Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lufcia

problemy z koncentacją

Polecane posty

Gość Lufcia

Witam Mam pewnien problem nie mogę sie na niczym skupic, na nauce na zakupach kupie serek do chleba a nie kupię chleba. Kupie makaron ale nie kupie sosu. 10 min przed komputerem to już tragedia. 3 min przed książką to dla mnie za dużo. Zupełnie nie wiem co robić :( Brałam już mental focus. speed 8, rhodiole sesje dopeleherz dla mózgu, omega 3 i pewnie 10 innych o których nie pamiętam co robić??

Gość Ból głowy
Może joga?

Gość ide spac
kurcze moze byc tyle roznych powodow poczawszy od brakow w diecie (np. witamin, mineralow) po neurologiczna dysfunkcje mozgu

Gość ide spac
ile masz lat? masz bogata diete w (min. warzywa, owoce)? masz bole glowy?

Gość Lufcia
skupić się mogłam zawsze na max godzinę, ale 3 lata radziłam sobie na prawie a teraz kurcze przeczytanie ulotki mnie przerasta

Gość Lufcia
Mam 23 lata, dieta nie jest najlepsza, ale zawsze taka byla, nie sądzę że jak będę jadła co innego to mi podniesie IQ

Gość ide spac
powodem tez moze byc chroniczny stan niepokoju albo nerwica te stany uposledzaja pamiec (podwyzsza sie poziom kortyzolu)

Gość ide spac
zawsze tak mialas? problemy z koncetracja moga tez swiadczyc o ADHD?

Gość ide spac
mozesz poszperac na jakis forach dla ludzi, ktorzy maja problemy z pamiecia i koncetracja moze znajdziesz jakies cenne informacje

Gość Lufcia
Kortyzol mam wręcz za niski, więc raczej to nie jest problemem

Gość Lufcia
Nie jestem ograniczona więc wady wrodzone odpadają, zawsze tak miałam, ale nie przeszkadzało mi to jakoś niezwykle teraz się nasiliło. Lekarz pierwszego kontaktu sugerował ADHD, bo że przy niedoczynności się zdarza ;/ Sama nie wiem co robić :(

Gość ide spac
masz niedoczynnosc tarczycy?? rozbujane hormony tez moga byc powodem sprobuj sie dokopac do forum dla ludzi z niedoczynnoscia tarczycy i tym problemem

Gość Lufcia
Tak mam niedoczynność taczycy, ale przyjmuję na to leki ;/

Gość Lufcia
Euthyrox brałam już wcześniej co prawda jako letrox a Vigantoletten nie powinien przynosić takich skutków

Gość Lufcia
Może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł, co to może być. Idę do sklepu kupię makaron, ale nei kupię już sosu do niego, nie wiem dlaczego, ale zupełnie o nim zapomnę :( Help

Gość NieUwaga
Jezeli od urodzenia miałaś problemy z koncentracją i byłaś impulsywna to z pewnością adhd. Ja też mam ten problem niestety:(. Trochę pomaga dieta bogata w białko i regularne ćwiczenia fizyczne. A słyszałas o Acetyl-l-karnitynie?