Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olala88

moj zwiazek sie sypie

Polecane posty

Olala -a jaki jest poza tym incydentem :-( Czy jego postepowanie do tej pory skladnia Cie do tego slubu , czy masz tez inne zastrzezenia ? Bo zeby tak czekac wiernie na Skype , byc poza praca tylko do dyspozycji drugiej czekajacej osoby , trzeba miec duzo dyscypliny , duzo lojalnosci i maksymalnie starac sie , by druga osoba miala calkowite zaufanie . To jest bardzo trudne , byc moze on jeszcze takich obserwacji nie poczynil . Wiem co mowie , bo sama jestem w sytuacji pracujacej w innym kraju. Mam tez kolezanki , ktore smieja sie czasem ze mnie , ze jestem na " lancuchu" . Ale ja wiem, ze tylko w ten sposob nie daje najmniejszych podejrzen , co do swego zachowania. Zdarza mi sie wyjscie z kolezanka/ kolazankami np. do kawiarni , ale wczesniej o tym informuje . O okreslonej godzinie jestem w domu i melduje sie na Skype. Coz -wyjazdy i zycie na wyjazdach jest dla osob bardzo zdyscyplinowanych , bardzo lojalnych . Trudne to wszystko. Pisze Ci o tym , byc moze cos skorzystasz z moich obserwacji i latwiej byloby Ci ocenic swoja sytuacje.

Gość Olala88
Zmienić co ? Stan skupienia na bardziej wylewny , czy nie zbierać tego co chyba sie posypało ?

Kochają czy nie kochaja sie wkrecać , jakie to ma znaczenie ?' wbrew pozorom wielkie jesli bys sie nie wkrecała w myslenie co on dzisiaj zrobi to nie miałabys delamtu i nie tworzyłabyś takich chorych jak ten topików tesknisz za nim ? To powiedz mu żeby wracał Proste jak drut

Gość jakim cudem???
no tak , punktualnie o 19:00 ma się meldować .... to chore przeciez to ma byc z checi a nie z dyscypliny nie wiecie co to znaczy zwiazek? nie zmuszajcie nigdy nikogo do niczego , jesli facet / baba czegos nie chce to nie. jesli chce , to sam/a da znac . w koncu czlowiek , to nie pies na łancuchu

Gość jakim cudem???
Piszesz jak ten rabniety ,,zawsze szczery ,, czy ,,matacz,, przeciez to ta sama osoba, wszystkie 3 wcielenia , a moze i wiecej ....

Gość jakim cudem???
ike? nie , teraz sciemniasz

jesli moge być zs i mataczem to czemu nie być i ike ?

oczywiscie , ze nie nalezy przesadzac , ale jesli ktos sie umawia np. na 20 sta a znika do nastepnego dnia , to co ma pomyslec osoba czekajaca? No moze ja nie wiem , co to znaczy zwiazek , ale wydaje mi sie , ze nalezy bardzo szanowac swoje slowa i postepowac fair w stosunku do partnera. Tak ja mysle, ale co ja tam wiem :-D

Gość jakim cudem???
bo uważasz się za trójcę świętą[bez obrazy dla katolików] chociaż , możesz b yć kim zechcesz...jak każdy w necie.

Gość jakim cudem???
dziewczyny , zrozumcie, każdy człowiek ma prawo do własnego życia, niezależnie czy ma już ten "papierek" czy nie>

dziewczyny , zrozumcie, każdy człowiek ma prawo do własnego życia" to prawda

Gość gnskjkk
nie odzywal sie 2 dni. bo go gryzly wyrzuty sumienia !!!!!! dlaczego?? bo pewnie ruchał . mam jakies dziwne przeczucia ze tak bylo ;/

Gość jakim cudem???
ta , ruchał a może chciał spędzić dzień inaczej niż zwykle? , może miał już dośc opowiadań , że mały Jaś dziś znowu zrobił zieloną kupkę?

przeciez to oczywiste że meżczyźni jak nie piją to ruchają :P kobiety mają bardzo szerokie horyzonty myślowe :P zresztą jak widac

Gość jakim cudem???
szczerus , nie obrażaj mnie ja się staram nie mieć zawęzonych horyzontow

Gość jakim cudem???
"szerokich " sorki

Gość szczerus kochany to tez
Regresik ? 👄