Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasama

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość onasama

Witam mam pytanie , uprawiałam sex z partnerem w drugi dzień okresu "do końca" po stosunku poszłam do gina po escapelle (tabletke 72h po) mija 10 dni od czasu kiedy powinnam dostać miesiączkę....czy możliwe jest żebym była w ciążY??

Gość alexxxxandra
Po tej tabletce bardzo czesto sie zdarza , ze cykl jest kompletnie rozlegulowany. Jednak w ulotce jest zawarta informacja, ze jezeli miesiaczka nie pojawi sie 5 dni po jej terminie , zaleca sie wykonanie testu. Tego nikt nie wie, zrob test dla wlasnego spokoju. Powodzenia

Gość onasama
nawet jeśli miałam w tym czasie okres?

Gość alexxxxandra
Zrozumialam, ze powinnas dostac okres 10 dni temu a nadal go nie ma. U mnie bylo tak, ze po ok 10 dniach od wziecia tej tabletki dostalam okres ( zupelnie w innym terminie ) a nastepny byl bardzo opozniony, wiec glowa do gory!

Hej, Zamiast okresu dostałam jedynie brudzenia, okres byl dosłownie przez 2 godziny i nagle wszystko znikło. Okres mam od 3-4 lat regularny, używając plastrów a obecnie krążka. Piersi są delikatnie obolałe, podczas tygodnia gdzie miałam okres bolały jak nigdy gdy miałam mieć okres. podbrzusze czuje jakby bylo takie pełne jakbym miała dostać okresu. Jest mi słabo. Strasznie w ostatnim czasie jestem senna w ciągu dnia i zmęczona mimo, że śpie po 10 godzin i mi mało. Czy to może być ciąża?