Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejnaja

nie moge znalesc pracy! juz mam dosc!!:(

Polecane posty

Gość tez nie mam sily
zle napisane cv i list,m tak mowi kazdy, ktory zaruca komus nieumiejtnosc znalezienia pracy. moje cv sprawdzal specjalista, poprawil je takze i nadal jestem bezrobotna ;) firmy od siedmiu bolesci i doradcy zawodowi ;/ ja obecnie jestem na 2 semestrze studiow magisterskich i zastanawiam sie czy ich nie przerwac. skoro teraz pracodawcy maja mnie gdzies, magister chyba niczego nie zmieni, poza deficytem w moim portfelu.

Gość synneve
mojasioster to wlasnie taka pusta imprezowiczka, która chce tylko dorwać troche grosza na alkohol i imprezy więc siię nie dziwię. pracuje jako sprzataczka na farmie ale żeby się uczyć jezyka to nie. woli mowić, że jest cięzko z pracą.

tez myslalam kiedys o ciucholandzie, dopoki sie nie dowiedzialam jak ustawiane sa przetargi na lokale i dla anowicjuszy w biznesie w dobrym punkcie sa po 6 000/mies :(

ciasteczko no ja licze sie z tym ze jak wszedzie sa jakies minusy. no ale jakby patrzyl na to to by nigdzie do pracy nie pasowalo isc bo jak nie niska wyplata to nie mili wspolpracownicy, zawsze sie cos znajdzie. ale trzeba zagryzc zeby i da sie rade.

Gość ojdsfbdfw
ciasteczko - piepszyć innych ;)

dokladnie tak;) kilku znajomych jest po studiach a pracuja na pewno nie w pracy zbieżnej z wykształceniem ;) albo sa bezrobotni, wiec teraz na serio trzeba miec plecy w pracy zeby zatrudnili albo jakis cud zeby przyjeli:)

Gość takkaaa jednana
a ja sie boje isc do pracy. masakra ale jestem mamlas

Gość szatan!!!
wytrzymaj do 11 kwietnia to choć pochowają cie napolskiej ziemi bo bedzie wojna z iranem,a w odwecie polska,i zostanie zmieciona.

Gość tez nie mam sily
moi znajomi, ktorzy maja dobrze platna prace przyznaja sie, ze prace dostali po znajomosci. niektorzy owszem maja wczesniej, ale ta sa jednostki :( wczoraj wyslalam 50 cv, leb to mnie cala noc bolal. poczatkowo kazde cv i list pisalam pod dane firme, teraz wysylam je masowo. moze to blad, ale nikt nie docenial pisania cv i listu pod firme, wiec olalam i napisalam uniwersalne.

Gość poranny kac
jak ktoś coś umie to dostanie prace i bez znajomości

Gość tez nie mam sily
wiemy kac, wiemy i tobie dziekujemy za wypowiedz w tym temacie :)

zadna praca nie jest idealna, ale jak na swoim koncie zobaczymy pod koniec miesiaca 7 000 to troche lepiej sie czujemy, niz jak dostaniemy 1200, nieprawdaz? (choc w Uk t odostaje tygodniowe, ale chcialam tak w przyblizeniu dla porównania napisac)

Gość poranny kac
tez nie mam siły, tobie też dziękuje za wypowiedzi

Gość poranny kac
ciasteczko26 jeśli tylko kasa się dla Ciebie liczy a nie to że zawsze będziesz gorsza od innych mieszkańców anglii to tak. 7000zł w anglii to wcale nie jest tak dużo

Nie jestem gorsza od innych! Przykro mi, ze tak piszesz. Za to w PL bede lepsza od innych z pensja 1200 od swojego szefa, który zarabia 10 000:)

i kasa sie dla mnie nie liczy, ale wlasnie sprawiedliwosc w pracy, godne wynagrodzenie za uczciwa ciezka prace, szanowanie drugiego czlowieka, a nie przyjmowanie po znajomosci i wynagradzanie jedynie pociotków szefa, za to,ze sa pociotkami.

Gość poranny kac
ciasteczko26 więc Ty załóż swoją firmę i też zarabiaj 10000zł. Pracodawca wysłał mnie na szkolenie do Anglii spotykałem się tak z Polakami i wiem jak są traktowani, większość wróciło by do Polski gdyby ktoś im tu dał 1200zł

tak?? To ciekawe dlaczego nie wracaja i jednak wola zostac w anglii. Jeszcze zalezy na jakim stanowisku sie pracuje i z jakimi ludzmi ma sie do czynienia. Ale nie mam zamiaru z toba dyskutowac, bo widac niewiele wiesz o zyciu, dziecko. W takim razie zycze powodzenia i sily do pracy az do 67 lat za 1200 no i przede wszystkim satysfakcji:)

Gość 5647r
dziewczyny coś wam powiem osobiście nigdy pracy tą drogą nie znalazłam ani nikt z moich znajomych:żadne rozsyłanie cv ...jedynie jak ktoś ze znajomych dał cynk gdzie potrzebują pracowników,to było pewne i praca była od zaraz -ROZMOWA BEZPOŚREDNIA Z SZEFEM

aaa i jeszcze duuuzo zdrowia, bo nie bedzie ci stac na leki, a jak trafisz do szpitala nie daj Boze bedziesz lezal na materacu w korytarzu, wiec jeszcze raz duzo zdrowia i powodzenia.

Gość poranny kac
ciasteczko26 Jeśli myślisz że wszyscy w Polsce zarabiają 1200zł i mają problemy finansowe to nie dziwne że nie znalazłaś tu pracy. Co do leczenia. Wszyscy mamy umowę z w prywatnej klinice LIM więc martw się raczej tym że unia może się rozpaść i wrócisz do Polski na bezrobocie :D

Gość poranny kac
znalazlem praca bo obrobilem pauke szefowi:) Tak sie zalatwia prace w polsce

Gość poranny kac
nie podszywaj się!!!

Gość mieszkam w uk od 7 lat
i nie przesadzalabym z ta latwoscia znalezienia pracy w tym momencie. jest ciezko. przynajmniej w londynie jest cholernie ciezko. i tak samo jak w poslce- ZNAJOMOSCI licza sie przed wszystkim.- to najszybsza droga znalezienia pracy. na pewno jest latwiej niz w polsce ,ale nie jest latwo.

Gość szalala1
Wlasnie wrocilam z rozmowy na kelnerke, gdyby nie to, ze mam szkole w kazdy likend mialabym juz prace, a tak to nie mam....:(