Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glorias

Dr Brown's Butelka antykolkowa

Polecane posty

czy ktoś używał dla swojego maleństwa takie butelki? czy są faktycznie skuteczne?

Ja używałąm butelek brown's i jestem bardzo zadowolona. wczesniej miałam aventa, maly prężył się i płakał jak jadł. zmienilismy na brown's i maly pięknie jadł. Skutecznosc antykolkowa u nas trudna jest do oceny, bo mały nie miał wczesniej kolek- zrobilismy to profilaktycznie. Corka mojej siostry miała natomiast straszne kolki i butelki brwon's bardzo pomogły- kolki minęły małej

Sorry za przekręcanie słów, ale pies siedzi mi na kolanach i skutecznie przeszkadza w pisaniu:)

Używam, chwale sobie. Mały nie mial kolek ( choć ręki sobie ucuąć nie dam że to zasługa tylko butki ). Mojej siostrzenicy zaś kolki faktycznie przeszły po zmianie butelki na dr brown's.

Ja miałam i dla mnie były super - mała nie miała kolek ale nie wiem czy to butelki zasługa, bo karmiłam piersią a butelek używałam do wody i herbatki

na poczatku karmiłam avent i mały miał straszne kolki ... pijac z butelek aventu ciagle leciały takie bąbelki powietrza...zmieniłam na dr browns i kolki mineły takze moge polecic te butelki

Gość agusia123456
ja tez butelke dr brown's i moge z czystym sumieniem plecić swietna aczkolwiek droga i smoczki na wymiane do niej tez do tanich nie naleza ale co sie nie robi....kolek brak,ale tez nie dam sobie reki uciac ze to od butelki:Drowniez zmienilam z avent wlasnie na brown's

Trudno mi powiedzieć, czy jest antykolkowa. Tak daleko nie posunęłabym się, ale napewno dziecku ssie się komfortowo i jest to naprawdę świetna butelka. Co ważne to to, że smoczki są podobne do Aventu, ale nieporównanie miększe. Dziecku nie robi się taki bombelek na usteczkach.

wprowadziłam te butelki. od dwóch dni mały nie ma kolek i pije spokojnie!!!! uff ;) dzieki za wasze opinie;)

wprowadziłam te butelki. od dwóch dni mały nie ma kolek i pije spokojnie!!!! uff ;) dzieki za wasze opinie;)

Gość santoriniMax
Ja używam Easy Start od Canpolu, ciężko mi określić jak one się mają do kolek bo używałam już po czasie kolkowym u mojej córki, ale ocena za całokształt byłaby celująca. Moja córka chętnie z niej pije, dobrze jej się trzyma, a ja jestem mega zadowolona, że nie wchłania zapachów i się nie przebarwia.

To smoczki są antykolkowe,a nie butelki. Dr Brown's ok, ale w tej cenie można mieć 4 z canpolu. Sama też mam jedną 240ml, ale chcę kupić jeszcze jedną większą, bo czasami w nocy muszę dorabiać mleka. Do tej butelki, można wybrać jeden z pięć możliwych smoczków, z systemem odpowietrzania, przeciw powstawaniu kolek. Potwierdzam jakość super butelek..innych firm niestety szybko mi się odbarwiły.

Ja właśnie od wielu osób i od sprzedawców słyszałam, że te butelki nowe canpol babies sa super bo nie żółkną. ja miałam swojego czasu naprawdę drogie butelki i bardzo szybko się odbarwiały a tutaj jednak za przystępną cenę mamy dobrą jakość.

Gość santoriniMax
Ja bardzo długo szukałam butelki, która się nie odbarwia, wyciskam córce soczki z buraczków, marchewki i innych warzyw, większość butelek się przebarwia, a jak wychodziłam z dzieckiem to się wstydziłam podać soczek w takiej butelce, a te się bardzo dobrze trzymają.

Gość gość
używam butelek dr brown's i szczerze polecam :)

Gość Lukrecja34
Ja mogę potwierdzić - Canpol nie odbarwiają się, ani nie łapią zapachów. Naprawdę łatwe w utrzymaniu. :)

Ja używałam przez ok 6 mcy, synek nie miał kolek, ale oczywiście nie wiem czy to dzięki butelce. Tylko w myciu ta butelka nie jest łatwa, jest kilka elementów, drugi raz chyba spróbowałbym czegoś innego.

Gość Lukrecja34
Ale Ty nie o canpolu teraz, nie? Bo te akurat myją się bardzo łatwo. :)

Gość Unijka
Jeśli chodzi o butelki to moj synek dorastał na tych Canpol. Niedaleko nas maja siedzibe i zawsze wszystko co mi bylo potrzebne kupowalam od reki. Jakosciowo genialne maja te rzeczy. Ta nowa seria z owocami mnie zachwycila.

Gość gość
Czy pod butelką macie napisane China? Szeroka szyjka 120 ml

Gość gość
ja mam z Twistshake , mała przestała mieć kolki, mleko dzięki sitku dobrze się rozprowadza i nie ma grudek które wcześniej w innych butelkach zapychały smoczek i Ala zawsze płakała. Mam też do niej mały pojemniczek na porcję mleka, dobrze sprawdza się gdy jesteśmy poza domem :)

Gość gość
a właśnie wpadły mi w oko w smyku te butelki Twistshake ale nie kupiłam bo zaszalałam z zakupami w innych sklepach ale jutro lecę po nią :)

Gość gość
Używam są super. Smoczki bardzo miękkie i pomagają u nas różnica widoczna po tygodniu

Gość anna523
Próbowałaś kropli esputicon ? Są o wiele tańsze i u na się sprawdziły. kolki przeszły praktycznie od razu. Są bardzo wydajne także buteleczka starcza na jakiś czas.