Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olala88

moj zwiazek sie sypie

Polecane posty

Gość Olala88

Sprawa wygląda tak , jesteśmy ze sobą 6 lat . W zeszłym roku w styczniu urodziłam nasze pierwsze dziecko ,byliśmy bardzo szczęśliwi . Jednak z powodów finansowych mój facet musiał wyjechać za granice żeby utrzymać dom i rodzinę . To byla dla nas bardzo trudna decyzja . Ja zostałam sama w domu z 4-miesięcznym dzieckiem . Wszystko bylo dobrze , dawałam sobie radę sama . My codziennie rozmawialiśmy przez tel , skype . Aż tu nagle w ostatni weekend tak zabalował że przez 2 dni nie dawal znaku zycia , pierwszy raz mu to sie zdarzyło . Później przepraszał itd . Pogodziliśmy się . A dzisiaj sie dowiaduje , że kolega prosił go żeby zawiózł jego do dziewczyny a , że to daleko to zostanie tam na noc . Nie znam tej dziewczyny , nic o niej nie wiem i w dodatku ona mieszka z koleżanką . On nie widzi w tym nic złego a mnie aż nosi z nerwów . Co byście zrobiły na moim miejscu ...

wkręcaj się dalej... a zobaczymy dokąd zajdziesz

nic wiecej nie mozesz zrobic wedlug mnie.Wyrazilas swoje niezadowolenie . Od niego bedzie zalezalo tylko , jak bedzie postepowac . Niedopuszczalne dla mnie nie odezwac sie przez 2 dni, jesli czekalas na wiadomosc , badz rozmowe.Swiadczy to o braku szacunku i lekcewazeniu Ciebie. Nie wiem co wiecej mozna tu zrobic ? Pracujesz sama? Masz srodki finansowe do zycia inne niz jego?

daleko od domu, wyjazd z kumplem , jakas koleżanka, spanie w nocy poza domem ... to słowa klucze dla kobiety takie same jak czerwona płachta dla byka :)

Gość Olala88
Ja tez pracuje , dzieckiem zajmuje sie moja mama wiec nie jestem zależna finansowo od niego . Dokładnie powiedzialam mu to samo , że to jest brak szacunku do mnie a on na to ,że nie chciał rozmawiac ze mną pod wpływem alko . Glupie tłumaczenie moim zdaniem . Sprawa jest na tyle trudna , że w kwietniu bierzemy ślub a ten mi teraz zaczął takie numery odstawiać

Gość mam te same odczucia
czego chesz laska masz dziecko z wpadki, niedoszły ojciec za granicą a ty sądzisz że on ma sentyment do Ciebie i niemowlaka którego pewnie nie chciał chłopak cieszy sie wolnością i tyle

Gość Olala88
Ragres czyli wg ciebie to jest normalne zachowanie , tak ? Bo wg mnie coś tu jest nie tak

Gość ewrew
ale jestes zalezna od swojej matki. oj dzieci dzieci. wybiórcze myslenie

Olala- twardo trzymaj sie swego stanowiska -wymagaj szacunku i poszanowania Ciebie i swego zwiazku. Moze byl to jednorazowy incydent ? Moze jest wplywowy ? A po slubie wraca do Polski, czy nadal bedzie pracowal wyjazdowo? No nie zazdroszcze dylematu :-(

odpowiedz sama sobie co ty byś robiła na jego miejscu ? siedziała grzecznie w domku przyklejnona do skypa i wirtualnie zmieniała niemowlakowi pieluchy ? albo gruchałabyś cały wieczór przez skypa do niemowlaka ? facet poczuł się słomianym wdowcem/kawalerem i korzysta z życia

Ragres czyli wg ciebie to jest normalne zachowanie , tak ? Bo wg mnie coś tu jest nie tak" aco cię bardziej boli to że zabalował czy to że dzisiaj jedzie kumpla zawieźć a tam będzie jakaś koleżanka?

Gość Ahossik_1991
zażądałabym powrotu do kraju-ultimatum-niestety moja droga-takie zwiazki na odległosć sypią się jak domki z kart.Postaw ultimatum-albo wraca teraz albo koniec. Jak mu zalezy wróci:) Nie mówie tego w odniesieniu nawet do tej konkretnej sytuacji. Ale do ogółu rzeczy-ślub zaraz a on za granicą siedzi?? Widać kase macie a kasa to nie wszystko i tak .

