Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefghijkIlmn

Tak sie robi mieso

Polecane posty

Gość wdfrffrfggtgtg
ostatnio naukowcy przprowadzili badania na szcurach. jene karmili miesem a drugie warzywami. te pierwsze były bardzo agresywne i zjadały sie nawzajem a drugie byly spokojne i wolniej sie starzły.

Gość kate3432
dzieki leon.

Gość nie na temat
BO NIE WPIERDALAJA JESZCZE SAMYCH JARZYNEK ALE DARZA DO TEGO JAK SAMI PISZA TY WYRODNA MAMUSIU

Gość Leon_ Zawodowiec
pampa- miałaś iść. 🖐️

Oj przepraszam, zaraz pójdę obudzić dziecko i moze pogramy w piłkę. Albo może poukladamy puzzle? A może poczekam aż się eksperci wypoowiedza co powinnam robić z dzieckiem o tej porze? :o

Gość zostanę wegetarianem
Ja przestałem jeść mięso gdy zobaczyłem okrutny i pełen cierpienia ubój krowy i to bez znieczulenia a konkretnie ubój rytualny dla muzułmanów .A dlatego zobaczyłem film bo szukałem przykładów i byłem oburzony oraz ,że nasz minister Sawicki z PSL-u zgodził sie na ubój rytualny w Polsce w ramach eksportu mięsa do krajów arabskich .Znajomy powiedział dziwisz się ,że cielakom podrzynają gardła skoro naszemu inżynierowi też podcięli gardło na żywca - więc mają jako taką praktykę w tym zakresie . Jeszcze trochę to w 21 wieku np. w ramach demokracji i przyjaznego państwa zezwolą na rytualne zabicie branka i złożenia go ma ołtarzu jak za czasów Chrystusowych .Co ciekawe ilość krwi spływającej jest taka sama u zwierzęcia pod znieczuleniem jak i na żywca ,więc nie rozumiem w imię religii - po co są cierpienia powolnie konającego zwierzęcia i czującego ból i zbliżającą śmierć ? Po tym poznaje się kraje cywilizowane jak obchodzą się ze zwierzętami a podrzynanie gardeł nic nie ma wspólnego z humanitaryzmem .