Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona Bona

Mąż zachował się po chamsku na 5tą rocznicę ślubu i mnie to trzyma

Polecane posty

Gość zniesmaczona Bona

Piąta rocznica ślubu była wczoraj. Mąż złożył mi rano życzenia i dał pięknie opakowany prezent mówiąc "ukochane przez Ciebie od kochającego męża". Otworzyłam, a tam legginsy i baleriny!!! Wkurzyłam się, a on mówi, że przecież trafił idealnie w mój gust. Dość dawno prosił i pytał, że może raz na jakiś czas ubrałabym szpilki i sukienkę itp. a ja to zbyłam, że mam inny gust i w jego nie wnikam. No i wczoraj zrobiłam mu awanturę o ten prezent. Nastały ciche dni i czort wie jak z tego wyjść.

Gość zniesmaczona Bona
Po prostu zwykle chodzę w legginsach i balerinach i się zemścił kupując mi takowe bo odmówiłam ubrac od czasu do czasu kieckę i szpile. Na 5tą rocznicę chyba mozna wymagac czegoś z klasą a nie złosliwosci.

Gość borys27
Ale o co chodzi?

Gość my ding ding dong
może po prostu chciał dać ci coś co wie, że lubisz i nosisz? :O

Gość annia.....................
matko jak Ty głupia jesteś.Najważniejsze ,że pamiętał.jeszcze twierdzisz ,że zachował die po chamsku Rób tak dalej.............

Gość coś tu jebieeeeeek
hmm piąta rocznica 29.02?

Gość en contra del viento
Dał Ci to, co wie, że lubisz i w czym będziesz chodzić, a Ty mu robisz awanturę. Weź się kobieto zastanów. Jakby chiał Ci zrobić na złość, postawić na swoim, czy coś w ten deseń, to kupiłby Ci tę sukienkę, szlipki, czy czego tam nie lubisz, licząc na to, ze skoro już masz i to jeszcze do neigo, to wypadałoby raz na jakiś czas założyć. :O

Gość fjdkdjdsljfdk
"Na 5tą rocznicę chyba mozna wymagac czegoś z klasą a nie złosliwosci." Przecież nie masz klasy na co dzień (bo chodzisz w takich ciuchach), więc dlaczego odstawiać szopki i kupować ci coś ładnego?

Gość 8ahsan
moim zdaniem nie zrobił tego złośliwie ,mój zapomnial o moich imieninach powiedział:"nie mam teraz czasu na takie pierdoły"i to było chamskie :(

Gość co 5 lat rok przestępny??
:O :D

Gość 8ahsan
a i klasa to nie jest to co się ubiera :( to jest umiejętność zachowania się w różnych sytuacjach z tym się człowiek rodzi a na pewni wysysa to z mlekiem matki tego nie można się nauczyć kultury owszem ale klasy nie :(

Gość ggghyytrrt