Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiki miki na patyki

nie wiem, co się ze mną dzieje

Polecane posty

sam sobie pozwolisz, jesli zechcesz" a myslisz że bym chciał?

Gość jesteś jaka jesteś wiec masz
"jesteś jaka jesteś wiec masz - > dzięki, ale wiesz. o tym wszystkim to ja wiem i coś z tym robię." ale my nie wiedzielismy, wiec nie miej zalu, ze Cie ktos tak ocenia, skoro nic nie powiedzialas od samego poczatku, a chcesz rady...

Gość fiki miki na patyki
nie mam pretensji ani żalu. nic takiego.....

Gość jesteś jaka jesteś wiec masz
cześć fikuśna! Nie drwij z nicku, bo sama nie masz lepszego, Cipciu:D

Gość do ciebie i ku przestrodze
Tak tak, tłumacz się zaburzeniami, nieszczęśliwym dzieciństwem itp i rób co ci tylko przyjdzie do pustej łepetyny, bo pracować nad sobą nie musisz, w końcu to nie twoja wina i nie masz nad tym kontroli. Żałosne

Gość zgadza się na to
bo miał pecha i się w tobie zakochał, w normalnej sytuacji na pewno by tego nie tolerował, tego jaka niby jesteś, ale skoro nie bierzesz na to poprawki, to ok

Gość 454545f454f5d
"do ciebie i ku przestrodze Tak tak, tłumacz się zaburzeniami, nieszczęśliwym dzieciństwem itp i rób co ci tylko przyjdzie do pustej łepetyny, bo pracować nad sobą nie musisz, w końcu to nie twoja wina i nie masz nad tym kontroli. Żałosne" nie wypowiadaj sie, jak nie czytasz calosci...

Gość do ciebie i ku przestrodze
Akurat całość czytałam. Szkoda mi faceta zwyczjnie. I nienawidzę takiego usprawiedliwiania się, niezależnie od przyczyn i zaburzeń DZIEWCZYNA NIE JEST BEZWOLNYM ZWIERZĘCIEM. A jeśli alkohol tak na nią wpływa to niech lepiej nie pije.

Gość fiki miki na patyki
nie pisałam, źe nic nie robię. aż mam ochotę wyzywać, no ale po co? robię, robię. terapia, szpital, prochy. myślisz, że to nie jest praca??? albo że takie rzeczy się załatwia w miesiąc? to dopiero ŻAŁOSNE. i się nie usprawiedliwiam, helloł. nie o to mi w tym topiku chodziło i nie o to chodzi.

Gość nie wyrobiłas sie
i nie pasujecie do siebie temperamentem, też tak kiedyś miałem, że jak poznawałem jakąś to zaraz podobała mi się jakaś inna. Jak byłem cierpliwy to znów nie nie wychodziło i tylko krzyże na plecy dostawałem. Nie umiesz się opanować.

Gość fiki miki na patyki
niestety znam to również. jakoś zawsze się znajdzie ktoś ,kiedy się z kimś spotykam....to sie dzieje stopniowo, ale kończy rozstaniem generalnie. ja nie wiem, czy to kwestia temperamentu....