Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luisia_N

Co to za plamienie między owulacją a spodziewaną miesiączką?

Polecane posty

Gość luisia_N

Hej, staram się z mężem o dziecko, wspomagałam się testami owulacyjnymi, i wtedy staraliśmy się najintensywniej. I było wszystko ok, nie zaczynały się u mnie bóle przedmiesiączkowe, ale dopiero dzisiaj rano - w 11 dniu po owulacji pojawiła się na mojej bieliźnie czerwona plamka krwi, a dodam że dzisiaj bardzo bolało mnie podbrzusze i kłuły jajniki - raz z jednej raz z drugiej strony, i teraz mam spokój bez bólu i plamień, a miesiączki spodziewam się teraz w niedzielę. Bardzo tym plamieniem się zmartwiłam bo nigdy w życiu go nie miałam :(.

Gość luisia_N
Nikt nic nie wie na ten temat? Boję się najgorszego, a nie chcę się też nakręcać...

Gość luisia_N
Szkoda... Pozdrawiam

Gość krwawienie implantacyjne
:) gratulacje:) możesz robić jutro betę albo lepiej pojutrze na pewno wyjdzie już dodatnia:)

Gość luisia_N
Oj... bardzo się boję, nie chcę się znowu zawieść że to kolejny cykl nieudany :(. Tylko że ta plamka krwi to był przypominający skrzepek, a tak to cały czas mam biały gęsty śluz, a ten skrzepek "napatoczył" się z tym śluzem... Jejuś ale bym była szczęśliwa!!! Mam 25 lat, i chciałabym mieć już dziecko. Mam cichą nadzieję że się uda, ale rozczarowanie też boli :(. Ale pierw co zrobię test w dniu miesiączki, jak wynik wyjdzie pozytywny, to potwierdzę to badaniem krwi. Dziękuję za pomoc :).

Gość luisia_N
A i dodam, że po tym skrzepku miałam przez jakiś czas różowy śluz. W sumie pierwszy raz słyszę żeby przy zagnieżdżaniu było plamienie, oj teraz to chyba się nakręcę bardzo :P Dzięki raz jeszcze :)

Gość luisia_N
A miał ktoś z Was podobne sytuacje, które skończyły się ciążą?

Gość asdfghgfdc
to może być plamienie implantacyjne ale wszystko zależy jak się rozwinie dalej, bo może to być tez początek okresu. Załóżmy że to plamienie implantacyjne, ja proponuję nie spieszyć się z testami, z taka wczesną ciążą naprawdę wiele może się jeszcze stać nie ma co się niepotrzebnie stresować. Lepiej poczekać do spodziewanej miesiączki z testem a jak wiesz kiedy była owulacja to jakieś 16 dni po niej.

Gość luisia_N
Oki, też zastanawiałam się czy zrobić test w dniu @ czy parę dni po. Zobaczę :). Jak nie będę mieć bóli typowo przedmiesiączkowych to nawet zrobię po terminie okresu. Dzięki, dam znać jak wyszedł test. ah, aż się boję tego momentu a najbardziej rozczarowania :(.

Gość luisia_N
Witajcie, u mnie jak na razie cisza z @. Nic nie ma - jest biały śluz, ale czasami zaćmi mnie brzuch jak na okres :(. Boję się :(... Tylko wczoraj w południe ta plamka krwi się pojawiła i od razu bóle jajników minęły (bolały strasznie 2 dni). Dla mnie te dni będą najgorszymi w czekaniu i tak do niedzieli gdzie powinnam dostać @... Pozdrawiam.

Gość luisia_N
Ale przyznam że nie mam w tym miesiącu silnego PMS, jak zawsze miałam. Teraz mam dużo energii, i nie boli mnie bardzo brzuch już 7 dni przed @. A teraz to czasem zaćmi, i pomijając 2-dniowy ból jajników. Także napięcie przedmiesiączkowe nawet dobrze przechodzę.

Gość asdfghgfdc
nie czekaj na okres i nie wyszukuj sobie objawów, bo jak oczekujesz tego dziecka to różnie może się stać. Poszukaj sobie jakiegoś zajęcia które sprawi że nie będziesz o tym myślała z bardzo: idź na spacer, weź się za gotowanie albo wiosenne porządki, pooglądaj jakieś filmy, po prostu zrób coś na czym ci czas zleci.

Gość luisia_N
No właśnie to jest to że mam dużo energii w sobie - sprzątam, prasuję, dużo snu na razie nie potrzebuję. Owszem, chcę mieć dziecko, ale jednak strach jest, i niczego w sobie nie wyszukuję bo boję się rozczarowania, staram się na luzie podejść - no i wiadomo - ciuchutka nadzieja jest. Z tym że byłam przed chwilą w wc, i zobaczyłam na majtkach plamkę krwi brązową czyli troszkę większa niż wczoraj - bo wczoraj miałam koło południa żywą małą kropelkę krwi. To się okaże co to wyjdzie. A @ mam w niedzielę. Zobaczymy.

Gość krwawienie implantacyjne
ja tak miałam w przypadku 3 ciąży w dwóch poprzednich tego nie było

Gość luisia_N
Na razie nic mnie w zupełności nie boli, ani brzuch, po prostu wygląda na to że nie mam PMS, nie chce mi się spać, nie jestem rozdrażniona, no chyba że dotknę piersi to bolą. Zastanawia mnie to bardzo, ale nie chcę na maxa stawiać że to ciąża, bo okaże się że dostanę @ i będzie płacz wielki. Ale poki co jak założyłam wkładkę, nic jeszcze nie poleciało, tylko z samego rana brązowa plamka na majtkach. Pozdrawiam.