość Ganta
Zmasakrował psa, a ta nadal pisze, że jest dobrym człowiekiem :O Myślisz, że jak jest dobry dla ludzi to wystarczy? :O

Gość _/taliana\_
Właśnie z tym rasowym chodziło mi o to że wielu ludzi trzyma kundle bo pałetały się po okolicy i trzymają je z litości.. A ja naszego kochałam:( nie podam adresu bo jest to jednak mój mąż.

Gość _/taliana\_
Pozatym u niego to rodzinne. Jego ojciec zawsze do domu przyprowadzał psy, ale najdziwniejsze było to że co tydzień później już miał innego..:O dlaczego piszecie że jestem tepa? Co ja wam zrobiłam:O

Ktoś kto znęca się nad niewinna istotą zależną od siebie nie jest człowiekiem.

mialam wlasnie odpisać autorce tego tematu, ze chętnie bym ją znalazła i zrobiła z nią to samo, ale nie zdąrzyłam.

Gość taliana
No i co że zgłosze jak go nawet nie przymkną:O wiecie czemu..

a Ty w dupe sobie wsadź takie prowokacje, bo to nie jest zabawne i nie wierzę, żeby ktoś był tak głupi..

Gość taliana
Nosz kurde przecież nie czuje się bez winy.:O bardzo mi go brakuje. Normalnie bym go zostawiła ale będziemy mieć dziecko... Proszę nie piszcie że prowo bo mnie to wkurza no i na co piszecie że prowo? Pisze z serca..

ty serio jestes yebnieta wiec zrob dobry uczynek dla swiata i sie nie rozmnazaj nie potrzeba na nim wiecej matolow 🖐️ jak ci sie nudzi to zamiast wymyslac historie na forach idz jako wolontariusz do jakiego szpitala czy gdzies moze sie przydasz do czegos.

zabilabym z zimna krwia Twojego meza, swojego gdyby to zrobil tez bym potraktowala nalezycie naszczescie moj facet ma rozum i serce

Gość taliana
Myślicie że żyjecie w raju. Gdzie nie ma takich ludzi..:( a wy jak byście postąpili zgłosilibyscie sprawe na policję? Nawet na własnego męża który. Jest policjantem:O ?

Gość HMS..SVCS...Petard
A co byś zrobiła z moim sąsiadem?

nie myślimy, że żyjemy w raju, tylko nie obracamy się wśród takich okrutnych ludzi, dziewczynko.

Gość taliana
Nie znam twojego sąsiada.. Może jest ubogi? Może nie miał co jeść? W azji jedzą zwłoki i nie ma problemu..

Gość HMS..SVCS...Petard
Jeść psa? Wolnego. On go chciał na sadło. Czaisz to? W XXI w

Gość taliana
Nie rozjechal go samochodem.. Zmiażdzył mu czaszkę:(

Gość taliana
Aha chciał go przetopic czy coś takiego.? No to właśnie mój teść jak żył tak robił:(

Aż mi się niedobrze zrobiło. Zdajesz sobie sprawę, że na tym forum są ludzie, którzy zrobią wszystko, żeby znaleźć Twojego mężulka i mu skopać tyłek? A jeżeli zrobiłaś sobie jaja z ludzi, to tylko biedy sobie naklepiesz?