Gość Olala88
Moja mama jest ne emeryturze i sama zaproponowała , że zajmie sie małym puki nie pójdzie do przedszkola . a dziecko nie jest z wpadki bo bardzo chcielismy i prawie rok staralismy sie o niego

Sprawa jest na tyle trudna , że w kwietniu bierzemy ślub a ten mi teraz zaczął takie numery odstawia uspokój się, bo nic się nie stało, zachowujesz się jakby już był z jakąś niunią w łóżku.

taaaa bardzo chcieliście dziecka bez ślubu ? to dziwne że chcieliście dziecka a gdy się pojawiło on nie mieszka z Tobą i dzieckiem no i jeszcze dziwniejsze że planowaliście dziecko gdy on nie miał pracy tam gdzie mieszkasz bajki opowiadaj dziecku jak podrosnie

nie, no oczywiście wszystko rozumiem wszyscy którzy nie mają ślubu i pracy, najpierw starają się o upragnione dziecko, potem podrzucają je do opieki babci a dopiero potem planują ślub z ojcem który nawet z nimi nie mieszka

Gość Olala88
Wraca do kraju ale dopiero w we wrześniu . Co ja bym zrobiła na jego miejscu ? no na pewno nie odstawiłabym mu numeru , że 2 dni nie daje znaku zycia a co mnie bardziej boli , to że kolejny ledwo zdążyliśmy sie pogodzic a on znowu cos wymyśla . Boje się co będzie dalej...

Gość Olala88
A pokochasz się ze mną?

to że kolejny ledwo zdążyliśmy sie pogodzic a on znowu cos wymyśla " ale co wymyśla?

Gość taka jedna z ukk
mieszkam w uk 8 lat i podziwiam cie ze pozwolilas sameu takiemu mlodemu pojechac,to co tutaj polki odwalaja to szok !!! niech wraca bo nie bedziesz miala tego slubu w kwietniu,a zaufanie pod wplywem kumli i alkoholu ucieka daleko. i zeby ktos nie napisal nie wszyscy sa tacy sami owszem wszyscy sie tutaj zajebiscie bawia w wekeendy.!!!!!!!!!!!!!! po skypie w wekeend itd tutaj sie wychodzi na imprezy o 22 nie o 19

Gość Olala88
Ten wyjazd z kolegą . Mam wierzyc , ze tylko skonczy sie na wyjeździe ? Znów przepadnie na kilka dni .

Gość taka jedna z ukk
jedz do niego i porozmawiajcie

Ten wyjazd z kolegą . Mam wierzyc , ze tylko skonczy sie na wyjeździe ? Znów przepadnie na kilka dni " Oczywiscie wolałabyś żeby darł autem setki kilometrów i zaraz wracał no bo tam jest jakaś koleżanka ? chuj ze zmęczeniem,nieważne że może uśnie z powrotem ze zmęczenia za kółkiem ... ważne żeby wracał i żeby sie z tą koleżanką nie spotkał ja pierdole niektóre kobiety to naprawdę kochają robić sobie wkrętki :)

Gość taka jedna z ukk
Regres nie pieprz mieszkam tutaj i widze co sie dzieje!!

czyli już kłóciliście sie już wcześniej no to nie ma żadnego zaskoczenia myślisz że robiąc mu na odległość awantury zmusisz go do posłuszeństwa ? nic nie wskórasz jesli on ma w nosie Ciebie i dziecko ślub ? to się dopiero okaże czy on w ogóle będzie chciał wrócić jeśli koleś tak imprezuje że przez dwa dni dochodzi do siebie...to nie wiem na co ty liczysz

Gość Olala88
Kochają czy nie kochaja sie wkrecać , jakie to ma znaczenie ? On tam , my tutaj . osobne dni , osobne noce :( koleżanki i koledzy pod ręką .

Gość taka jedna z ukk
to to zmien!!!

Gość jakim cudem???
dziecko drogie, po co wymyslasz farmazony , mowisz , ze wolalabys zeby dzwonil nawet jakby byl pijany , ale jakby wtedy zadzwonil , to bys miala pretensje , ze pil.sama nie wiesz o co ci chodzi. siedzi tam , pewnie haruje [przepraszam jesli popelnilam błąd], więc mu się też od życia coś należy. nie trzymaj go na smyczy , bo ucieknie predzej niż ci się wydaje. myslisz , ze nie wiem co mówię? a więc , moj malż tez wyjechal za granicę jak nasze dziecko mialo 2 mc. tez nie mielismy slubu. tez planowalismy wczesniej rodzine.........wymagalam by dzwonil 1! na tydzien! , a teraz jak wyjezdza , to blagam go by tak czesto nie dzwonił , żebysmy sie stesknili za sobą . ucz się na czyichs błędach .

Gość A moje zdanie...
Szczerze mówiąc to ja na twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój, bo jeżeli teraz robi już takie numery, to potem będzie tylko gorzej. Tak naprawdę to jemu sie to podoba i wcale mu nie zależy na tym aby być z Toba. Ale zrobisz jak uważasz