Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieda w anglii

Architektura brytyjska

Polecane posty

Gość chibaj chibaj
czemu ma sluzyc ten temat?

Gość ten drugi obrazek
to juz blizej stulu jaki mamy w pl

Gość ten drugi obrazek
ten pierwszy to typowo angielski jest, nie bardzo ładnie, ale u nas też wiele kamienic straszy.

Nie wiem czemu służy taki obrazek ale jak poczytacie sobie to autor widać ma problemy jakieś bo lubi swoje niepowodzenia wyładować właśnie w temacie. Ten drugi obrazek przedstawia dokładnie taką ulicę jak u mnie. Biedni tam nie mieszkają

Gość ojwiecie co
za to taki wałbrzych jest zajebisty... weź... masz gust jak august. W polszy jest brzydziej.. zamiszkaj w bydgoszczy haha

Gość z zewnatrz te domy wygladaja
nieźle, boi jest jedosć stylistyczna, porażka jest wewnatrz - waskie schoody, identyczne rozklady, zimno, wilgoc

nie wszystkie domy sa zimne i wilgotne, nie ocenia sie wnetrza po wygladzie zewnetrznym bo sie mozna zdziwic. sama mieszkam w przestronnym, cieplym domu ktory z zewnatrz wyglada na waski. a te zdjecia wkeljane u gory to od strony garazy a nie wejsc glownych wiec i tak niezle wyglada. niech autor wejdzie na podworko w kamienicy w polsce - to dopiero meliniarstwo..np. lublin: http://magiczny-lublin.pl/zdjecia/stare-miasto-podworko.jpg

Gość mnie sie podoba
ale to kwestia gustu w koncu :D Dostaje natomiast estetycznego kopa, koiedy widze w PL bloki z pluty, pomalowane, kazdy w innym kolorze :O AZ mnie zeby bola jak na to patrze. Kolorowy zawrot glowy ;-)

Tak wszystkie domy to bieda brytyjska i wilgoć i zimno w środku. Tak mówią ci Polacy co gówno odnieśli w Anglii i podobnie w Polsce. Autor to chory człowiek, który nie mając co zrobić z swoim szarym życiem zamieszcza takie fotki. Puknij się w tą pustą głowę i zobacz ile taki szeregowiec kosztuje!

Gość bieda w anglii
styczniowy przyjaciel ty debilu taki z ciebie przyjaciel a do każdego po chamsku i z jadem. a zdesperowana nie lepsza w polsce takich kamienic niema albo jest bardzo mało to nie anglia gdzie każdy klepie biede i ciągle mu kasy brakuje

Człowieku z tobą jest coś nie tak. Proponuje przejść się na jakieś leczenie. Bo zakładasz dziwne tematy o biedzie i tak dalej. Nie wiem tobie naprawdę tak źle jest że musisz swoje niepowodzenia wyładować na forum. Tak Polska to bogaty kraj chyba, że są dwie Polski;-)

Gość Audi q7
Mi tam architektura brytyjska sie akurat podoba,jestem wrecz zakochana w niej..