Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolciaaaa121

Może to śmieszne dla niektórych ale dla mnie ważne

Polecane posty

Gość Kolciaaaa121

Hej, mam nerwice, ostatnio rzucił mnie chłopak... a ja ciągle się boję, że mogę być w ciąży... wprawdzie od zabezpieczonego gumką stosunku (nie doszło do wytrysku ) miałam już 3 razy miesiączkę, taką jak zawsze.. temperatura w dniu miesiączki spadała.. śluz w dni płodne od tych trzech miesięcy się pojawia.. (stosunek był 2 grudnia- był to 16 dzień cyklu) czyli teoretycznie mógłby to być 13-14 tydzien ewentualnej ciąży... błagam pomóżcie mi wbic do głowy że to nie możliwe żeby ciąza była... - miałam 3 razy okres od stosunku - temperatura spada w dniu okresu - nie zauważam zaokrąglonego brzucha - piersi nie bolą -stosunek był zabezpieczony i nie było wytrysku. Mimo tego nadal się boję... Czy moge wykluczyć ciąże? Moze dla niektorych to co pisze jest smieszne, ale mi do śmiechu nie jest, mam ciążoschize

Gość jolka1984
napewno w ciazy nie jestes

Gość mireczkaa
nie jestes w ciązy. A jak tak sie boisz to idź doatkowo po tabletki.

Gość Kolciaaaa121
jolka1984 Wiesz po prostu jak się naczytałam, o tym ze podczas ciąży okres komus tam wystapił, ze mimo prezerwatywy i bez wytrysku ktoś był w ciązy to zaczęłam się schizować ;( nie jestem jakąś głupia nastolatką... która nie wie skąd się biora dzieci.. ale po przeczytaniu tych wszystkich postów od różnych dziewczyn zaczełam się zastanawiac

Gość Kolciaaaa121
wychodziło by na to ze niby teraz jestem w 15 tygodniu ciązy. a przeciez gdyby tak było to by przeciez działo się cos

jak masz takie paranoje to najlepiej idź do jakiegoś laboratorium i zrób test hcg (koszt ok, 20 zl) i wieczorem będziesz miała czarno na białym wydrukowane, że w ciąży nie jesteś :) Testowi chyba w końcu uwierzysz?

Gość idzie wiosna :D:D
Dziewczyno weź wyluzuj bo oszalejesz!! nie jesteś w ciąży!!!!!!!!

Gość Kolciaaaa121
zostajesz sama, facet po 2,5 roku Cie zdradza (patrząc w oczy mowi, że kocha) + nerwica= totalna załamka :( z małych lub nieistniejących problemów robi się ogromny problem... przez całą tą sytuacje schudłam bardzo, zaczęły wypadać włosy (mam łysy placek na głowie) :( totalna masakra... i wmawiam sobie i przyjaciołom ze sama sobie z wszystkim poradzę

Gość Kolciaaaa121
Jak mam sobie poradzić;(?

Gość mou
to idź do laboratorium i zrób badanie beta hcg z krwi -100% pewności co do ciąży lub jej braku.,

Gość idzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ale do pschitry na moje oko to ma 17 lat:O:O:D a jezeli jestes starsza to inteligencja nie grzeczysz tylko istna tępotą:O

Gość Kolciaaaa121
Po co ma isc na badanie skoro ciąży nie ma w takim wypadku? Dziewczyno nerwica to nie jakas zwykła choroba, idz do psychologa, da Ci tabeltki na uspokojenie i będzie lepiej...

Gość Kolciaaaa121
Nie mam 17 lat, mam 23, po prostu się boję, wszywam sobie jakieś głupie rzeczy... " Kolciaaaa121 Po co ma isc na badanie skoro ciąży nie ma w takim wypadku? Dziewczyno nerwica to nie jakas zwykła choroba, idz do psychologa, da Ci tabeltki na uspokojenie i będzie lepiej.." chyba masz rację, muszę isc.. bo dłuzej nie wytrzymam

kochana jak byś była w 15 tyg ciąży napewno byś zauważyła ja jestem okolo 11 tyg i juz trochę czuję wiec naprawde nie ma co sie bac

Gość aaaaannnnnnn,
Droga autorko idz do jakiegos psychologa i porozmawiaj z nim o swoim problemie. Bo to co opisujesz to mi wygląda na ciąze urojoną albo prosta droge do niej. To jest takie zaburzenie psychiczne. Wierze ze jest ci ciężko bo ja tez choruje na nerwice. Mam zawroty głowy, dusznosci, czasem trace przytomnosc i włosy tez mi lecą. Lecze sie, chodze na terapie i to pomaga. Słońce ty nie jestes w żadnej ciązy!!! Tym co sie wysmiewaja z tej dziewczyny powiem tylko tyle ze są okrutni. Widac ze ma ona powazny problem i męczy sie z tym biedaczka juz tyle czasu co wpływa na cały jej organizm. To nie jest kwestia głupoty tylko zaburzen psychicznych i nerwicy. Wiem ze nerwica potrafi wywrócic zycie człowieka do góry nogami. A tego faceta olej, skoro tak wobec ciebie postapił to nie był ciebie wart. Zachował sie jak gnojek. Jestes młoda i napewno spotkasz kogos wartościowego. Ja słyszałam kiedys o takim przypadku ze dziewczyna wmawiała sobie ciąze i zrobiła wkoncu test i widziała na nim 2 kreski a jej koleżanka tylko 1!!! Psychika i stres naprawde potrafi namieszac w głowie

Gość Kolciaaaa121
No dokładnie, stres ... ja już mam wrażnie ze kręci mi się w głowie, ze mi niedobrze (przeziebiłam się ostatnio) a wmawiam sobie ze mi nie dobrze bo jestem w ciązy..

Gość Kolciaaaa121
W ciągu 2 tygodni schudłam 3 kilo.. ;( już waże 47 i boję się co będzie dalej :( pomocy

Gość eweliiiiiiiiina
Hej! Nie jesteś w ciąży o już! Uwierz w to, albo idź do lekarza, żeby Ci to napisał czarno na białym! A schizy twoje rozumiem, bo sama mam z tym problem. Jak byłam młodsza nieraz mimo okresu i zabezpieczanych stosunków wmawiałam sobie, że mogę być w ciąży. Teraz mam jedno dziecko, wiem jak to jest być w ciąży, ale nadal cierpię na takie schizy. Nieraz piję alkohol i zastanawiam się, a co jeśli mimo okresu jestem w ciąży i zaszkodzę dziecku? I wiem co czujesz, ale staraj się o tym nie myśleć, to jedyna rada :)

Gość Kolciaaaa121
Dzięki za zrozumienie.. logicznie patrząc na to to w ciąży nie mogę być. ale przez ten stres i głupie myśli wmawiam sobie...

Gość Kolciaaaa121
za kilka dni ma być znów miesiączka... może to mi coś uświadomi... do lekarza i na badania iśc się nie odważę teraz ;( musiałabym się najeść jakiś środków uspokajających. miedzy miesiączkami wszystko bylo tak jak wczesniej, pojawił się śluz w dni płodne (odpowiedni dla tych dni) także to też chyba świadczy o tym ze uroiłam sobie ciąże