Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Atrakcyjny facet, atrakcyjna dziewczyna

Polecane posty

Co Ty koles narzekasz, ja akurat lubię szczupłych facetów wlaśnie, no, gdybyś tylko się ogolił. A tak jest spoko. A rozmiar penisa? No nie znam się, ale przeciez w zwodzie dochodzi pare cm no nie?

Gość free wild dom
autorze masz bardzo ladne, meskie dlonie :) na twoim miejscu bym ogolila te loniaki, bo strasznie odstraszaja, a penisek sie gubi sie w ich gaszczu, a szkoda- bo jest fajny :) zreszta jak zgolisz- wyeksponujesz go, a co za tym idzie- powiekszysz ;) powodzenia

Gość to już nawet
to już nawet nie jest wstyd, to już nawet nie jest żal. To co się dzieje w tym Internecie to upadek człowieczeństwa

Gość 34534534534
"a gdybym znalazl nawet jakas ktorej by czegos brakowalo np, bylaby porobana to i tak nie mialbym z tego wiekszej przyjemnosci " Wiesz co gościu, proponuje ci jedno, popracuj naprawdę nad swoim intelektem i ogólnym poziomem, bo na razie to wszystko leży i kwiczy. Wzrost 170 to wzrost średni, założe sie że jakbys poszedł do naprawde dobrego lekarza to coś poradziłby na twoje braki. Nie Znam sie na tym, endoktrynolog na pewno wie lepiej, ale przeciez testosteron mozna przyjmowac, robia tak często nawet babki sportowcy, itp. Mnie strasznie razi twoj poziom, dobór słów masz jakbys podstawki nie szkończył,wiesz w ogóle co to sa przecinki??? szok że byłeś na studiach. Znam facetów ze wzrostem 155 co mają żony, robia doktoraty. Na normalnej babce naprawdę nie robi wrazenia gadanie o penisie i onanizmie, weż zainwestuje raczej w jakis rozwój osobisty... Przykro mi z powodu tych chamów co miałes w szkole, to niewybaczalne jak cię traktowali. Pewnie musieli pochodzic a jakichs patologicznych domów, rodzice nimi pomiatali, i potem odbijali sobie to w szkole.... U mnie w liceum była dziewczyna z jakas wada genetyczną chyba miała ze 120 cm wzrostu w obcasach. Zal mi jej strasznie było, nikt do niej nie podchodził nawet na korytarzu. Ty jestes normalny, tylko musisz po prostu troche w siebie zainwestowac. Może poszukaj przez internet czy ktos nie wie co mozna poradzic na twoją przypadłosc, potem do lekarza, i kontynuuwałabym studia, bo bez nich czeka potem praca na kasie wśród zuli

czekanie mnie praca za najnizsza krajowo albo na zbiorach za granica z takimi zarobkami nie bede mial nigdy dziewczyny co do cytau to jaka bym mial przyjemnosc widzac ze laska prawie mnie nie czuje w pochwie i tylko czeka az skoncze

My jestesmy ladne zapraszamy wszystkich fanuw do czytanie fiela ,ktury zawrze ma dozo do powiedzenia

Masz niedobór testosteronu, ratuje Cię jedynie syntetyczny testosteron, czyli sterydy. Pewnie będziesz się bał zastrzyków. Idź do seksuologa, urologa opisz jak sprawa wygląda, ze czujesz się pizdowato, z pewnością przepisze omnadren. Na wysokim teściu od razu poczujesz się lepiej, jak młody Bóg. W ameryce HRT czyli terapie testosteronem przepisuje się standardowo na takie dolegliwości jak Twoje, osobom po trzydziestce na poprawę komfortu życia. Z tego co widzę jesteś skazany na to żeby do końca wpijać teścia. Zrób tak jak Ci doradziłem, postawisz mi za to dużą flaszkę :D

Gość rtrtetre
wiesz co nie znajdziesz kobiety nie dlatego że masz małego, czy że jesteś brzydki, ale swoim biadoleniem i użalaniem się nad sobą zniechęcisz najbardziej wytrwałą pannę, sam kiedyś byłem brzydkim kaczątkiem, ale wziąłem się za siebie, ćwiczyłem, zaciągnąłem się najpierw do pracy na budowie, dzięki czemu miałem kasę na fajne ciuchy, zacząłem chodzić pewnym krokiem, potem zauważyłem, że panny zaczęły na mnie zwracać uwagę, co ciekawe nawet te, które się ze mnie kiedyś nabijały, wcale nie jestem wysoki, znalazłem inną wymarzoną pracę, miałem wiele kobiet w życiu, teraz mam żonę, której nie jeden mi zazdrości mimo to wciąż dbam o siebie i nie żyję przeszłością, grunt to zamiast biadolić to zrobić coś ze swoim życiem

skoro zwracaly na ciebie uwage to nie byles az tak brzydki jak ja mam byc napakowanym brzydalem pozatym nie bede cwiczyl z ciezarami ani pracowal na budowie ze skolioza

yyugh poczytaj sobie o kozieradce, zacznij moze ja zazywac.

