Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszzzzzzz

TVN-perfekcyjna pani domu

Polecane posty

Gość buszzzzzzz

oglądałyście to, bo ja jestem zdziwiona jak można mieć taki syf w domu,co za małpy, narodziły dzieci a w domu syf, jedna z nich pokazywana wczoraj ma 4 dzieci a odchody psie walają się po domu. Litości, że ten brudas urodzić aż tyle dzieci mógł a sprzątać nie umie. Nadaje się tylko do pieprzenia,

Gość calineczkacelina
to jest program ze scenariuszem więc i balagan jest zrobiony na potrzeby programu

Gość prowadząca i cała otoczka
porazka w porównaniu do oryginału

Gość buszzzzzzz
w sumie psie kupy wyglądają niezbyt apetycznie, ale zapewniam, że są całkiem smaczne

Gość buszzzzz
wyżej nie podszywaj się, a może to ty występowałaś w tym programie z tym syfem w domu

Gość oj zdziwilybyście się
ludzie są takimi bałaganiarzami. Mam znajomą jedno dziecko 4 letnie ona nie pracuje wynajmują mieszkanie bo gdzieś z wioski pochodzą i tu na studia przyjechali i już zostali. Bylam raz u nich. Caly stół się lepił, podloga zapaćkana. Chciałam skorzystać z WC ale jak otworzyłam drzwi wypadła na mnie hałda prania! Brudów! Łóżka niepościelone, zabawki rozwalone wszędzie ale to akurat najmniejszy problem. Góra brudnych naczyń w zlewie a ona mnie pyta czy się herbaty napije. Podziękowałam i zwiałam. Druga znajoma dwoje dzieci i to samo. Też mieszkanie wygląda tak jakby tornado przeszło tyle ze ona pracuje i jej prawie nie ma w domu dzieci z niania siedzą, ale i tak bym tak nie mogła. Jak bylam mlodsza to jako niania pracowalam. W jakim syfie ludzie żyją to na prawde się w glowie nie mieści. królik sobie kica po mieszkaniu i sadzi bobki. Nagle afera bo królika już 2 dzień nie ma i gdzie jest. Czy się nie zagrzebal w tonie prania? A moze wkical za jakąś szafę ale do szafy nie ma dojścia bo tona butów zastawia. A lazienka? Ja bym się chyba nie myla bo po co? Ubrudzisz się od wanny na nowo!

uwierzcie że można mieć w domu taki bajzel na kółkach, bez scenografii na potrzeby programu. Mam znajomą co ma gorzej w chacie, niż we wczorajszym programie :P ooojj tam to by perfekcyjna pani domu miała roboty a roboty i podniesioną oglądalność że ho ho :D z drugiej strony można się na takim programie fajnie dowartościować. Nasz artystyczny jedynie nieład i kilka rozrzuconych rzeczy przy tym programie to big porządek ;)