Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa ona

Mąż nigdy nie widział mnie nago,nie rozmawiamy o seksie....

Polecane posty

Gość autorko ale o co chodzi
z ta tesciowa? nawet jakbyscie sie za przeproszeniem ruchali w tej lazience to o co chodzi? cos nie tak? nie wolno wam? zabroni wam? no nie wiem

I ja uwazam iz maz powinien byc bardziej zainteresowany..a moze ma lekki autyzm?no bo jaki facet ma to w dupie?zaloze sie iz maz autorki niestety ale jest zblazowanym kolesiem ktory nie mowi swej zonce jaka jest piekna.takie relacje sa chore.

Gość ja tez tak mam!
Witaj autorko! Ja jestem w identycznej sytuacji - jakbym czytała o sobie::) Mój mąż nie widział mnie całkiem nago.Mamy udane zycie seksualne - do tego nie potrzeba swiatła;) Naszym problemem jest obecnosc w domu sztabu ludzi:0Jak bedziemy sami to moze odwaze sie na nagość ale nie teraz. My mieszkamy z moimi rodzicami i nie wyobrazam sobie sytuacji gdy my z mezem baraszkujemy w lazience a reszta sobie w kuchni dyskutuje - takze nie martw sie to nie jest dziwne

Ludzie dajcie spokoj,ja sobie nie wyobrazam mieszkania z tesciami czy rodzicami.a gdzie prywatnosc?to nawet na golasa bo chacie nie mozna pochodzic.to jest ograniczenie wolnosci.albo sie wyprowadzcie albo dalej zyjcie w tym zgola odmiennym swiecie.

Gość Doktor Drejfus
Pola, tak na poważnie - bywają takie sytuacje, że inaczej się nie da. Nie każdego stać na własne mieszkanie.

Gość ja tez tak mam!
Ale co jest chore? Że nie traktujemy intymności jak chleba powszedniego?My sobie bara bara w wannie a babcia stoi pod drzwiami w kolejce do toalety? To nasza sprawa kiedy się kochamy - cała rodzina nie musi wiedzieć kiedy to robimy - to jest chore - uczestnictwo całej familii w akcie:P

Gość ja tez tak mam!
Narazie mieszkamy z rodziacami i nie ma innej opcji.

Gość Doktor Drejfus
mimo wszystko nie rozumiem, jak we własnej sypialni można się chować pod kołdrą tak, że nawet własny małżonek w życiu nas po całości nie widział :O to jest mega chore i tyle.

Gość mireczkaa
jakie bara bara w wannie???? Kto tu mówi o ruchaniu się na kiblu, jak w kuchni teściowie kolację jedzą??? Autorka pisze, ze nie wchodzi do łazienki mężowi, bo "co sobie teściowa pomyśli". No to jest chore- kropka!

Gość ja tez tak mam!
Doktorze Prawdopodobnie masz rację.Tyle,że nas że tak napisze "wykreowała" sytuacja.Zawsze ktoś był obok.Drzwi nie mają zamków więc w każdej chwili mógł ktoś wejść.Jako młoda dziewczyna miałam kompleksy i wstydziałam się swojego ciała.Przez to wszystko tak wyszło,że nigdy nie chodziłam po pokoju nago,nigdy nie leżałam nago.TAk bywa.Liczę na to,że jak zamieszkamy sami to to się zmieni.

Gość ja tez tak mam!
mireczkaa A ja ją rozumiem - bo po co mąż tam ma niby wchodzić? Ja się zamykam na klucz w łazience i nie wyłażę z wanny by komuś otworzyć.Skoro ma wredną teściową to po co prowokować sytuacje do pseudodyskusji z "mamusią".Pogaduchy w łazience to nie jest standard.Ja do łazienki chodze się myć a nie dyskutować-są przyjemniejsze miejsca na dyskusję.

Gość Doktor Drejfus
koorva, ja myślałem, że ja mam niezbyt ciekawe życie erotyczne, a tu wychodzi na to, że normalnie jak u Kaliguli

A bo co tesciowie nie wiedza co to sex? Dr Drejfus ,ok moze nie kazdego stac na chate ale zeby nie zapewnic sobie intymnosci?jesli mialabym rezygnowac z sexu dlatego ze mieszkam ze starymi to uprawialabm go w kazdej chwili gdy ich nie ma(gdy wstyd wchodzi w rachube). Za chwile podalaczaja sie inne laski z podoba sytuacja i stworza kolko wzajemnej adoracji..ja sobie nie wyobrazam zyc w taki sposob.jesli lozko trzeszczy to idzcie na podloge,puscie muzyke i szafa gra.

Dr Drejfus :) dzieki takim oto topikom mozna se podniesc samoocene. Czy Kaligula to nie mial haremu przypadkiem?