poczytalem ale nipokoi mnie to ze to moze podnosic estrogeny ze bylo kiedys zazywane na powiekszenbie piersi i ze zaleca sie karmiacym matkom

Gość IMO12346
no właśnie ty i tak masz już ich za dużo w końcu zmienisz sie w kobiete :D

Gość 24latek.,.,.,
Stary Twój problem leży w czymś innym, już to ktoś napisał ale powtórzę bo też poniekąd mam podobnie. Mam 190 cm, 102 kg, siłownia itd. i co ? Dalej bez baby a dlaczego ? Bo jak już mi się spodoba to taka sztuka, że bez kasy i wyglądu mordki modela nie masz szans :). Mam dużo koleżanek, które są chętne na seks itd. Ale formalnie ciągle jestem sam ... po prostu mam za duże wymagania, próbowałem je obniżyć ale to kończyło się frustracją. Niestety ... trzeba szukać na swoim poziomie jak nie to albo jesteś sam albo ruchasz te z trochę niższej półki. Pozdro

Gość 24latek.,.,.,
Stary Twój problem leży w czymś innym, już to ktoś napisał ale powtórzę bo też poniekąd mam podobnie. Mam 190 cm, 102 kg, siłownia itd. i co ? Dalej bez baby a dlaczego ? Bo jak już mi się spodoba to taka sztuka, że bez kasy i wyglądu mordki modela nie masz szans :). Mam dużo koleżanek, które są chętne na seks itd. Ale formalnie ciągle jestem sam ... po prostu mam za duże wymagania, próbowałem je obniżyć ale to kończyło się frustracją. Niestety ... trzeba szukać na swoim poziomie jak nie to albo jesteś sam albo ruchasz te z trochę niższej półki. Pozdro

Gość ggfhgfjgh
moj chlopak ma 16 cm i co wiecej mozg tez masz i w glowie ma sporo... a ty nie dosc, ze glupi to jeszcze brzydki, niski i maly fiut :D

Gość mentaI cut
nie rozumiem po co chcesz mieć dzieci, skoro będą takie beznadziejne jak ty, co o tym sądzisz?

skad mozesz wiedziec ze beda takie beznadziejne moze byc zupelnie na odwrot nie jestem tak zjebany przez geny tylko bardziej przez to jak zylem jaka mam psychike moje dzieci beda sliczne

Gość jhgfytr
przecież z tobą żadna normalna kobieta nie bedzie chciała mieć dzieci.

Gość jhgfytr
pozatym pewnie jesteś bezpłodny z takimi małymi jajami jakie masz :D

mam nadzieje ze jestem moze kiedys jakas zechce jesli bede mial pieniadze a narzie to moge miec marzenia

Gość idz do psychologa
i tyle w tym temacie

Gość znak zapytaniaaaaaaa
tez chcialam napisac o twoich dloniach:) nie wiem czy mozna tak okreslic, ale sa fajne:) siusiak,jak to siusiak, twoj mini niestety. myslalam,ze to nie jest wzwod:/ okej, trudno. jestes szczuply, ale sa dziewczyny,ktore uwielbiaja cudzielcow:) jest ich mnostwo. nie umiem sobie ciebie wyobrazic z twarzy. wydaje mi sie,ze przesadzasz. nie smię cie prosic o fote, na pewno nie na kafee:) ale mysle,ze masz zryta tak psyche,ze sam nie wierzysz w to,ze kiedys moze byc lepiej. wierze,ze pragniesz milosci... ale siedzac w domu i grajac w gry czy walac konia, niczego nie osiagniesz. nie znajdziesz nawet brzyduli! nikogo! wiele osob napisalo ci,zebys szedl do psychologa, ja tez ci to radze. udaj sie po porade do fachowca. my ci tu nie pomozemy.

no wlasnie kutas mini i co taka dziewczyna nawet brzydka mialaby byc z facetem z ktorym moze zapomniec o dobrym seksie niby po co nie wyobraaam sobie jak mozna byc z kims nie majac udanego seksu po jakims czasie nawet nie chciala by ze mna tego robic ja bym ja popychal a ona zastanawiala by sioe kiedy juz skoncze