Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persephonia

Miłość do znanego aktora... Po trudach do celu.... Jak się zbliżyć?

Polecane posty

Gość persephonia

Wyda Wam się śmieszne, ale... ja go naprawdę kocham i od kilku miesięcy nie mogę myśleć o nikim innym. Myślę jak razem zakładamy rodzinę, razem mieszkamy, wychowujemy dzieci... Ale to nie jest takie łatwe by się do niego zbliżyć, nie mam już pomysłów... Raz go widziałam na zywo i czuję, że kiedyś na pewno się spotkamy i nie skończy się na podpisaniu zdjęcia... Jak się do niego zbliżyć? :(

Gość persephonia
A wiecie kogo tak kocham? Aktora, który gra w M jak Miłość pana Kisiela. :(

Gość persephonia
Heh bardzo dziękuję za super podpowiedź... extra po prostu! Wiem, że nie ma teraz dziewczyny ani żony. Ale wiem też, że podoba się wielu dziewczynom, tylko- no właśnie- podoba. A ja go naprawdę kocham. I nie potrafię tego odpuścić, muszę walczyć, tylko jak? :(

Gość persephonia
Głupi podszywacz z tym m jak miłość... Idiota...

Gość dfververv
to nie jest milosc. to obsesja. znajdz sobie jakies zajecie, bo pewnie wysiadujesz i myslisz o pierdolach. zajmij sie realnym zyciem bo ewidentnie masz jakies niedobory emocjonalne.

Gość persephonia
Nie jesteś, poza tym nie łapię się do Twych wymagan wiekowych ;)

Gość persephonia
Wkurwiała mnie ta Simona, która tak za nim latała. ;/ Głupia psiocha myślała, że mi go odbije.:o

Gość persephonia
dfverv- a skąd Ty to wiesz? To jest miłość... Heh... Wiem, jestem niedzisiejsza. Wszyscy w moim wieku myślą tylko o dyskotekach, libacjach, szybkich numerkach... A ja pragnę tylko miłości, nie dla mnie szybkie romanse czy zakochania. Ja WIEM że go kocham.

Gość persephonia autorka topiku
Och będziesz mój, mój Ty jeszcze nie wiesz o tym, że będziesz MÓJ, MÓJ i tak się stanie chcesz czy nie! ❤️

UWAGA - zjebany podszyw się zaczernił, nie zwracajcie uwagi na to czarne ścierwo.;/

Nigdy byś z nim związku nie założyła bo jesteś nim zafascynowana a nie zakochana. Jak kogoś tak uwielbiasz to nie jest miłość tylko fantazja. Przejdzie ci.

Jet dla mnie wszystkim. Wiem, że będziemy szczęśliwi i będziemy mieć dwójkę słodkich brzdąców. ;)

wredna blondyna- ale ja już bylam kilka razy "zakochana".... To nie było to samo. A teraz wiem, że to jest moja taka bratnia dusza. Coś mi w środku mówi, że los nas złączy, że to przeznaczenie. Tylko to czekanie tak bardzo boli... Heh... Raz go widziałam... Możecie się śmiać, ale on tak na mnie spojrzał, tak się jakby lekko uśmiechnął... Coś mi mówi, że to jakiś znak, że to może nie przypadek?

Powtarzam ci że to nie miłość a fascynacja. On z tobą nigdy nie będzie. To tak jakby Justin Bieber miał być w związku z jakaś swoją fanką. To jest nierealne bo to nie miłość! Zrozum.

Gość perspephonia
to Anal Andersz

Borykasz się z problemem??? Gorąco polecam : psychorada.pl/aff/aneta20/ Profesjonalni psychiatrzy udzielają pomocy przez internet.

Gość gość
kto to jest?

Gość gość
co tak cicho hello?

Gość gość
napisz który to? polski czy z zagranicy?

Gość fascynation
Witam tak sie sklada ze ja tez jestem w podobnej sytuacji, podoba mi pewien facet ktory jest znaną osobowością z TV, ale niestety w przeciieństwie do autorki nie miałam okazji go spotkac szkoda, bo myśle ze to byloby niezwykłe spotkanie przynajmniej dla mnie nie wiem jak byłoby z jego strony. Dodam że jest on Polakiem, faceci z zagranicy mnie nie interesują ;)

Gość gość
Byłam w podobne sytuacji. Obecnie jestem szczęśliwa, czego i Tobie życzę. Jak? Przypadek chciał, że byliśmy w tym samym miejscu. Mimo trudności do pokonania, warto walczyć i czekać potem na efekt. Cheers!