Gość Doktor Drejfus
on to nawet konia posuwał :D którego z resztą senatorem zrobił :classic_cool:

Gość mireczkaa
no ale tak patrząc to wiele jest sytuacji w życiu, które nie mają sensu... Zobacz- po iść wieczorem na romantyczną kolację do knajpy- można zjeśc w domu. Po co kupować zmysłową bieliznę- zwykła jest tańsza i wygodniejsza. I mnóstwo innych:) A dla mnie pogaduchy w łazience to stadard:) Tak mało czasu spędzamy razem po pracy, że jak już dziecko śpi a kąpiel wziąć trzeba to można ją wykorzystać i po prostu pogadać. Gdybyście dziewczyny przyzwyczaiły teściowe do tego typu zachowań stałoby się to normą i nie byłoby tematem do ironicznych dyskusji...

Gość Doktor Drejfus
nie boli Cię czasem głowa? :classic_cool:

Podpowiem przewotny sposb na przelamanie sie :) Kup sobie na Allegro w sexshopie taki zel o nazwie Elektra + i przed stosunkiem posmaruj sobie mala iloscia wejscie do pochwy i lechtaczke .Stosuj to az do wyczerpania tubki. Powinnas sie otworzyc a i twojemu facetowi powinno byc bosko :) Podejrzewam ze bedziesz miala orgazm Jak seks zacznie odgrywac wazna role w waszych zblizeniach obije sie otworzycie na siebie ,pojawi sie czulosc i delikatnosc i takie tam rozne smaczki zwiazane z seksem :) Ja podejrzewam ze samozaspkajanie sie wytworzylo w twojej glowie odruch warunkowy ze tylko twoje palce cie pobudzja.I tu jest ta blokada! Pora to zmienic .Przed stosunkiem wez reke meza i prowadz ja po swoim ciele i miejscach intymnych w ten sposob aby zrozumial ze chcesz aby cie piescil.Podsuwaj mu sie tak aby czul ze jest ci w pewnych momentach szczegolnie dobrze dobrze Niech to robi ok 30 min az poczujesz sie podniecona i wtedy probuj.Kazde takie zblizenie z pieszczotami powinny dawac ci coraz lepsz przyjemnosc .Oczywiscie ten krem powinien byc uzyty.Skoro sie wstydzisz robcie to w ciemnosci ,z czasem zachce ci sie ogladac siebie w swietle ale to musi byc zwiazane z niesiemskim orgazmem .On wyzwoli w tobie zmyslowosc.Podejrzewam ze jestes po prostu nie rozbudzona erotycznie.Nie seksualnie ale erotycznie !

Gość Doktor Drejfus
mariner, posrało cię już do końca?

Gość mireczkaa
???

Mireeczka-dokladnie,trzeba zaczac od malych krokow by zmienic sytuacje..ja z moim bylym uprawialismy sex w chacie jego rodzicow tak glosno ze narzekali potem..z moim obecnym mieszkamy sami,z dala ale jak zdarzyla sie sytuacja ze bylismy u Jego rodzicow to po cichutku by nie slyszeli,niby jestesmy dorosli i wiemy ze bociek dzieci nie przynosi,tudziez nie znajduje sie ich w kapuscie ale wstyd kulturowy jest.zauwazmy ze niektore plemiona Indianskie chodza na golaska i wstyd im obcy( choc maja swe tabu w innych zachowaniach) lecz moim zdaniem powinno sie moc przelamac.nie chodzi o to by kochac sie glosno i z wiwatami,ale dyskretnie,by potem nie bylo glupich usmieszkow.z czasem wszystkie strony sie przyzwyczaja. Dr Drejfus- rzadko mnie boli:P ale dzieki za troske:D

Gość Doktor Drejfus
szkoda :(

Doktor Drejfus Czys ty dzisiaj klocka zwalil? miotasz sie jak nagi w pokrzywach na tym forum i kazdemu dosrywasz a sam w zasadzie niewiele masz do powiedzenia oprocz prostactwa :) i plytkosci Idz chlopie do klopa i i ulzyj sobie ! Dobrze robi olej rycynowy !:)

Gość mireczkaa
Pola- no ja nie wyobrażam sobie kochać się u teściów :) Całe szczęście mam ten komfort, ze mieszkamy sami, z dzieckiem:) Jednej rzeczy w wypowiedziach tych wstydliwych nie rozumiem... Każdą propozycję bombardują, wszystko odrzucają. I tak sie zastanawiam dziewczyny: Wam ten brak nagości przed własnym mężem naprawdę przeszkadza? Bo odnoszę zgoła odmienne wrażenie...

ło matko! ale kto im każe baraszkować w łazience? Biorąc pod uwagę fakt, że nawet nie potrafią się rozebrać w swoim towarzystwie to przełamaniem lodów była by wspólna kąpiel. I tylko kąpiel na początek...a później czas by pokazał.

Gość ja tez tak mam!
No nie każdy jest tak otwarty,żeby uprawiać głośny seks gdy w domu i babcia i rodzice i młodsze rodzeństwo:/To zboczenie jakieś>gdy się jest samemu to rzecz naturalna - gdy nie to nie jest to normalne.