Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam mam pytanie otoz kochalam sie z narzeczonym 3 dni po okresie ze wzgledu na cykle ze mam nieregularne to niewiem czy to byly plodne czy nie ale mialam troszke sluzu kochalismy sie do konca i po 3 dniach od tego zajscia zaczelam dostawac dziwnych pobolewan podbrzusza raz boli przestaje i tak na zmiane raz mocniej a raz slabiej jakies pojawil mi sie dziwny sluz duzo jego mleczno bialy humorki to mam straszne senna jestem ogolnie jakas taka przybita zmeczona caly cos czuje na dole podbrzusza tak chwilami mdli mnie ale tak delikatnie doslownie czy jednak to moga byc objawy ciazy bardzo wczesnej prosze o pomoc co myslicie

Gość mou
po 3 dniach od seksu masz już objawy???

Gość jateztakchce
dAJCIE SPOKÓJ CO DRUGA TUTAJ BOI SIĘ CIĄŻY IDZCIE DO LEKARZA BO TUTAJ GO NIE MA

ja sie nie boje ja chce nawet miec ale pytam poprostu czy to mozliwe te bole podbrzusza i wogole zle samopoczucie

Gość mou
no to jeszcze tydzień i zrobisz test to się dowiesz. objawy to nie wyrocznia i nie można ocenić czy to ciąża czy nei.

Jak nie wiesz kiedy masz dni płodne, to może najwyższy czas zacząć je sobie określać? Jak masz nieregularne cykle to kup sobie tester taki na ślinę. Mi odpowiada afrodyta. I mimo, że cykle mam czasem 25 a czasem 38 dniowe wiem w jakiej fazie obecnie jestem