Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniaaa12

Dobre i sprawdzone suplementy wspomagające zrzucić parę kg

Polecane posty

Gość Kiniaaa12

Witam:) mam pytanie czy może ktoś zna jakieś dobre i tanie suplementy wspomagające odchudzanie:) postanowiłam troszeczkę schudnac jem 3 posiłki dziennie zaczęłam też troszeczkę ćwiczyć w domku i chce wspomóc się takim suplementem.

Gość nie źryj dużo, to schudniesz
i tyle w temacie

Gość b.e.a.t.a
Jesli zamierzasz cwiczyc i nie masz problemow z sercem, polecam therm-line. Probowalam na lekkiej diecie (1200-1500kal) + godzina dziennie cwiczen (orbitrek lub hula-hop) i chudlam dwa razy szybciej niz zazwyczaj. W sumie po miesiacu odstawilam te tabletki, bo chudlam za szybko - 1.5 do 2 kg tygodniowo. Lykalam 2 tabletki rano + jedna pol godziny przed cwiczeniami, to byl ther-line II jesli dobrze pamietam.

Gość Kiniaaa12
Dużo nie jem ale muszę uważać na wagę bo u mnie w rodzinie to dziedziczne przytylam po porodzie tj moja mama czy siostra a po drugie głodowac nie mam zamiaru ...

Gość Kiniaaa12
?

3 posiłki to za mało dodaj jeszcze pomiędzy nimi jakis owoc czy jogurt, ja tez sie w końcu wziełam za siebie i odchudzam się :) ale nie stosuje żadnych specyfików, dieta i cwiczenia, a także spacery z dziećmi

3 posiłki to mało, powinno być przynajmniej 5 w regularnych odstępach. A suplementy, można wsadzić między bajki, nic nie dają. A ćwiczenia, to przynajmniej godzinne minimalnie 2-3 razy w tygodniu.

Gość Malokolo
Polecam serdecznie sklep www.twoje-odzywki.pl Chyba najbardziej warte polecenia, są jak zwykle odżywki i suplementy Olimp. Po ciąży przydadzą się szczególnie miksy witamin oraz coś wspomagającego odchudzanie.