Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana na allegro

czuje się oszukana na allegro i zastraszona pomóżcie

Polecane posty

A co ma demokracja do kradziezy? Autorko, nie chcę byc złośliwa, ale jeżeli tak wysyłasz listy jak piszesz, to nie dziwię się, ze list nie doszedł. :p Twoja ortografia i interpunkcja jest żenująca nawet na standardy kafe.

Gość oszukana na allegro
ja dybym była sama inaczej bym to załatwiła teraz nie bardzo mam czas chodzić po sądach i siłę się użerać

Gość nie poniedziałek ONA
kaoso ...nie smieje sie ale czytaj dobrze..sprawy zostaly umorzone...

Widac nie dalo sie udowodnic tak? Ale wiesz ze jakby sprawa byla prosta to bys przegrała jakby ktos uparcie dążył do ukarania. Wiele takich spraw znam. Mialas szczęście ze tak to nazwe ;) choc twojego postępowania nie popieram. Nie lubie sam wojen i sądów :)

Gość nie poniedziałek ONA
messol czytaj dobrze..demokracja tyczyla sie slowa "oszustwo" nie oszukujmy sie kazdy z nas jest w pewnym 'stopniu oszustem" reszta to czysta hipokryzja

Fakt piszesz ze umorzono. Ale ja nie o policji pisze tylko sadzie. Tam by nie umorzyli. Policja nie zajmuje sie niesteto albo stety takimi sprawami. W sadzie zupełnie inne podejście jest. Tak jesli jest udowodniona wina to dają wyrok i tyle. Chyba ze nie da sie udowodnic