Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuytresdxcfvbnmpojh

czy takie cykle są normalne? poradzcie kobietki

Polecane posty

sierpień 2011- 33 dni wrzesień 2011 - 27 dni pażdziernik 2011 - 34 dni listopad 2011 - 29 dni grudzień 2011- 25 dni styczeń 2012 - 35 dni luty 2012- 30 dni byłam u lekarza powiedział, że widać taka moja uroda, zrobiłam na własną rękę badania hormonalne i poszłam prywatnie do ginekologa stwierdził że wszystko jest ok. Tyle że przy takich cyklach nie wiem kiedy mam owulację a staramy się z mężem o dziecko od 11 miesięcy.

To obserwuj organizm, szyjka śluz temp a nie tylko wyliczenia.

śluz pojawia się u mnie przeważnie 2/3 dni po skończeniu miesiączki, i jest długo, nawet ten przypominający białko kurze mam po 5 dni. Temp nie mam jak mierzyć gdyż pracuję na zmiany i raz wstaję o 5, a drugi raz o 5 jestem jeszcze w pracy jak mam nockę.Bóle jajnika na owulację też mam po kilka dni po 5/10 dni trwają

Gość kulkalka
nawet nie można powiedzieć że te cykle sa nieregularne więc wszystko jest ok. Co do dni płodnych to nawet jakbyś miała mniej więcej równe cykle to lepiej tych dni płodnych nie wyliczać. Ja mam cykle między którymi jest niecały tydzien odstępu z reguły to 27, 28 dni i powiem ci że dni płodne też nie wychodziły zawsze tak samo.

Zgadzam się jeśli chodzi o npr. bardzo pomaga. Jeśli sama nigdy go nie stosowałaś są wspomagacze tych metod typu komputery cyklu czy mikroskopy owulacyjne