Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam robić,,,,,

raczysko mnie dopadło

Polecane posty

zostało mi jakieś 3 miesiące życia , tak mówią lekarze. jedyne czego żałują w zyciu , albo aż , że nie żyłam własnym życiem , żyłam , tak jak chcieli inni.

jak sobie psychicznie radzisz? Masz wsparcie wsrod bliskich?

moi bliscy nic nie wiedzą , nie chcę ich tym obarczać być może zle robię , ale chce im oszczędzić zmartwień

psychicznie -wcale sobie nie radzę , mój mąż myśli ,że mam depresje i co chwilę kupuje mi inne preparaty na depresję

pocieszę cię każdy ma raka,tylko nie wszyscy o tym wiedzą

Gość fgfdghfdhng
jak to nie prowokacja ,to żyj przez te 3 msc tak jak ty chcesz(o ile stan zdrowia na to pozwala)

ja mam wziąc kredyt , a po mojej śmierci mąż ma go spłacać? przecież i tak będzie miał sporo kosztów z tym związanych. nie chce ich obarczać czymś takim . a może ,,,,,,może gdzieś w parku wykopać sobie dołek ,,, i jak będę naprawdę zle się czuła to się w niego położyć? moja rodzina jest bardzo biedna , nawet internet mamy z gminy. nie chcę ich narażać na koszty . tylko ,że jak widzę swoje życie , to nie pamiętam z niego nic, nawet wczorajszego dnia. nie, wczorajszy pamiętam , bo dostaliśmy zasiłek .

jestem chora , ok , bo jestem gdzieś w internecie ale jestem biedna ,,,,, to nawet /ta/ bariera nie przeszkadza wam mnie omijać. a może uważacie , ze nie macie nic do powiedzienia,,,,przeciez wasze problemy są niczym w stosunku do mojego i setki innych ludzi w pl.

szkoda, ze nie chcesz powiedziec o tym bliskim .Moze latwiej byloby Ci. Mozna wtedy pozegnac sie ze wszystkimi , pobyc z nimi . Znam przypadki , ze ludzie wbrew lekarzom i wiedzy medycznej przezyli wiele lat na kredyt :-D Moze warto powalczyc jeszcze ? Ale ja nie wiem jak bym sie zachowala sama .Moze tak , jak Ty ? Ale chyba nie .Kiedy zachorowalam bardzo ciezko , chcialam sobie odebrac zycie.To wlasnie najblizsza osoba walczyla o moj powrot do zdrowia , o leczenie , o moja wiare znow , ze moge sie usmiechac i wierzyc ze zaczne znowu zyc. Calym sercem przytulam Cie.